Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Barværktøj - Stort udvalg af barudstyr til din bar til gode priser
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Barværktøj

Barværktøj - lækkert udstyr til baren

Man skal finde det rigtige barværktøj for at skabe den bar, man altid har drømt om. 
Hvis man vil bevæge sig ud i de alkoholiske drikkevarers vidunderlige verden er det yderst vigtigt, at man har sit barværktøj i orden. Noget af det vigtigste, der skal til når man skal servere forskellige drikkevarer er naturligvis også, at man har glas til enhver lejlighed. Men glassene er dog ikke nok for at skabe en bar med alt udstyret i orden. Man kan finde mange sæt, som inkluderer forskellige genstande, som man vil nyde godt af når man står bag baren og skal udfolde sine kunstneriske evner.

 En shaker er et uundværligt barværktøj

Der er mange ting, som man er nødt til at erhverve sig, hvis man vil har styr på sin bar og hvis man ønsker en bar, hvor man til alle tider kan lave lige de drinks, som gæsterne efterspørger. Noget af det barværktøj, som man især forbinder med en rigtig bartender er naturligvis en shaker, som altid er en fast del af ethvert bartender kit. Det, som man bruger en shaker til er, at ryste drinken godt sammen således, at alle de smage og de ingredienser, som man tilføjer kommer til at være på den helt rigtige måde og smage helt rigtigt i den endelige drink. Derudover vil dette barværktøj, shakeren, også sørge for, at den rette konsistens i drinken kommer frem. Hvis man ønsker at drinken skal være kold uden at man har tænkt sig at tage is i, kan man også vælge at hælde is i shakeren og så vil resten af drinken blive kold når man serverer den.
 
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Ofte vil en shaker består af både selve shakeren og et glas da man således shaker drinken og meget nemt kan hælde den i glasset efterfølgende. Dermed er en sådan form for shaker nem at skille ad. Med dette barværktøj kan du til enhver tid se hvilken farve drinken har, hvilket kan være en stor fordel med mange drinks, som skal have en helt bestemt farve.
&nbsp

En form for barværktøj, der får safterne frem

Hav barværktøj klar til de frosne drinks
Mange er glade for de meget søde drinks, som har en lidt tykkere konsistens end mange andre drinks. Ofte er disse drinks kendetegnede ved at være ’frozen’ og noget af det som gør dem frozen er den store mængde is, som drinken består af. Til at lave disse frozen drinks er det meget vigtigt, at man har en god blender, som kan blende den store mængde is sammen således, at en lækker frozen drink bliver skabt. Blenderen er en form for barværktøj, som du kan bruge til for eksempel frozen margarita, som er helt ligesom en almindelig margarita – bare med is. Og desuden er den populære strawberry daquiri også et populært valg blandt de frosne drinks. Blenderen er generelt en form for barværktøj, som er godt når du ønsker at arbejde med is i dine drinks. For blenderen kan også bare bruges til at blende is, som du så efterfølgende kan tage i drinks, eller i vand, som du serverer ved siden af de alkoholiske drikke. 
En anden form for barværktøj, som er vigtig, hvis du ønsker at lave kolde drinks, er isknusermaskinen. Hvis du ønsker at lave drinks med is, men ikke ønsker, at finde blenderen frem og stå og gøre den rent og så videre så kan en isknusermaskine være en idé da den er en form for barværktøj, som fylder væsentligt mindre en en blender. 
Mange bartendere vælger at købe en muddler, som en del af deres standard barværktøj da den er nyttig i mange sammenhænge. Princippet for en muddler er det samme som det gælder for en morter, men det, som kendetegner en mudler er, at den ikke har den store og tunge skål, som en morter altid har. Dette er et barværktøj, som er fuldstændig nødvendigt, hvis du ønsker at lave drinks med mynte, så som mojitos. For i denne drink skal der mynte i og for at få al myntesmagen frem er det vigtigt, at man bruger en muddler til at mose i mynten således, at alle smagsolier kommer frem. Man kan få denne form for barværktøj i forskellige materialer, og selvom man for det meste ser den i træ, sker det også, at man ser den i plastik.

Find barværktøj, som kan røre rundt

Når man laver drinks, er det vigtigt, at man har noget udstyr, som man kan bruge til at røre rundt med, og heriblandt kan man blandt andet vælge at bruge en ske. Men da de fleste skeer ikke er lange nok bør man købe en ske, som er specielt beregnet til netop baren. For kun med det rigtige barværktøj kan man være sikker på, at resultatet bliver som man ønsker.