Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Frugtpresser til baren eller hjemmet - Friskpresset juice nemt og hurtigt
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Frugtpresser

Juicepressere til lækre drinks

Til enhver bar og i ethvert køkken bør man overveje at anskaffe sig en frugtpresser, som kan bruges til mange forskellige drikke, drinks, desserter og madvarer.

Hos Barlife kan du få lige præcis den frugtpresser, du er på udkig efter, hvilket skyldes, at vi har et meget bredt udvalg af netop denne form for køkkenudstyr, da det er vores erfaring, at lige netop disse pressere er noget, som folk ofte er på udkig efter og noget, som folk har meget specifikke holdninger omkring.

Dette skyldes, at det altid er et forskelligt behov, som skal opfyldes og uanset hvad dit behov er, har vi hos Barlife lige netop den juicepresser, som vil opfylde dine behov

Læs mere ↓

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
pr. side

Find en presser eller juicer til dit behov

Hvis du ønsker at gøre noget ud af morgenmaden og ikke bare vil servere de normale corn flakes og et glas juice fra en karton, kan du vælge at servere friskpresset appelsinjuice. Men en juice kan ikke friskpresses af sig selv og her vil du få brug for en god presser, som du kan få hos Barlife.

For en juicepresser, som du kan købe hos os er en, som er lavet specifikt til juice, hvorfor den kaldes en juicepresser. Med sådan en maskine kan du garantere din familie eller venner og bekendte en skøn morgenmad med friskpresset juice, da en presser kan hjælpe dig med at presse juice. Det er dog ikke så nemt, at der blot findes én variant af sådan en saftpresser, som du kan bruge til at lave juice. For faktisk findes der en frugtpresser, som både er mekanisk og som kan lave store mængder juice meget hurtigt. Samtidig findes der en juicer, som kan presse din juice væsentligt mere langsomt og som tilmed er manuel.

Hos Barlife har vi begge maskiner. Den elektroniske maskine har vi blandt andet fra Andrew James og den er kendetegnet ved, at du kan lave juice i mange forskellige afskygninger. Og her behøver du ikke at begrænse dig til forskellige citrusfrugter da du også kan gøre brug af ananas, æbler eller lige præcis de frugter, som du og din familie bedst kan lide. En sådan presser vil vare mange år, og med denne kan du laver tusindevis af liter juice, som vil gøre enhver morgenmad endnu mere lækker. En manuel saftpresser, som kan lave juice er også noget du kan finde her på siden.

Blandt andet findes der en presser lavet af rustfrit stål, hvor du presser én citrusfrugt af gangen. Således er det ikke sådan, at du kan lave mange på en gang, og du kan heller ikke blot trykke på en knap, da det er dig selv, der skal gøre arbejdet. Denne presser koster 1349 kr., hvilket er penge, som er godt givet ud da denne er nem at rengøre og ikke fylder så meget.

Til baren er en saftpresser også god

Hvis du har en bar eller er bartender vil du vide, at der er mange drinks, som kræver, at man hælder juice i. Og i dette tilfælde er det altid det bedste at kunne hælde rigtig juice i, som er lavet af rigtig frugt. Dette skyldes, at smagen bliver bedre. Så hvis du ønsker at have en bar med det helt rigtige barværktøj, bør du sørge for at finde en saftpresser, som du kan lave lækre drinks med. For eksempel kan du med en presser lave den helt rigtige mojito, hvis der skal limejuice i.

På barlife finder du en lille frugtpresser, som specifikt er lavet til at presse lime. Den hedder en manuel limepresser og en af dens fordele er blandt andet, at den er lille og handy og meget nem at gøre rent. Den fungerer blot på den måde, at du skærer en lime over og tager den ene halvdel i presseren og så presser du de to dele mod hinanden. På den måde vil du få alt den lækre juice ud af en lime og så kan du lave en god drink. Den er væsentligt billigere end mange andre alternativer, og dette på trods af, at den både er holdbar og meget smart, en sådan presser kan du nemlig købe for blot 139 kr.

Citronjuice er godt til både bar og køkken

Uanset om det er et glas isvand man har eller en drink af den ene eller anden art, så vil man af og til få brug for noget citron til at tage i. Og for at få saften ud af en citron er man nødt til at bruge en frugtpresser. Når først man med en kniv har skåret en citron over skal saften ud, hvilket man kan gøre med en maskine, som er lavet specifikt til formålet. Man kan både få sådan en presser i træ og i rustfrit stål, alt efter hvad man er mest til. De har det til fælles er, at de er nemme at rengøre og de fylder meget lidt i baren.