Indlæser...

Bel Jigger Guld 25/50ml - Mezclar

Varenummer
690602
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

Tilbudspris 89,00 kr. Normalpris 189,00 kr.
Spar 53% (100 kr)

Beskrivelse

Bel Jigger Guld 25/50ml - Mezclar

Tilføj en aura af luksus til din cocktailtilberedning med "Bel Jigger Guld 25/50ml - Mezclar." Denne premium jigger er en fornem tilføjelse til enhver bar, idet den kombinerer funktionalitet med en uovertruffen æstetik. Med dens dual-målefunktioner på 25ml og 50ml, gør denne jigger det enkelt at måle ingredienserne til dine cocktails præcist, hver gang.

Denne Bel Jigger er fremstillet af holdbart rustfrit stål og kommer med en opulent guldfinish, som ikke kun tilføjer et strejf af elegance, men også sikrer en lang produktlevetid. Det ergonomisk formede design er både smukt og praktisk, hvilket gør jiggeren let at håndtere under hurtig cocktailtilberedning.

Uanset om du er en professionel bartender eller en ambitiøs hjemme-mixolog, er denne gyldne Bel Jigger fra Mezclar et must-have i din barsamling.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna