Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Glasrimmer hos Barlife.dk - Kæmpe udvalg og til de bedste priser
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Glasrimmer

Glasrimmer

En glasrimmer er uden tvivl et uundværligt værktøj i en bar, der lever af at lave flotte cocktails eller hvis du ønsker at imponere i hjemmebaren. Den giver dine drinks lidt ekstra og kan være
En glasrimmer er et redskab til at lave flotte salt- og sukkerkanter på glassene, nemt og hurtigt!
Sukker- og saltkanter kan bruges til et hav af forskellige lækre drinks og cocktails. Det giver lige det sidste til en flot servering - og med en drinksparaply og et sugerør, er der ikke et øje tørt.
Når du køber din nye glasrimmer hos barlife.dk, er du sikre den bedste online pris! Skulle du finde varen billigere andetsteds, vil vi tilbyde en mindst ligeså fordelagtig pris. Vi tilbyder altid billig eller GRATIS levering og tilbyder dig fri returret i 14 dage, hvis du skulle fortryde dit køb. Har du nogle spørgsmål til udvalget at glasrimmere eller til andet ved din handel, så kontakt vores kundeservice på telefon +45 7070 7616 eller benyt vores online support nederst i browseren.
Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side
 1. Glasrimmer

  Glasrimmer - 3 delt

  Glasrimmer med 3 rum Materiale: Sort plast Mål: 70x160x200mm. Kan foldes helt sammen for nem transport. En glasrimmer er et uundværligt værktøj i baren, hvis du kan lide at lave flotte cocktails. Med vores glasrimmer kan du nemt lave flotte salt eller sukker kanter på glas. Metode: 1 - Fyld skiverne med sukker,salt og limesaft. 2 - Vend glassets kant ned i svampen med limesaft 3 - Vend glassets kant ned i enten salt eller sukker 4 - Vent et øjeblik til kanten er stivnet 5 - Nu er du klar til servering. Metoden er super nem, og vil med garanti vække opmærksomhed. Anbefaling: Øv dig lidt med mængden af limesaft og derefter salt/sukker på kanten, for at opnå det bedste resultat. Vis detaljer
  120,00 DKK
  Prisgaranti

 2. Bar kombination - Glasrimmer

  Bar kombination - Glasrimmer

  Nem og praktisk glasrimmer

  Ofte vil man i en bar opleve, at der er nogen, som bestiller cocktails, som har brug for et lag sukker eller salt i toppen. Det er noget, som man godt kan stå og tage på selv, men det bliver dog væsentligt nemmere hvis man lige får hjælp af en rimmer. Denne rimmer er rigtig smart og den kan bruges til forskellige glas. Det første du skal gøre det er, at hælde limesaft i den ene skål i denne kombinationsrimmer. Dernæst placerer du glasset således, at kanten bliver vædet og så kan du dyppe glasset i salten og det vil dernæst sidde fast. Om du vælger at have salt eller sukker på er op til dig og det vil også ofte være noget, som selve drinken afgør. Er det for eksempel en frozen margarita du skal lave kan du vælge salt, hvilket er det mest oplagte og hvis det er en sex on the beach kan du vælge at have lidt sukker i toppen.
  Diameter: 15,7cm Højde: 7cm Professionelt tilbered sukker- og saltfælge med denne handy bar-kombination!
  Vis detaljer
  199,00 DKK Ned til: 179,00 DKK
  Prisgaranti

 3. Ultimate Garnish Station

  Ultimate Garnish Station

  Smart og praktisk Ultimate garnish station

  Uanset om man står bag en bar eller i et køkken så er det vigtigt, at man har godt styr på sine ingredienser. Kun hvis man har styr på de ting man skal bruge kan man være nyskabende og bruge alt sin energi på at lave lækre drinks eller lækker mad. Dette bliver langt nemmere hvis man har en Ultimate Garnish station som denne. Det er en lille rumopdeler, som har fem forskellige rum, hvor du kan opbevare forskelligt grønt. Når man ser denne smarte station vil man med det samme kunne se, at den er skabt med bartenderen i fokus. Den kan både rumme dine limeskiver, dine sugerør, dit koriander og alle de andre ting du bruger til at lave drinks.
   
  Vis detaljer
  1.099,00 DKK
  Prisgaranti

 4. Glas rimmer

  Glas rimmer

  God og praktisk Glas rimmer

  Dette er en ting man bør have i enhver hjemme eller kommerciel bar. Denne 2 to delte glas rimmer har en stor saltring, der er perfekt til martini og margarita glas. Rimmeren har et ekstra hul i midten til opbevaring af diverse ting så som citrus til dekoration. 
  Den har et tætsluttende låg til sikker og bekvem opbevaring, der lægges under til bunden af selve pladen, når den bruges og fordobles som en skridsikker bakke, idet man undgår katastrofer i baren, når man forbereder drikkevarer. 
  Tablecraft tilbyder kommerciel kvalitet, innovative og eksklusive designs til alle dine barbehov.
  Produktegenskaber:
  • 2-delt glasfelt med sølvfarvet base 
  • Materiale: Polypropylen 
  • Perfekt til mv. Martini og margarita briller 
  • Stramt låg til sikker og bekvem opbevaring 
  • Håndvask anbefales 
  • Aftageligt låg fordobles som en skridsikker base under brug 
  • Fremstillet i USA 
  • Kommerciel kvalitet 
  • En skal have tilføjelse til enhver bar
  Dimensioner:
  • Højde: 38mm 
  • Diameter: 170mm 
  • Vægt: 200g 
  • Pakke Vægt: 234g 
  • Lime Brønd Diameter: 76mm
   
  Vis detaljer
  119,00 DKK
  Prisgaranti

Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side