Forklæder

Find dit nye forklæde

En af de ting, som er uundværlig i et køkken er et forklæde. Det samme gælder, hvis man servere for gæster. Her ser bedst ud med en pæn udgave, som hurtigt kan skiftes, hvis det bliver beskidt. I køkkenet har det en mere praktisk funktion, hvor det skal beskytte mod stænk fra pander og gryder. Størrelsen på de fleste forklæder er universel. De kan nemt spændes ind på livet og i nakken. Læs mere her 

Indlæser...
Faldende orden
Side
 1. Bar Forklæde, denim, 70x90cm - vasket (lys) 6342
  Bar Forklæde, denim, 70x90cm - vasket (lys)
  299,00 kr
 2. Bar Forklæde, denim, 70x90cm - mørk blå 6341
  Bar Forklæde, denim, 70x90cm - mørk blå
  319,00 kr
 3. Forklæde Canvas Bib - Narvy - Urban bar UB9028
  Forklæde Canvas Bib - Narvy - Urban bar
  899,00 kr
 4. 32%
  SALE
  Haws Læderforklæde Brun 83-SA320113-HAWS
  Haws Læderforklæde Brun
  Tilbudspris 599,00 kr Normalpris 875,00 kr
 5. Forklæde Læder - Tan Brun - Urban bar UB9019
  Forklæde Læder - Tan Brun - Urban bar
  1.549,00 kr
 6. Forklæde Læder - Mørkebrun - Urban bar UB9020
  Forklæde Læder - Mørkebrun - Urban bar
  1.549,00 kr
 7. Forklæde Læder - Midgrå - Urban bar UB9021
  Forklæde Læder - Midgrå - Urban bar
  1.549,00 kr
 8. Forklæde Læder - Mørkegrå - Urban bar UB9022
  Forklæde Læder - Mørkegrå - Urban bar
  1.549,00 kr
 9. Forklæde Læder - Sort - Urban bar UB9023
  Forklæde Læder - Sort - Urban bar
  1.549,00 kr
 10. Forklæde Læder - Blå - Urban bar UB9024
  Forklæde Læder - Blå - Urban bar
  1.549,00 kr
Faldende orden
Side

Det rigtige udtryk med et forklæde

Driver du en bar eller en restaurant, kan forklæder til serveringspersonalet, være med til at give det rigtige udtryk. Man kan vælge forskellige farver og materialer. Ønskes der er et eksklusivt udtryk, vælges der ofte et læder forklæde. Mere utraditionelle forklæder i specielle materialer, kan være med til at afslutte en gennemført stil. Eksempelvis demin eller farvede tern. Alle vores modller har en lang levetid, og selv ved hårdt brug holder de sig flotte. Forklæder til serveringsmedarbejdere, handlere i højere grad om æstetik frem for praktikalitet, i forhold til et til køkkenmedarbejderne. Det er muligt at vælge forklæder med læderstropper eller lommer. Her kan der vælges mellem sidelommer eller en stor forlomme. Det er praktisk hvis medarbejderne altid skal gå rundt med barudstyr. Det kan være en proptrækker, lighter eller lignende.

 

Brug forklæde i køkkenet

Forklæder bliver brugt af alle professionelle kokke. Det kan godt være, at du ikke er en god kok, men du kan kan ligne en. Det samme gør sig gældende i hjemmebaren. Har du gæster på besøg til spisning eller cocktails, er det rart, at man kan have pænt tøj på. Du kan hurtigt tage det på, og derved beskytte dit tøj mod stænk. Vælger du et læder forklæde, kan det nemt tørres af med en klud. Holdbarheden er lang på et læder forklæde, og de får flot patina, når de er blevet brug i nogle år. Vælger du en udgave i stof, er det ikke svært at holde pænt. Mørke farver gør det svære at se pletter og snavs. Forklæder i stof klarer en tur i vaskemaskinen, så rengøring er intet problem.


Forklæde til mænd er en perfekt gave

Leder du efter en gave til en mand, er et forklæde til mænd et sikkert valg. Ligemeget om det er ved grillen eller i køkkenet, så er det altid en god ide, at have et på. Ved grillen syder og sprøjter det ofte. Især hvis der skal grilles marineret kød. Det er både praktisk, og ser mere stilet ud, når bærer et flot forklæde i køkkenet. Leder du efter et forklæde til mænd, er det populært med mørke farver med læderdetaljer eller helt i læder. Vælger man en udgave i læder, kan man glæde sig over, at det bliver flottere med årene. Det får nemlig en flot patina. Man siger, at det giver selvtillid når man bærer et, og selvtillid giver bedre mad.

Copyright © 2020 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna