Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Barske - Et vigtigt stykke værktøj for alle med en bar
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Barske

Men en barske kan du rigtigt røre i væskerne

At have en barske betyder, at du kan blande de ingredienser, som du bruger i din drink. Da der ofte er mange forskellige smage i en drink vil du opleve, at ikke alle smage kommer helt til deres ret, hvis ikke der bliver rørt godt og grundigt sammen i dem. Det karakteristiske ved en barske er, at den er længere end andre skeer. Således adskiller en barske sig væsentligt fra den helt almindelige ske, som du har blandt dit andet køkkenudstyr. For kun med en vis længde kan den bruges, da den ofte skal bruges i de såkaldte ’high ball glass’, som er en type cocktailglas, der er meget langt og smalt og er dermed væsentligt anderledes end et almindeligt drikkeglas.

 

Især til drinks med sukker, er en barske nødvendig

Mange har nok oplevet, at bestille for eksempel en mojito og lige med det første synes, at den smager lidt bittert da man kun kan smage den lyse rom. Dette kan skyldes, at det rørsukker, som der er hældt i ikke kan smages, da ingredienserne ikke er rørt ordentligt sammen. Men en ordentlig barske vil dette ikke ske, da man blot med et par enkelte omrøringer kan sørge for, at alt sukker vil blive rørt ordentligt rundt. Der er også andre drinks, hvor en barske er nødvendig, og heriblandt er den klassiske long island ice tea. I denne drink hælder man en lang række forskellige alkoholtyper, og så drinken kan smage helt, som den skal, er man nødt til at røre godt og grundigt rundt med en barske således, at alle smagene bliver blandet som de skal. Noget andet, som man kan bruge i en drink, hvor man har brugt en barske, er sugerør, som gør det muligt at drikke den dejlige drink.

 

 

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
pr. side

Vi har et bredt udvalg af barskeer

Hos Barlife kan vi altid garantere dig et stort udvalg af barskeer, så uanset hvilken barske du er på udkig efter, kan du altid finde den. Vores barskeer er meget varierede og en af de populære barskeer vi har er den lange sølvfarvede barske med et spiralmønster på selve skaftet. Dette gør det rart at røre rundt med denne barske og desuden gør det også, at den ser lidt mere festlig ud end den helt almindelige ske, som man normalt ser i et køkken. At have en lækker ske med et flot spiralmønster vil gøre, at den ser flottere ud i det glas man vælger til den pågældende drink.

En barske er meget mere end en ske

Mange af de barskeer, som vi kan tilbyde hos Barlife er ikke blot en almindelig ske. For mange af de barskeer vi har skiller sig ud ved, at de, udover at være en klassisk lang barske, også har en indbygget muddler. I den anden ende end selve skeen, har mange af vores barskeer nemlig en form, som gør, at man kan bruge skeen til muddler også. Således kan man bruge den til at mase al den lækre smag ud af de mynteblade man anvender til en mojito eller man kan bruge den til at mase den gule saft ud af en citron. Dermed køber man meget mere end en ske, da man også køber en muddler.

Absinthe kræver den rigtige ske

Ønsker man at nyde den lækre, grønne væske absinthe, så er man nødt til at have en ægte absint ske, som man kan købe på Barlife. Hvis man ønsker at nyde et glas absint gør man det bedst ved at tilføje sukker. Tidligere blandede man blot sukker i glasset, og hvis man er tilhænger af denne metode kan man blot nøjes med at gøre brug af en almindelig barske og simpelthen bare blande sukker og absint. Men hvis man vil gøre det på den ægte måde, som opstod senere, så kan man lægge sukker på en absint ske. Og så kan man med en tynd stråle få sukkeret opløst i nogle dråber, som så drypper ned i absinten. På den måde adskiller en absint ske sig altså væsentligt fra en almindelig barske da den ikke har den klassiske runding, som karakteriserer de fleste slags barskeer, som netop bruges til at røre rundt med.

Find den metal som du bedst kan lide

På Barlife kan vi tilbyde dig en barske i lige netop den farve metal, som du bedst kan lide. Vi har både en barske til dig, som er mest til guldfarven, til kobberfarven og til sølvfarven. På den måde kan du også sikre, at alt din barværktøj passer sammen i farve, hvilket selvfølgelig er noget, som betyder noget for den rigtige bartender, som går op i sin bar.