Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Isske og istang til hygiejnisk håndtering af isterninger →
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Isskeer/Istang

Skeer og tænger til isterninger

Til en rigtig fest har du bag baren både brug for isskeer og en istang for at kunne servere gode drinks til dine gæster, hvilket naturligvis kræver is.

Med en isske og en istang i din bar er du godt på vej til at have noget godt barværktøj, som du kan være bekendt. Når der skal laves drinks og cocktail i en bar er det sjældent, at sådan en cocktail ikke har is i. For i langt størstedelen af alle drinks og cocktail er det sådan, at man tager is i. Af og til er der rigtig meget is og nogle gange er der ikke helt så meget is. Uanset hvor meget is der skal i, er det nødvendigt at have det rigtige udstyr til at håndtere is.

Læs mere ↓

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
pr. side

Nem håndtering af isterninger

Hvis du skal servere store mængder is, har du formentligt også en stor fryser, hvor isterningerne bliver lavet og hvor de er, efter de er blevet lavet. For at få disse isterninger transporteret fra fryseren til glassene og kanderne skal du have en isske, som du kan bruge til formålet. På Barlife website finder du en lang række skeer i forskelligt materiale og til forskellige formål. Blandt andet finder du forskellige skeer, som er lavet i plastik.

Alle disse isskeer har det til fælles, at de er lavet af gennemsigtigt plastik. Selve skeens form varierer, men noget som går igen er, at selve grebet er bølgeformet så man ikke taber skeen, når man er ved at bruge den. For alle ved, at det skal gå hurtigt når man er bag baren. Så at have et godt greb på er yderst vigtigt.

At gøre brug af en isskeer bag baren betyder, at man kan servere mange isterninger på én gang. For i stedet for at nøjes med at servere et par isterninger til gæsterne, hvilket man blandt andet kan gøre med en istang, så kan man med en ske have rigtig mange isterninger. Det vil sige, at man kan lave mange drinks på en gang uden at man behøver at hælde is på skeen flere gange. Man kan slet og ret blot stille alle de cocktailglas frem, som man skal lave drinks i. Så kan man med sin skeen tage en ordentlig omgang is i fryseren. Dernæst bør der være nok til, at alle de glas man har stillet frem, kan blive fyldt op på den måde de skal. Dette sparer et par sekunder når man står og skal lave mange drinks, hvilket ellers kan være noget, som tager tid. 

Tang eller ske?

Hvis du står og skal lave cocktails, men ikke har så mange drinks du skal lave, så er en isske måske lidt i overkanten da den er beregnet til, at man kan servere en stor mængde is. I så fald er det du har brug for nok i stedet for en istang. For en istang, med takker for enden, kan blot tage en enkelt isterning af gangen, hvorfor det naturligvis vil tage for lang tid at bruge en tang, hvis man blot skal servere en enkelt eller måske to drinks.

Til dette formål er det uden tvivl den delikate og stilfulde istang man skal have fat i. Har du stillet et glas klar til en drink er der en stor sandsynlighed for, at du har brug for, at der skal is i. For selvom alle drinks er forskellige og adskiller sig meget fra hinanden så er noget af det, som mange drinks har til fælles, at det kræver, at man hælder is for, at de smager helt som de skal.

Hos Barlife kan man købe en tang, som kan bruges til at tage is med således, at man ikke behøver at bruge fingrene, hvilket ikke er så hygiejnisk og hvilket også gør, at isen ofte er smeltet før den når glasset. Man kan også bruge en rigtig ske til at tage is i en drink, men ofte vil isterningen skøjte rundt på skeen, og i mange tilfælde vil den slet ikke nå glasset, da man måske taber den inden den når glasset. Netop derfor er der udviklet en tang, som er lige præcis et redskab, som er udviklet til at tage is i glas

En tang til isspanden

Hvis man ikke har brug for så meget is til et par enkelte cocktails er det måske lige i overkanten at have en fryser til is. Derfor er der mange, som i stedet vælger at have en spand, som de kan have is i. En sådan spand er et bestemt redskab, som man kan købe således, at det passer til den istang, som man også køber.