Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Strainer - de bedste cocktail strainere på markedet
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Strainer

Strainer - cocktailsi til servering af drinks

Noget værktøj, som man bør anskaffe sig hvis man har tænkt sig at eksperimentere lidt med den spændende barverden er en strainer, som er god til filtrering.

En rigtig bartender filtrerer med en strainer

Hvis man er en rigtig bartender med respekt for sig selv så sørger man for at have en strainer, som man kan bruge til at filtrere med. Den helt nye bartender, som stadig er amatør vil ikke nødvendigvis tænker over at filtrere en drink når den skal serveres. Og her er det, at den mere professionelle bartender aldrig vil færdiggøre en drink uden lige at filtrere den. En sådan filtrering kan ske med en såkaldt strainer. En strainer er en form for barværktøj, som kan bruges, hvis en drink skal filtreres. En strainer sættes oven på glasset, hvori den pågældende drink skal hældes. Dernæst hælder man blot den pågældende drink i glasset. Umiddelbart kan det være, at man ikke lægger så meget mærke til, hvad det rent faktisk er som denne strainer har gjort. Når man derimod kigger på straineren vil man tydeligt kunne se hvad formålet har været. På en strainer vil man nemlig, efter påfyldning, kunne se diverse rester så som frugtkød, isterninger og andre ting, som ikke skal med i drinken. Og det er netop det, som er formålet med en strainer, at man filtrerer uønskede genstande fra den pågældende drink. Det kan også være, at man har gjort brug af diverse krydderurter, som udelukkende skal bruges til at give smag til drinken og som ikke skal bruges når der skal drikkes af den pågældende drink. En strainer er faktisk en slags si, og selvom det altid er bedst at bruge en strainer, som er specielt udviklet til formålet, så kan man i nogle tilfælde også vælge at bruge en si i stedet, hvis man af den ene eller anden årsag ikke har en strainer. Hvis man er en rigtig bartender bør man dog naturligvis altid få fat i den ’ægte vare’ da dette redskab jo trods alt er lavet til dette formål.

 

Find en si og en strainer hos os

Er du på udkig efter en strainer eller en si, skal du ikke kigge lang tid på Barlifes hjemmeside da du meget hurtigt vil finde netop det redskab, som du har brug for. Det gode redskab med de sjove små ører og den sjove paryklignende glorie rundt om kan fås i mange varianter, så du vil uden tvivl finde lige netop den, der passer bedst til dig og din bar. Blandt andet kan du købe en amerikansk strainer, som er kendetegnet ved at være sølvfarvet og ved at være lidt buttet i det. Så når du lægger den ovenpå et cocktailglas, så vil du opleve, at den fylder hele fladen ud. Og så kan du ellers bare hælde og alt det uønskede vil blive fanget af din strainer således, at du får en helt ren drink uden uønskede ting i. Du kan også vælge at købe en af de to lidt frækkere strainere, som findes i både guld og kobber. De er anderledes end de almindelige redskaber du finder til baren, som meget tit er kendetegnet ved at være sølvfarvede, hvilket næsten er et tema for mange barer. De to strainere i henholdsvis guld og kobber er kendetegnede ved at være lange og slanke. De har et langt, slankt skaft og et elegant hoved med små, næsten spidse ører. En mindre og mere buttet variant er den lille grå komodo strainer, som også er god, men som har et andet udtryk end andre strainere. 

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side

One size fitz all

Uanset hvilken størrelse dit glas har, vil enhver strainer, som du finder på Barlife hjemmesiden, passe til det pågældende glas. For en strainer er så smart udviklet, at den er designet til at passe enhver strainer, uanset hvilken størrelse den har. Hvis du af den ene eller anden grund ikke er så meget til en strainer kan du også vælge at købe en si. Det skal naturligvis være en si, som er udviklet til netop drinks, da en almindelig si vil være alt for stor. Hos Barlife kan du også finde mange sier, som er en anden, og lidt mere gammeldags type strainer. Denne strainer minder meget om en tesi, som du kan bruge når du skal have siet teblade væk fra teen. Sier fås hos os både i en spids form og i en mere rund form. En si med en lidt spids form er blandt andet den såkaldte ’Fine strainer’, som er et godt værktøj til baren.