Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Drinks Shaker hos Barlife.dk - Kæmpe udvalg i cocktail shakers
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Shaker

Cocktailshakere til baren

En shaker er et uundværligt redskab, når du skal mixe drinks. Hos Barlife.dk sælger vi shakere i høj kvalitet, der både passer til baren og hjemmebaren. Vi sælger tre forskellige slags shakere: boston shaker, cobble shaker og fransk shaker.

Boston shakeren består af to dele, den ene af metal og den anden af glas. Det smarte ved shakeren er, at du ikke behøver hælde drinken i et andet cocktailglas, da glasset er indbygget i shakeren. Boston shakeren er den mest udbredte shaker, og derfor har vi den også i mange forskellige varianter her på siden - både i forskellige farver og former. Så kan du vælge den shaker, der passer bedst til lige præcis din bar.

Cobbler shakeren er opdelt i tre dele, som for det meste er lavet af metal. Det er også en klassisk shaker, og det er tit den, man ser på barer. Shakeren har et låg på toppen, som kan tages af og bruges som måleenhed. Det er smart, da man så ikke behøver at købe et separat mål for at kunne lave drinks. Når man har shaket drinken, tager man blot låget af shakeren og hælder drinken op i et cocktailglas.

Den tredje slags shaker vi har, er som nævnt en fransk shaker. Den er ligesom Boston shakeren todelt, men ved den franske shaker består begge dele af metal. Her hos Barlife.dk har vi shakeren med et rumfang på hele 90 cl. Den er altså det oplagte valg, hvis du skal lave drinks til mange af gangen. Vi forhandler shakeren i både guld og kobber, så den pynter flot på barhylden eller hjemme i barskabet.

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side

Mange forskellige typer af shakere

På Barlife.dk er der stor chance for at du blandt vores mange shakere, finder den der passer præcis til din bar. Hvis man vil i gang med hjemmebaren, er en shaker uundværlig. Derfor har vi sat os for, at have et bredt udvalg, så du let kan finde en shaker, der passer til dit behov. Vi har altså både shakere af forskellig art, i forskellige størrelser og med vidt forskellige udseender. På den måde håber vi at ramme lige præcis din smag.

Skal du købe en shaker eller et barsæt?

Hvis du er ny inden for drinksverdenen og ønsker at komme godt i gang, kan du købe alt udstyret på en gang. Så er du sikker på, at du har alt det nødvendige udstyr, og at det passer sammen. Udover shaker, kan det være en god ide at anskaffe sig en muddler, jigger, barske, skænk, mål og glas. Ofte kan man få det til en billigere pris, hvis man køber det samlet.

En shaker er dog det absolut vigtigste redskab, når du skal kreere drinks. Så hvis du er lidt i tvivl om du vil kaste dig ud i bartenderkunsten, kan du starte med blot at købe en shaker. Mange af de andre værktøjer kan erstattes med alternativer, som du måske allerede har i køkkenet. Shakeren er det vigtigste element, så vi anbefaler altid at anskaffe sig en shaker, hvis man ønsker at mixe drinks.