Tjenerudstyr

Tjenerudstyr i topklasse

Hvis tjenere skal arbejde optimalt, er det vigtigt at udstyret er i orden. Det skal være let at betjene, være af en solid kvalitet og så gør det ikke noget, at det også er pænt. Hos Barlife har vi alt det udstyr, som en tjener behøver. Det gælder både til restauranter, barer eller til private, der vil gøre lidt ekstra ud af serveringerne. Under finder du vores store sortiment, og du kan blive kloge på nogle af produkterne her og du kan blive kloge på nogle af produkterne her

Indlæser...
Faldende orden
Side
 1. Serveringsbakke til vinglas i plexiglas 16813
  Serveringsbakke til vinglas i plexiglas
  639,00 kr
 2. Serveringsbakke til champagneglas 16812
  Serveringsbakke til champagneglas
  499,00 kr
 3. Coravin vinskænker inkl. 2 patroner 50606401
  Coravin vinskænker inkl. 2 patroner
  3.099,00 kr
 4. Tipbakke Rustfrit stål BTBL3529
  Tipbakke Rustfrit stål
  59,00 kr
 5. Bar Speed åbner holder BTBL3536H
  Bar Speed åbner holder
  249,00 kr
 6. Bar Forklæde, denim, 70x90cm - vasket (lys) 6342
  Bar Forklæde, denim, 70x90cm - vasket (lys)
  299,00 kr
 7. Bar Forklæde, denim, 70x90cm - vasket (lys) 6344
  Bar Forklæde, denim, 70x90cm - vasket (lys)
  319,00 kr
 8. Bar Forklæde, denim, 70x90cm - mørk blå 6341
  Bar Forklæde, denim, 70x90cm - mørk blå
  319,00 kr
 9. Speed åbner - hjerter 7241
  Speed åbner - hjerter
  149,00 kr
 10. Udskiftningsspindel til proptrækker 4910
  Udskiftningsspindel til proptrækker
  149,00 kr
Faldende orden
Side

Komplet udstyr til tjeneren

I restauranten, baren eller cafeen har tjeneren en meget vigtig rolle. Tjeneren skal selvfølgelig tage imod bestillinger, og svare på gæsternes henvendelser. Tjeneren er stedet ansigt ud ad til, og afspejler stedets niveau. I vores sortiment finder du flotte forklæder. Der er både forklæder i læder og flotte stoffer. Et flot forklæde giver et professionelt udtryk, og det klæder enhver tjener. Alle forklæder i sortimentet har den fordel, at de let kan rengøres. Et læder forklæde kan nemt tørres over med en fugtig klud. Engang imellem er det en god ide, at give lidt læderfedt, så det holder sig pænt. Dog gør det ikke noget, at læder får lidt patina. Forklæderne i stof kan alle klare en tur i opvaskemaskinen. De er lavet i kvalitetsmaterialer, så de forbliver pæne selv efter lang tids brug.

En serveringsbakke er et must

Noget udstyr kan ikke undværes, når mange gæster skal betjenes. En serveringsbakke eller tjenerbakke, som den også kaldes, er en af dem. Når et bord skal dækkes, kan det hurtigt tage lang tid, hvis tjeneren skal gå frem og tilbage til bordet flere gange. Her er en tjenerbakke ideel. De fås i mange forskellige størrelser, og der kan være let være service til et helt bord på de største. En serveringsbakke er også perfekt til privat brug. Om sommeren skal aftensmaden nydes udenfor. Med en bakke er det ikke nødvendigt at gå mange gange mellem køkkenet og terrassen. For at være sikker på, at servicen ikke skrider rundt på bakken, er nogle af dem udstyret med skridsikkert underlag. Bliver underlaget slidt, kan det nemt og billigt udskiftes med et nyt. Serveringsbakkerne fås i flere forskellige farver og materialer, så det er helt sikkert muligt, at finde et der passer.

Proptrækker er tjenerens bedste ven

Man kan ikke komme udenom en proptrækker, når en tjener skal udstyres. Vi har valgt kun at have proptrækkere i høj kvalitet. En god proptrækker skal have en god vægt, være robust og ligge godt i hånden. Derved sikres der en hurtig og sikker åbning af vinflasker. Laguiole proptrækker, er kendt i hele verden. Det skyldes Laguioles gode ry for kvalitet og flotte design. Med en Laguiole proptrækker i hånden udstråler tjeneren eksklusivitet, og de ligger perfekt i hånden. Laguiole proptrækker fås i flere forskellige materialer og farver, og kan være med til at sætte prikken over i’et i restaurantens udtryk.

Copyright © 2020 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna