Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Muddler - se det store udvalg af mortere til drinks
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Muddler

Muddler til baren

At have en bar, hvor man kan lave alle de drinks man ønsker kræver, at man blandt andet har en muddler, som man ikke kan leve uden i en rigtig bar.
Ingen muddler, ingen mojito
Der er vist ingen rigtig bartender, som har arbejdet mere end et par timer bag en bar, som ikke på et eller andet tidspunkt er blevet bedt om at lave en mojito, hvilket altid kræver, at man har en muddler. Især i det seneste årti er denne drink stormet frem og har aldrig været så populær, som den har været de seneste år og som den stadig er. At lave en mojito kræver forskelligt udstyr og inden man går i gang med at lave en mojito er det vigtigt, at man sikrer sig, at man har alle de nødvendige ingredienser, samt redskaber. Af ingredienser er man nødt til at have lys rom, danskvand, rørsukker, lime, mynte og is. Der er ikke en eneste af disse ingredienser, som man kan undvære, så man er nødt til at sikre sig, at man har hver en ingrediens før man siger ja til at lave en mojito. Desuden er man nødt til at have forskellige redskaber og her kan blandt andet nævnes et passende cocktailglas, en barske i den rigtige størrelse og sugerør skal man naturligvis også have. Og når alle ting er på plads kan man gå i gang. Men en af de nok vigtigste redskaber du er nødt til at have når du skal lave mojitos er en såkaldt muddler. En muddler er et værktøj, som minder om en morter, som man kalder det når de er større og når man bruger det som en del af ens køkkenudstyr. En muddler har den funktion, at man kan få alle væsker og de bedste og lækreste smage ud af både lime og myntebladene. Man hælder blot lime og mynteblade ned i glasset, dernæst strøer man godt med rørsukker over. Og så tager man sin muddler og går i gang med at kvase ingredienserne sammen. På den måde kommer alle de gode smage ud på en gang, og når man så er klar kan man ellers hælde lys rom og dernæst danskvand i glasset. Og til sidst er det vigtigt, at man rører godt rundt med en barske og at man putter et sugerør i glasset. 
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
pr. side

Muddler fås i træ, plastik og metal

Hvis du skal anskaffe dig en muddler er det bare med at vurdere hvilken muddler der vil være mest dig. Det kan være, at du har æstetiske præferencer eller måske har du et behov for en helt bestemt muddler fordi, at der er en drink du laver, som altid kræver en lidt anderledes muddler. Uanset hvad grunden er, så vil du uden tvivl finde lige præcis den muddler som du har brug for, her på siden. Den klassiske muddler må nok siges at være den, som er lavet i træ. På Barlife kan du blandt andet finde en muddler i træ, som endda er lavet af naturligt træ. Dette redskab måler 20 cm og er således den ideelle størrelse til formålet. Udover det finder du også en mere moderne muddler, som er lavet i rustfrit stål. Denne muddler har et skaft, som er lavet af rustfrit stål, mens selve det nederste stykke er lavet af plastik, ligesom der også er nogle plastikdetaljer, som også fungerer som et slags greb du kan holde om. Du kan også finde en muddler i rustfrit stål, som ikke har noget plastik og som udelukkende er lavet af stål. En sådan muddler er meget holdbar og vil kunne bruges i mange år i din bar. Du kan også finde en plastikmuddler, som er helt simpel. Du kan finde en muddler, som slet og ret er lavet i ét stykke og som har en cylinderform. Den måler 25 cm og er nem at vaske af og holde ren da den ingen detaljer har, hvor der kan gemme sig forskellige ingredienser fra dine drinks.

En muddler kan fås sammen med en barske

Hvis man ønsker at slå to fluer med ét smæk kan man vælge at købe en muddler, som er en del af en barske. På Barlife har vi nemlig et bredt udvalg af barskeer og i enden af mange af disse barskeer vil du finde en muddler. På den måde sparer du både penge da du kan købe ét redskab frem for to. Desuden kan du også sørge for, at du ikke smider den ene ting væk, da du kun skal have styr på ét redskab frem for to. På den måde kan du blot vende skeen om når den skal bruges som muddler og omvendt. Du kan finde mange forskellige former og farve når det kommer til en kombination af både muddler og barske.