Dansk E-mærket webshop - over 4000 produkter til private og Erhverv 

Barsæt - stort udvalg af barudstyr i bedste kvalitet
0 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Barsæt

Barsæt til de perfekte drinks

Hos Barlife er det muligt at købe forskellige pakker, og blandt de mest populære, finder du mixersættet. Et mixersæt indeholder alt lige fra shaker til speed opener, og du kan med fordele købe sådan et, hvis du mangler det vigtigste udstyr, inden du stiller dig bag baren.
 
Et alternativ til denne pakke er bartenderpakken, hvor du i stedet for en 3delt shaker, får en amerikansk boston shaker. Her må du dog undvære istang og speed opener, men til gengæld får du 2 skænkepropper, så du lettere kan hælde af dine flasker. Skal der produceres mojitos til dit event, bør du erhverve dig et mojito sæt, som indeholder alle nødvendige redskaber for at fremstille en perfekt mojito. Vi har 2 mojito-sæt i sortiment, så du som kunde har lidt at vælge mellem.
Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side

 

I webshoppen kan du også købe den helt perfekte pakke for en nybegynder.

Begyndersættet indeholder alle de nødvendige værktøjer til fremstilling af de fleste cocktails. Bar-ske med muddler, skænkeflaske og free flow pourers er bare nogle af de ting, som du får med ved købet af et begynder-sæt. Ydermere kan du hos os købe et bar starter sæt. I bar starter pakken får du bl.a. vægophæng til flasker, barmåtte og glas, så du altid kan servere lidt koldt at drikke til den heldige, der kigger forbi din hjemmebar. Det sorte vinyl boston shaker sæt er vores mest gennemførte pakke, og selvom prisen er lav, er kvaliteten i top. Speed openeren samt den amerikanske boston shaker købes i sort vinyl, hvor pakken har fået navnet sort vinyl boston shaker sæt.