Vippemål

Vippemål til drinks

En vigtig del af en velassorteret bar er et vippemål. Med et vippemål til drinks er målene altid præcise, og det sikrer, at dine drinks eller cocktails er ensartet. Med et mål vil du også opleve, at det går hurtigere at lave flere drinks. Det er slut med at bruge det upræcise øjemål, og på tide at lave perfekte cocktails. Et vippemål til drinks er et must-have i en rigtig bar, og du vil opleve, hvor meget du har manglet et, når du først du har vænnet dig til at bruge det Læs mere her

Indlæser...
Stigende orden
 1. VIPPEMÅL 2 CL ST58102 by Steel-Function color Sort
  VIPPEMÅL 2 CL
  79,00 kr.
 2. 2-VIPPEMÅL 2CL/3CL. BL.PA ST58100 by Steel-Function color Sort
  2-VIPPEMÅL 2CL/3CL. BL.PA
  129,00 kr.
 3. Spiritusmåler, rustfrit stål - 2 cl 30914902 by NON BRAND color Sort
  Spiritusmåler, rustfrit stål - 2 cl
  63,00 kr.
 4. VIPPEMÅL 3 CL. ST58103 by Steel-Function color Sort
  VIPPEMÅL 3 CL.
  79,00 kr.
Stigende orden

Vippemål i flere størrelser

Hos Barlife kan vi tilbyde dig forskellige størrelser mål til drinks. Generelt anbefaler vi, at man benytter sig af forskellige størrelser. Det gør arbejdet meget nemmere og hurtigere, når der skal laves drinks. Vippemål 2 cl er det mindste, som vi tilbyder. Det er et mål der bruges ofte, og er et uundværligt redskab i baren. Vippemål 2 cl er et de populære mål, som næsten kan bruges til blande alle slags drinks. Vi tilbyder også vippemål 3 cl, som er en smule større, og er en lidt mere utraditionel størrelse. De fleste mål deles ved 2 cl, men det er rart at have et større, hvis de drinks du laver, skal bruge lidt mere alkohol. 3 cl og vippemål 2 cl, er et god makkerpar i baren. Hav gerne flere sæt, hvis der skal laves forskellige drinks. Det er svært at finde udgaver, som er større end 3 cl. Det skyldes at de også skal kunne vende, når de er placeret på et glas. Det er muligt at finde dem større, men det anbefales ikke i denne type målebæger.

Skal du bruge et større mål, kan du med fordel kigge nærmere på vores andre målebære og jiggere

Sådan bruger du et vippemål

Måden et vippemål til drinks adskiller sig fra et almindeligt målebæger er, at man ikke hælder alkohol i bægeret, mens det står på et bord. For at anvende det korrekt, skal man placere det på et glas, så det balancerer på glaskanten. Et vippemål 2 cl er formet således, at det ikke kan stå selv. Derfor har det to små stave, så det kan balancere på glaskanten med selve bægeret hængende i midten. Med en hurtig, men rolig, bevægelse, drejer man vippemålet, så indholdet ryger i glasset. Skal du servere dine drinks med stil, så prøv at blande dem lidt svagere end normalt. Herefter placerer du et vippemål 2 cl eller 3 cl, på glasset. Så får dine gæster selv lov til at bestemme styrken. Alle mål vi sælger her på Barlife, kan gå i opvaskemaskinen, og kræver ingen særlige hensyn. Disse mål er både brugbare, og så ser det mere professionelt ud i hjemmebaren.

Find det vippemål der passer

Ligesom med mange andre redskaber til baren, handler det om, at finde sin favorit. Derfor forhandler vi flere forskellige slags og størrelser. Hos Barlife forsøger vi altid at have et bredt sortiment. Et af de vippemål du finder hos os, er lavet i rustfrit stål, og har en flot mørk sølvfarve. Selve målet er lidt tykkere og kraftigere, hvilket gør dette vippemål til drinks, er mere holdbart. Det kunne være et godt valg til en bar eller en restauration. I enderne af de to stave på siderne, er der små runde sølvkugler. Kuglerne har to funktioner. De giver et flot udtryk, og samtidigt gør de det lettere at hælde fra. Du kan også få et, som har en helt anden form. Andre af vores mål har flade stave. Det gør dem mere stabile, når de ligger på et glas. Ved disse mål løfter og hælder man indholdet ned i glasset. Det kan nemlig ikke dreje om sin egen akse. De fås ligeledes med flad eller rund bund. Målene med flad bund har den fordel, at de kan sættes på bordet, uden at de vælter. Vi anbefaler at købe den samme type, hvis man skal have flere i sin bar. Vælger man den samme type, kan de ofte stables, så der spares plads i baren.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna