Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Isknuser - find manuelle samt elektroniske isknusere
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Isknuser

Isknuser til isterninger til din drinks

Når isen skal knuses er det nødvendigt at have en god isknuser, som man både kan få i en elektronisk og i en manuel variant.
At have en bar kræver en isknuser
Har man en hjemmebar eller en almindelig bar vil man formentligt mange gange opleve, at man skal lave en drink eller flere drinks, som kræver knust is. Og hertil kan man ikke gå på kompromis da den ikke går med almindelige isterninger fordi, at det kun er det knuste is som vil fungere optimalt. Og man kan godt bruge andet barværktøj så som en blender, men det optimale er dog at anskaffe sig en isknuser, som er udviklet specielt til at knuse is og som du kun bruger til dette.
 Den elektriske isknuser gør arbejdet for dig
Har du et behov for at knuse meget is kan det være et stort arbejde at skulle stå og knuse så meget is helt manuelt. Så til formål, hvor du har rigtig store mængder is at knuse er det vigtigt, at du har en isknuser, som kan leve op til dette behov. Hvis du skal knuse meget is på én gang er der ingen tvivl om, at det er en elektrisk isknuser, som du bør anskaffe dig. Hos Barlife finder du lige den elektriske isknuser, som du har brug for og det gør du fordi, at vi har et stort udvalg således, at alle, der kommer ind på vores side altid oplever, at de finder lige præcis den isknuser, som vil passe bedst til lige netop den bar, som denne person har. En elektrisk isknuser, som du kan finde på vores website er maskinen fra Gastroback, som næsten har et futuristisk design og som er meget moderne i sit udtryk. Udover at være pæn og stilfuld er den også rigtig god når det kommer til at knuse is. Den har en gennemsigtig bakke, som nemt kan fjernes. Du hælder mange isterninger i maskinen, og så er dit arbejde stort set gjort.
 
 
 
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
pr. side
For når først du har taget is i denne isknuser, så kan du gå hen og ordne de andre ting, som du er i gang med i din bar. Når så din isknuser stopper med at knuse is ved du, at den er færdig og så har du en helt plastikbakke, som er fyldt med knus is, som du nu kan bruge i dine drinks. Således sparer denne isknuser dig meget tid da du kan gå rundt og lave andet imens isen bliver knust. Du kan få den elektriske isknuser i mange forskellige varianter og kvaliteter. Alt efter dit behov er det forskelligt hvilken slags isknuser du har brug for. De allerbedste isknusere kan koste flere tusinde, men det er kun sådan en isknuser du bør købe, hvis du har et meget stort behov for at knuse is, og faktisk nærmest gøre det dagligt. Hvis du blot en gang imellem har lyst til at knuse is, bør du uden tvivl købe nogle af de mindre isknusere, da du kan være sikker på, at kvaliteten for disse også er i top. Når du så skal have isen fra fryseren efter at have knus det kan du overveje at købe en isske, som du kan tage isen op med. 

Med en manuel isknuser sparer du penge

Hos Barlife er det ikke kun en elektrisk isknuser du kan erhverve dig. For vi har også et bredt udvalg af de manuelle isknusere, som du også kan købe hos os. Noget af det, som karakteriserer en manuel isknuer er, at den er mere økonomisk da det er dig, som er motoren og da den ikke har indbygget en motor. Det er nemt at finde ud af at bruge en manuel isknuser. Du hælder blot en masse isterninger i plastikbakken, som er en del af isknuseren. Dernæst er der et håndtag, som du drejer rundt. Og i takt med, at du drejer håndtaget rundt, vil du opleve, at isen i isknuseren bliver knust for hvert drej du tager. Mekanismen er den samme for samtlige af de isknusere du finder på siden, men det som varierer fra isknuser til isknuser er hvordan den ser ud og hvilket udtryk den har rent æstetisk. Vælger du at købe en manuel isknuser kan det være, at du får brug for en istang, da et sådan redskab er godt at tage is med.

Uanst hvordan du vælger at knuse den is, og uanset hvilken form for isknuser du vælger at købe, vil du når enten du selv eller maskinen er færdig med knuseprocessen have is til lækre cocktails, så som daiquiris, mojitos og andre frozen drinks. For at der er meget knust is vil imponere dine gæster, som naturligvis også regner med, at der er knust is når de skal have en drink. Så hvis du står i en bar bør du uden tvivl overveje hvilken form for isknuser du skal købe dig.