Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Barsæt - stort udvalg af barudstyrs sæt til nordens bedste priser og bedste kvalitet
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Barsæt

Barsæt til de perfekte drinks

Hos Barlife er det muligt at købe forskellige pakker, og blandt de mest populære, finder du mixersættet. Et mixersæt indeholder alt lige fra shaker til speed opener, og du kan med fordele købe sådan et, hvis du mangler det vigtigste udstyr, inden du stiller dig bag baren.
 
Et alternativ til denne pakke er bartenderpakken, hvor du i stedet for en 3delt shaker, får en amerikansk boston shaker. Her må du dog undvære istang og speed opener, men til gengæld får du 2 skænkepropper, så du lettere kan hælde af dine flasker. Skal der produceres mojitos til dit event, bør du erhverve dig et mojito sæt, som indeholder alle nødvendige redskaber for at fremstille en perfekt mojito. Vi har 2 mojito-sæt i sortiment, så du som kunde har lidt at vælge mellem.
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
pr. side
 1. Bartender Pakke - Bartender sæt

  Bartender Pakke

  Professionelt udstyr til dine drinks. Perfekt gaveide til bartenderen med egen hjemmebar.
  De 4 vigtigste redskaber i en bar må siges at være en Bostonshaker, en cocktailstrainer, en barske med muddler, samt free flow pourers. Med denne pakke har du dermed alle de vigtigste redskaber, og du kan nu blot stille dig tilrette i baren, for at lave imponerende drinks til dine gæster. Du bør lægge mærke til de forskellige hastigheder på skænkepropperne. Skænkepropperne ses nedenfor.

  1x Amerikansk Boston Shaker
  1x Amerikansk cocktail strainer
  1x Muddler
  1x Jigger 2/4 cl.
  1x Skænkepropper i metal, hurtig hastighed (4cl i sekundet)
  1x Skænkepropper i metal, normal hastighed (2cl i sekundet)
  Vis detaljer
  349,00 DKK
  Prisgaranti

 2. mixer sæt

  Mixer barsæt

  Mixer sæt af højeste kvalitet til amatøren eller den professionelle. Med dette mixersæt fra Barlife har du alt, du skal bruge for at fremstille lækre cocktails. Med jiggeren sikrer du de rette mængder væske. Disse shakes med shakeren. Straineren filtrerer de faste ingredienser fra, som muddleren har knust. Drinken røres til sidst rundt med barskeen og du kan nu toppe den med lidt is, som du fanger med istangen. Alle redskaber kan købes separat, men du vil hente store besparelser på dette pakketilbud!
   
  Sættet indeholder:
  - 3-delt shaker
  - Cocktail strainer
  - 2-4cl jigger
  - Is-tang
  - Muddler i plast
  - Bar-ske med muddler
  - Speed åbner
  Vis detaljer
  349,00 DKK
  Prisgaranti

 3. Mojito Drinks barsæt

  Mojito Drinks barsæt

  Barlife's Mojito sæt indeholder alt det udstyr, du har brug for til at lave din helt egen lækker version af den verdensberømte cocktail Mojito. Det er ligegyldigt , om du kan lide din Mojito med rom eller vodka, bare glem ikke sukker , lime og frisk mynte ! Så uanset lejligheden, kan man nemt med dette Mojito bar sæt, lave drinks til et selskab på 6. Dette cocktail kit er perfekt til din hjemmebar, så er du altid klar til at få gæster. Bemærk venligst: Dette Mojito Cocktail Kit er udarbejdet fra vores store udvalg af barudstyr, vi har også en bred vifte af cocktail tilbehør til at pynte din drinks med. Se vores drinks tilbehør her!
  Mojito sætte indeholder:
  • 6 x Islande Hiball Briller 36 cl. H 170mm Ø 64mm
  • 1 x Professionel Boston Cocktail Shaker  80 cl. H 175mm Ø 93mm
  • 1 x Isknuser i plast
  • 1 x Jigger målebæger 25/50ml H 88mm Ø 40mm
  • 1 x Kraftig træ Muddler
  • 1 x Mixer bar ske 
  • 1 x Mixer glas til Boston shakeren
   
  Til den pakke følger der en klassisk mojito opskrift. 

   

  Se flere barsæt her!

  Vis detaljer
  349,00 DKK
  Prisgaranti

 4. Læder bartender rulle brun - Urban bar

  Læder bartender rulle brun - Urban bar

  Pæn og smart læder bartender rulle i brunt læder

  Når man er bartender er det vigtigt, at man har alle sine redskaber med sig. Her kan man godt vælge at transportere dem i en kasse eller en helt almindelig taske. Dog er der noget både meget praktisk og delikat ved at transportere sine redskaber i en læder bartender rulle i brunt læder. Den er nem at have med i tasken da den ikke fylder så meget. Her kan man så have sin strainer, sin jigger, barske, barkniv og så videre. Også en muddler kan man have i sin bartender rulle. Det er vigtigt, at man også har gode redskaber til baren så det hele passer sammen og giver et gennemført udtryk.
  Vis detaljer
  899,00 DKK
  Prisgaranti

 5. Gin Tonic komplet Kit

  Gin Tonic komplet Kit

  Gin & Tonic kit

  - Perfekt gin og tonic, med flere-i-1 grej der kan løse ethvert formål. 

  Perfekt kit til at lave de mest interessante gin & tonics blandt dig og dine venner. Du finder både en morter og en skrællekniv i samme reskab, en mulitefunktionel tang, en cocktailske og til sidst isformen der kan producere runde iskulger. 

  Vis detaljer

  Pris: 299,00 DKK

  Specialpris: 249,00 DKK

  Prisgaranti

 6. Mason cocktail sæt - final touch

  Mason Shaker sæt Final Touch

  Mason Jar cocktail shaker sæt - final touch

  kapacitet: 700 ml

  Forstil dig at lave lækre cocktails i noget der ligner en køkkenkrukke, fyldt med opskrifter på diverse drinks som f.eks. mojito og tequila sunrise.

  Udover shakeren, fælger der også et målebæger med, samt en solid muddler. 

  Vis detaljer
  279,00 DKK
  Prisgaranti

 7. Kobber barsæt - fra final touch - 5 dele 2.

  kopper Barudstyrs Set Final Touch

  Barsæt i Kobber - Final Touch

  Kobber, kobber og mere kobber.. Noget af det aller fedeste man kan gøre, er at få et barsæt der passer sammen. Det er bare tilfredsstillende hver gang man skal bruge det, og man kigger ned og ser at det hele bare spiller. Kobber er nok en af de fedeste farver man kan vælge, da den har en hvis æstetik der bare går hånd i hånd med barudstyr. 

  Sættet inkluderer følgende: 
  - 1 Strainer
  - 1 Dobbelt Jigger
  - 1 Barske
  - 1 kapselåbner
  - 1 displaystand

  Vis detaljer

  Pris: 479,00 DKK

  Specialpris: 399,00 DKK

  Prisgaranti

 8. Final Touch Cocktail Udstyr

  Final Touch Cocktail Udstyr

  Regnbuelags hjælper fra final touch

  Med denne hjælper fra final touch, kan du uden besvær kreere dine helt egne regnbue cocktails som i den grad vil imponere dine gæster og fange deres opmærksomhed. 

  Vis detaljer
  179,00 DKK
  Prisgaranti

 9. Barkbarsæt m/ kuffert

  Barkbarsæt m/ kuffert

  Komplet barsæt med kuffert

  Er man bartender er det ikke sikkert, at man med det samme får sin helt egen bar og man vil ofte være nødt til at rejse rundt til forskellige steder for at servere drinks. I disse tilfælde kommer man ikke udenom at skulle have nogle barredskaber, som nemt kan transporteres fra sted til sted. Det kan man blandt andet gøre med en kuffert, som denne, som både kan transporteres og som indeholder de redskaber du har brug for. Blandt andet får du selvfølgelig en cocktailshaker med af typen Boston, som er en shaker i rustfrit stål. Derudover får du en strainer med så du kan filtrere uønskede krydderuter og is fra i drinken. Du får også et målebæger med to forskellige mål og desuden får du en barske, som også er en af de ting man bruger rigtig meget.
  Vis detaljer
  999,00 DKK
  Prisgaranti

 10. Simple Bar Bag

  Simple Bar Bag

  Flot bartaske med barredskaber

  Skal du ud og arbejde som bartender kan du ligeså godt ankomme med stil, hvilket du for eksempel kan gøre med denne taske, som er lavet af polyester og som er pæn i sit udtryk. Udover, at den i sig selv er pæn har den noget indhold, som nok skal få dig godt i gang med at lave drinks bag baren. Tasken har en skulderrem, der er enkel og hurtigt kan justeres således, at den passer dig så godt som muligt. I tasken har du forskellige redskaber, heriblandt muddler, som er lavet af træ og en barske, som er lavet af rustfrit stål. Derudover får du også en jigger med, som både kan indeholde 2 og 4 cl. Du får også en Boston shaker, hvilket er mange bartenderes foretrukne shaker. Du får også et Libbey blandingsglas med i tasken.
  Vis detaljer
  1.249,00 DKK
  Prisgaranti

 11. Pitu sæt

  Pitu sæt

  Godt og komplet sæt til Pitu

  I dette sæt får du mange gode redskaber, som du kan bruge til mange forskellige drinks, og især til den kendte drink Pitu, som består af nogle særlige ingredienser og som kræver, at man ved hvordan man laver drinken. I dette sæt får du blandt andet nogle glas, som har en kapacitet på 27cl, og som er lavet af glas, der er i en robust og yderst holdbar kvalitet. Du får også en muddler, som også er noget, som man skal bruge i rigtig mange drinks. Muddleren har en god kvaliet, da den er lavet af bøgetræ af den bedste kvalitet. Et eksempel på en god drink du kan lave med pitu er for eksempel en drink, der består af lime, rørsukker, is og chachaca. Med disse ingredienser skal du nok få lavet en skøn drink.
  Vis detaljer
  149,00 DKK
  Prisgaranti

 12. Pina Colada kit

  Pina Colada kit

  Nemt kit til pina coladas

  De færreste kan lade være med at begynde at synge en bestemt sang så snart snakken falder på pina coladas og det er da også en sang, som tit får folk til at få lyst til en pina colada. Og så snart man først har følt et behov for denne eksotiske drink så går det ikke væk før man har drukket en. Dette sæt er specielt lavet til dig, der skal lave pina coladas til vennerne. Sættet består af 12 forskellige ting, som du vil blive glad for når du skal lave drinken. Blandt andet får du 6 glas med, og to flasker. Du får også 3 dåser kokosnøddecreme med, hvilket er den vigtigste ingrediens i pina coladas. Derudover får du også pynt og sugerør med så du er helt klar til at lave de længeventede pina coladas, som nok skal slukke tørsten hos dine gæster.
  Vis detaljer
  599,00 DKK
  Prisgaranti

 13. Cocktail sæt 1 - størrelse M

  Cocktail sæt 1 - størrelse M

  Cocktail sæt med vigtige barredskaber

  For de fleste bartendere er det sådan, at man hurtigt får brug for de samme ting. Når man så har været i gang i noget tid, vil der være visse ting, som måske er mere nicheprægede, som man pludseligt får et behov for. Det vil dog altid først være når man har erfaring som bartender og ved hvor ens interesser er. Dette M cocktailsæt består af rigtig mange af de ting, som du har brug for når du er forholdsvis ny i faget du får både en cocktail shaker, som er noget af det allervigtigste når du skal lave en drinks. Derudover får du seks skænkepropper, som du kan bruge når du skal skænke fra flaskerne. Du får også en barske og så får du også en jigger og en muddler, som ligeledes er rigtig vigtige redskaber når du skal lave drinks.
  Vis detaljer
  349,00 DKK
  Prisgaranti

 14. Retail Kit: Boston Shaker, ske, strainer & instruktioner. - Urban bar

  Retail Kit: Boston Shaker, ske, strainer & instruktioner. - Urban bar

  Det komplette cocktail kit: Boston shaker, ske, strainer & instruktioner

  At lave cocktails er ikke noget man blot kan gå i gang med hvis ikke man har de rette redskaber. Det bliver i hvert fald ikke lige så godt som hvis man har de ting man skal bruge. Noget af det, som man helt sikkert vil få brug for er i netop dette kit, som har nogle gode ting. Alt i sættet er i god kvalitet så det er et godt sæt at starte ud med. Både hvis man er begynder eller øvet vil det være et godt sæt da sættet indeholder de ting man har brug for som bartender.

  Sættet indeholder:
  • 30oz Boston Shaker bund
  • 16oz Boston Shaker Glas
  • Hawthorn Strainer
  • Klassisk barske
  Produktbeskrivelser:
  • Premium cocktail kit
  • Høj kvalitet 18/8 Japanese stål bar redskaber
  • Hærdet glas
  • Pakket i en gaveæske
  • Kan vaskes i opvaskemaskine
   
  Vis detaljer
  399,00 DKK
  Prisgaranti

 15. Bartender taske - Urban bar

  Bartender taske - Urban bar

  Komplet bartender taske med seks forskellige barredskaber

  Når du er bartender og skal andre steder hen for at trylle med drinks er det vigtigt, at du har en god taske til dine ting. Denne bartender taske er lavet i god kvalitet og i den vil dine barredskaber være i gode hænder når du transporterer dem rundt. Udover tasken får du også seks forskellige redskaber med. Så har du hverken taske eller barredskaber kan du trygt købe tasken og komme godt i gang.

  Sættet indeholder:
  Produktegenskaber:
  • Bæretaske med barværktøjsæt
  • 6 essentielle barredskaber
  • Blå nylon taske med clips til sikker transport
  • Separate lommer og velcrobånd til hvert værktøj
  • Polstret interiør for at beskytte indholdet
  • Alle værktøjer tåler opvaskemaskine
   
   
  Vis detaljer
  999,00 DKK
  Prisgaranti

 16. Alessi Barset 5 dele

  Alessi Barset 5 dele

  Sæt sammensat af amerikansk eller "Boston" shaker i 18/10
  rustfrit stål og glas, bar filter, omrører og cocktail
  Mål i 18/10 rustfrit stål. Gavepakke.
  Vis detaljer
  1.499,00 DKK
  Prisgaranti
 17. Cocktail Mixing Set

  Cocktail Mixing Set

  Komplet og smart Cocktail Mixing Set

  Skal der laves cocktails kan man sagtens gøre det med hvad man lige har i køkkenet. Det gælder både den alkohol og de redskaber man skal bruge. Man skal dog bare være opmærksom på, at resultatet så bliver derefter. Hvis man derimod sørger for at have alle de rigtige redskaber og den rigtige type alkohol bliver det en meget bedre cocktail. For det første kan man gå ud og købe et Cocktail Mixing Set som dette. Med dette sæt har du de redskaber du skal bruge. Det gør, at det bliver lidt nemmere at lave autentiske drinks. Derudover er det en god ide at sørge for, at du både har alkohol og forskellige former for mixere. Det vil nemlig gøre, at du kan mixe alt meget bedre sammen.
  Vis detaljer
  575,00 DKK
  Prisgaranti

 18. Final Touch Bartenders Mixing Set i gavebog

  Final Touch Bartenders Mixing Set i gavebog

  Kompakt og komplet Final Touch Bartenders Mixing Set i gavebog

  Skal du lave en cocktail kan du gøre det med dette Final Touch Bartenders Mixing Set i gavebog da du på den måde har alt hvad du skal bruge. Du har nemlig alle de redskaber du skal bruge og det er altid første skridt på vejen hen mod at blive bedre til at lave cocktails. Dernæst kan du være sikker på, at du ikke kommer til at mangle noget som helst. Det er altid en god ide at undersøge godt og grundigt på forhånd hvad du skal bruge til dine cocktails. På den måde kan du nemlig købe ind i god tid og det gør, at du kan lave mere gennemførte drinks.
  Vis detaljer
  549,00 DKK
  Prisgaranti

 19. Cocktail Kit 8 dele

  Cocktail Kit 8 dele

  Smart og komplet cocktail kit 8 dele

  Når du skal lave cocktails er noget af det vigtigste du skal sørge for, at du har alle de remedier du skal bruge. Der er visse ting, som du slet og ret ikke kan leve uden hvis du ønsker at lave gode drinks, som folk vil nyde. I dette Cocktail kit 8 dele kan du være sikker på, at du ikke kommer til at mangle noget. Du får både en shaker, en muddler, en barske, en strainer og andre ting, som du vil elske at bruge. Alle tingene er naturligvis af en høj kvalitet, så uanset om du er professionel eller amatør vil du nyde at bruge disse gode redskaber bag baren. Du kan senere udvide dit sortiment hvis du føler, at du mangler nogle ting.
   
  Vis detaljer
  349,00 DKK
  Prisgaranti

 20. LAGUIOLE BAR SET

  LAGUIOLE BAR SET

  Lækkert LAGUIOLE BAR SET med vigtige barredskaber

  Når du står bag baren er der visse ting du er nødt til at have for at kunne lave den optimale drink. Det gælder både hvis du arbejder professionelt på en bar, cafe eller restaurant, men også derhjemme. For uanset hvad vil man altid få de bedste resultater hvis man sørger for, at man har de bedste forudsætninger. Med dette LAGUIOLE BAR SET har du et godt udgangspunkt for at lave nogle gode drinks. I sættet finder du blandt andet en Manhattan shaker, som er en tredelt shaker. Derudover finder du en istang, en jigger og en strainer. Alle disse ting er et godt udgangspunkt for at kunne lave nogle gode drinks til dig selv og andre, som også kan lide de gode cocktails.
  Vis detaljer

  Pris: 499,00 DKK

  Specialpris: 399,00 DKK

  Prisgaranti

 21. Bartender kit - brun læder taske med barudstyr

  Bartender kit - brun læder taske med barudstyr

  Komplet Bartender kit - brun læder taske med barudstyr

  I denne Bartender kit - brun læder taske med barudstyr får du det komplette kit når du skal lave ting som bartender. Du vil opleve, at der er alt hvad du skal bruge i den bruge lædertaske. Både indhold og selve tasken er i højeste kvalitet, så du kan være sikker på, at du nok skal have hele kittet i mange år.
  Inkluderet:
  - Boston Shaker (850ml) med mixing glas (470ml)
  - Mixing glas med hældetud (930ml)
  - Barske (33,3cm)
  - Muddler
  - Jigger japansk Stil (20/40ml)
  - Strainer (9,3cm)
  - Julep strainer (8cm)
  - Fin strainer (8cm)
  - 6 hældetude
  - Corkscrew Pulltex Pulltap's
  - Tang (15cm)
  - Kniv - Victorinox (21,5cm)
  - Citronpresser Mexican Elbow
  - Citrondekorator
  - Ice ske (0,35l)
  - Ice tang (20cm)
  - Speed opener (18,5cm)
  Mål (cm): 39x25x12
  Materiale taske: udenpå: læder, indeni:tekstil
  Farve: Brun
  Væg inkluderet barredskaber (kg): 3,13
   

   

  Vis detaljer
  3.099,00 DKK
  Prisgaranti

 22. Guld Boston Cocktail Shaker Sæt

  Guld Boston Cocktail Shaker Sæt

  Smart og komplet Guld Boston Cocktail Shaker Sæt

  Skal du lave lækre cocktails og drinks derhjemme er der ingen der siger, at du skal bruge grimt og dårligt udstyr. Tværtimod bør du gøre dig selv den tjeneste at købe nogle barredskaber, som også de professionelle bartendere bruger. Det kan du for eksempel med dette Guld Boston Cocktail Shaker Sæt, som er af en meget høj kvalitet
  Produktdetaljer:
  • Premium barudstyr begynder cocktail s-t
  • Lavet af premium 18/8 japansk stål
  • Titanium nitrate guld coating
  • Premium poleret shine
  • Lav cocktails derhjemme med professionelle
  • Premium stål – Holder længere end dårligere stål
  • Vask kun i hånden
  Sættet indeholder:
  OBS: Alle produkter er individuelt pakkede
   
  Vis detaljer
  599,00 DKK
  Prisgaranti

 23. Kobber barudstyrs Kit

  Kobber barudstyrs Kit

  Kompakt kobber barudstyrs kit for begyndere og professionelle

  Skal du investere i et kobber barudstyrs kit kunne lige netop denne type være noget for dig. Alle de ting du får med i dette kit har selvfølgelig kobber farve da det er temaet og det er noget, som du vil nyde når du laver drinks.
   
  Sættet indeholder nemlig mange forskellige ting, som du får brug for når du er bartender:
   
  -        Kobber Boston shaker H 175 mm Ø 93mm
  -        Boston Shaker Glas: H 150mm Ø 88mm
  -        25ml mål: H 39mm Ø 38mm
  -        50ml Thimble mål: H 64mm Ø 40mm
  -        Muddler: H 215mm Ø 25mm
  -        Copper Twisted Mixing ske: L 280mm B 35mm D 32mm
  -        Copper Hawthorne Cocktail Strainer L 150mm W 115mm
  -        Copper Julep Cocktail Strainer:L 160mm W 80mm D 16mm
  -        Copper Barkniv: L 179mm W 40mm D 2mm
  Vis detaljer
  499,00 DKK
  Prisgaranti

 24. Cocktail sæt Prime Bar - Størrelse M

  Cocktail sæt Prime Bar - Størrelse M

  Godt og komplet cocktail sæt Prime Bar – størrelse M

  Skal du mixe nogle lækre drinks til folk så bør du altid sørge for at have de rette redskaber. Skal du for eksempel til et middagsselsskab, hvor andre står for middagen kan du gøre en stor gestus ved at sørge for nogle drinks. Og her bør du sørge for nogle lidt særlige drinks, der ikke bare kan laves af de ingredienser man har i stedet. For at imponere rigtig meget kan du købe et cocktail sæt prime bar – størrelse M, som har de vigtigste ting du skal bruge. Med dette sæt behøver du ikke mere og du skal blot sørge for, at du har de rette typer af alkohol og andre væsker der skal i de forskellige drinks.
   
  Sættet består af:
  - mixing glas
  - barske
  - Hawthorne strainer
  - jigger
  - 6 pourer
   
  Vis detaljer
  399,00 DKK
  Prisgaranti

 25. Læder Kit Bag Brun - Urban bar

  Læder Kit Bag Brun - Urban bar

  Smart og unik læder kit bag brun

  Denne lækre taske er ideel til bartenderen, der skal rejse et andet sted hen. I denne flotte taske kan du have alle dine barredskaber og ikke nok med det så er tasken også pæn. Det er en læder kit bag brun, som er lavet i lækkert kernelæder. Den er inspireret af traditionelle tasker, hvorfor den giver et dejligt vintage look når man kommer med den. Den har alle de rum og de features du har brug for hvis du er en rigtig og professionel bartender.

  Produktegenskaber
  • Premium kernelæder
  • Håndlavet
  • Design inspireret af ægte lægetasker
  • 7 rum med justerbare rum
  • 1 telefonlomme
  • 1 lynlås lomme
  • Polstret nylonforing
  • Justerbar og aftagelig læderrem
  • 6 metalfødder til at beskytte bunden
  • Sikker hængslet åbningsmekanisme
  • Leveres i stofpose for at beskytte læderet under transport
  OBS: Indhold og ’læderrulle’ medfølger ikke
   
   
  Vis detaljer
  2.299,00 DKK
  Prisgaranti

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
pr. side

 

I webshoppen kan du også købe den helt perfekte pakke for en nybegynder.

Begyndersættet indeholder alle de nødvendige værktøjer til fremstilling af de fleste cocktails. Bar-ske med muddler, skænkeflaske og free flow pourers er bare nogle af de ting, som du får med ved købet af et begynder-sæt. Ydermere kan du hos os købe et bar starter sæt. I bar starter pakken får du bl.a. vægophæng til flasker, barmåtte og glas, så du altid kan servere lidt koldt at drikke til den heldige, der kigger forbi din hjemmebar. Det sorte vinyl boston shaker sæt er vores mest gennemførte pakke, og selvom prisen er lav, er kvaliteten i top. Speed openeren samt den amerikanske boston shaker købes i sort vinyl, hvor pakken har fået navnet sort vinyl boston shaker sæt.