Knive og peelers

Knive og peelere

For at lave de bedste drinks og cocktails, er det vigtigt at have udstyret i orden i sin bar. Knive og peelere kan bruges til at nå nye højder med dine drinks. En peeler eller en citrusskræller er et meget benyttet redskab i barverdenen. Den kan både bruges, når du forbereder din garnish, og når du laver dine cocktails.  Læs mere om peeler og barknive her

Indlæser...
Faldende orden
Side
 1. Peeler set ST72009
  Peeler set
  199,00 kr
 2. Laguiole Keramisk Frugtkniv 40268667
  Laguiole Keramisk Frugtkniv
  249,00 kr
 3. Urtekniv i sort/grå 9924516
  Urtekniv i sort/grå
  39,00 kr
 4. Barkniv spids 50421511
  Barkniv spids
  99,00 kr
 5. Citrusskræller 5467
  Citrusskræller
  109,00 kr
 6. Tyndskræller - Rustfristål 1913
  Tyndskræller - Rustfristål
  39,00 kr
 7. Lime cutter 2437
  Lime cutter
  2.999,00 kr
 8. Barkniv rund spids 2026136
  Barkniv rund spids
  89,00 kr
 9. Barkniv gaffelspids T0151
  Barkniv gaffelspids
  99,00 kr
 10. KARTOFFELSKRÆLLER ST71708
  KARTOFFELSKRÆLLER
  129,00 kr
Faldende orden
Side

Sørg for at have et godt udvalg af barknive i din bar. En barkniv er essentiel, når der skal laves flere cocktails på samme tid uden lang ventetid.

Peeler eller citrusskræller

Kært barn har mange navne. Fagfolk vil kalde dette redskab for en peeler, men i daglig tale bliver det kaldt en citrusskræller. I mange cocktails skal der bruges citrusfrugter. Det skyldes deres syre og sødme. Oftest bruges saften fra disse frugter, men det er populært at bruges det yderste lag skræl. Skrællet kan både bruges som pynt, og som en reel del af smagsoplevelse i drinken. Ønsker man at placere lidt revet citrusskal på sin cocktail, eller måske en dessert, så er en citrusskræller det rigtige redskab. Med en peeler er det muligt at skrælle det yderste lag af i fine, tynde bånd eller i ét lidt tykkere bånd. Normalt har en peeler omkring fem små cirkler i enden. Hver af disse cirkler fungerer som en lille skræller. Den skræller fem små stykker citronskal. Ønsker man ét bånd af skræl, skal man bruge den skræller, som sidder bagved de små ringe.

Brug en peeler til garnish

De fleste bruger deres peeler til at lave garnish til en cocktail, når den laves i baren. Det er eksempelvis lidt revet citrusskræl til en lækker Gin & Tonic eller lidt appelsinskræl til en Old Fashioned. En skræller kan med fordel også bruges i forberedelserne til tørret garnish. Vil du løfte dine cocktails op til et højere niveau, så kan du bruge tørret garnish. Med en peeler eller citrusskræller er det super let. Du starter med at lave tynde bånd eller bredde bånd af citrusskræl, æbler, pærer eller hvad du ønsker. Når du har revet den mængde du ønsker, lægger du det på bagepapir og ind i ovnen. Her skal det ligge ved medium temperatur i et par timer. Husk at opbevare din tørret garnish i en lufttæt dåse. Med den rette skræller, er det intet problem at lave lækker tørret garnish til dine cocktails. Det er noget dine gæster vil elske.

En god barkniv er en nødvendighed

Når tingene skal gå hurtigt i baren, så er det nødvendigt med godt udstyr. Selvom knive måske ikke er det første udstyr, man tænker på, så er de vigtige at have i sin bar. Man kunne tro, at alle knive kan bruges i en bar, men har man først prøvet en rigtig barkniv, vil man ikke bruge andet. I baren er det ofte citrusfrugter, passionsfrugter eller jordbær, som bruges. Der er ingen grund til at bruge store knive, hvor følingen ikke er god. En barkniv er lille og let, og så har den små takker på klingen. Det gør, at den ikke glider af dine frugter, selvom de måske er våde. Klingerne er meget tynde, men utroligt stærke så de ikke bøjer. Alt i alt sikrer gode barknive, at du hurtigt kan skære dine frugter ud, uden at være bekymret for dine fingre.

Mangler du et god skærebræt? Så tag et kig på vores store udvalg her

Copyright © 2020 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna