Dispensere

Dispenser - når drikkevarer skal serveres med stil

Drink dispenseren er i løbet af de seneste par år i sandhed kommet til sin ret – og med ganske god grund. Det er nemlig super praktisk og rigtig udtryksfuldt at have en dispenser stående, både til eget brug og til når du får gæster. En drink dispenser giver dig muligheden for at blande en drink i en større mængde, hvilket giver dig meget mere tid sammen med gæsterne, i stedet for du skal stå bag baren. Læs mere om vores dispensere her

Indlæser...
Stigende orden
 1. Sprøjteflaske (350 ml) 628-4 by PRIME BAR color Sort
  Sprøjteflaske (350 ml)
  19,00 kr.
  Udsolgt
 2. sprøjteflaske klar 700 mL 3973C by Beaumont color Sort
  sprøjteflaske klar 700 mL
  19,00 kr.
 3. Dressingflaske bred hals klar 47cl SQBW16C by Genware color Sort
  Dressingflaske bred hals klar 47cl
  29,00 kr.
 4. Dressingflaske bred hals klar 71cl SQBW24C by Genware color Sort
  Dressingflaske bred hals klar 71cl
  29,00 kr.
  Udsolgt
 5. Sprøjteflaske (700 ml) 628-7 by PRIME BAR color Sort
  Sprøjteflaske (700 ml)
  43,00 kr.
 6. Dressingflaske klar 35cl SQB12C by Genware color Sort
  Dressingflaske klar 35cl
  9,00 kr.
 7. Sprøjteflaske (230 ml) 628-1 by PRIME BAR color Sort
  Sprøjteflaske (230 ml)
  25,00 kr.
 8. sprøjteflaske klar 230 mL 3971C by Beaumont color Sort
  sprøjteflaske klar 230 mL
  25,00 kr.
 9. sprøjteflaske rød 700 mL 3973R by Beaumont color Sort
  sprøjteflaske rød 700 mL
  19,00 kr.
 10. Sprøjteflaske (360 ml) 2305-2 by PRIME BAR color Sort
  Sprøjteflaske (360 ml)
  66,00 kr.
 11. Sprøjteflaske (950 ml) 2305-4 by PRIME BAR color Sort
  Sprøjteflaske (950 ml)
  87,00 kr.
 12. Dressingflaske bred hals klar 94cl SQBW32C by Genware color Sort
  Dressingflaske bred hals klar 94cl
  39,00 kr.
 13. Dressingflaske klar 23cl SQB08C by Genware color Sort
  Dressingflaske klar 23cl
  49,00 kr.
 14. sprøjteflaske gul 700 mL 3973Y by Beaumont color Sort
  sprøjteflaske gul 700 mL
  19,00 kr.
 15. Sprøjteflaske 700 ml 2305-3 by PRIME BAR color Sort
  Sprøjteflaske 700 ml
  81,00 kr.
 16. Dressingflaske klar 71cl SQB24C by Genware color Sort
  Dressingflaske klar 71cl
  29,00 kr.
 17. sprøjteflaske rød 230 mL 3971R by Beaumont color Sort
  sprøjteflaske rød 230 mL
  25,00 kr.
 18. Sprøjteflaske 230 ml 2305-1 by PRIME BAR color Sort
  Sprøjteflaske 230 ml
  59,00 kr.
Stigende orden

Her hos BarLife har vi et stort udvalg af dispensere i forskellige stilarter og forskellige størrelser, så du med stor sandsynlighed kan finde en drinks dispenser, som tiltaler dig og dit behov.

Det fælles kendetegn som gør sig gældende for alle dispenserne, er den lille tappehane, som beholderen er udstyret med. Den gør sådan, at du og dine gæster selv kan tappe den drink I vælger at fylde i dispenseren.

EN DRINK DISPENSER TIL FESTEN

Skal du holde fest for mange gæster, og vil du gerne undgå at bruge for lang tid på at lave drinks, så er drinks dispenseren den rette løsning. Desuden er den også med til at reducere rodet, så der bliver plads at boltre sig på.

Med en drink dispenser er det let at forberede gode drinks til festen allerede inden gæsterne ankommer. Oprydningen er endda endnu hurtigere overstået, så du er garanteret at være helt klar til at servere lækre nemme drinks til dine gæster, når de kommer.

Udover den meget lavpraktiske rolle, som en drinkdispenser spiller i dine festforberedelser, så er den også et partyhit. Dine gæster vil elske lynhurtigt at kunne genopfylde deres drink på ny, uden at skulle til at blande en masse forskellige ingredienser sammen.

Og du har muligheden for at afprøve forskellige drinksopskrifter efter eget ønske. Mange drinks opskrifter egner sig nemlig til at blive lavet i en dispenser, som du sikkert også kender det, fra når der bliver lavet en bowle.

Hvis du mangler lidt inspiration til punch opskrifter, vil vi her komme med 3 forskellige opskrifter, som du nemt kan forberede i din drinkdispenser.

Gin Hass – Til dispenser på 8 liter

Den første drink som vi foreslår dig at lave på litermål, er en sand klassiker. Og det er faktisk ganske nemt at forberede en Gin Hass til din dispenser:

 • 1,8 liter gin
 • 4,5 liter lemon sodavand
 • 6 dl mangosirup
 • Mynte og appelsin til pynt
 • Masser af is

Når du skal lave denne opskrift på Gin Hass, skal du blot komme det hele, på nær mynte, ned i dispenseren og blande ingredienserne godt sammen. Inden du tilsætter myntebladene, skal de først skylles og bankes let for at udskille aromaerne, hvorefter de er klar til at komme ned til en nu færdiglavet Gin Hass drink.

Hvis du godt kan lide at lave nemme drinks med gin, så er en Gin Hass Lemon det oplagte valg. Og så fungerer den også rigtig godt som velkomstdrink både i bowle og i dispenser.

Cosmopolitan – Til dispenser på 8 liter

Er du interesseret i en lækker opskrift på Cosmopolitan, som du kan fylde din dispenser med, så kommer her alt du skal bruge:

 • 2,8 liter vodka
 • 1 liter cointreau
 • 1 liter limesaft (gerne friskpresset)
 • 2 liter tranebærjuice
 • 2-3 appelsiner i skiver
 • 4-5 limefrugter i skiver
 • Masser af is

Selvom en Cosmopolitan på papiret lyder som en af de mere komplicerede cocktails, så hører den under den kategori af nemme drinks med vodka, som er supernemme at lave. Det eneste du skal gøre, er blot at tilføje alle ingredienserne i dispenseren og så blande dem godt sammen. Herefter er du og dine gæster klar til at tappe den lækre drink direkte fra hanen.

Mojito – Til dispenser på 8 liter

Under kategorien: ”drinks med lys rom” hører den klassiske Mojito. Og som de andre drinks, passer en Mojito også til både bowle og dispenser. Alt du skal bruge er:

 • 2,8 liter hvid rom
 • 1,7 liter limesaft (gerne friskpresset)
 • 1,4 liter sukkersirup
 • 1,1 liter danskvand
 • 150 gram rørsukker
 • Mynte
 • 8-10 limefrugter i skiver
 • Masser af is

Alt du skal gøre er at komme alle ingredienserne – på nær mynte – op i dispenseren og blande dem godt sammen. Inden du tilsætter mynten, skal den først skylles og bankes let. Og så er du klar til at tappe en lækker Mojito.

Et par gode tips

Hvis du tilsætter en masse isterninger løst i dispenseren sammen med resten af drinken, vil isen smelte hurtigere og samtidig fortynde drinken mere. Vil du gerne undgå dette, kan du alternativt fylde en 2-4 liters frysepose med vand og i stedet lave en eller flere store isterninger. Du holder dermed dispenserens indhold køligere i længere tid.

Har du et stort køleskab eller blot et ekstra køleskab til specielle lejligheder, kan du også placere dispenseren her. Så vil køleskabet automatisk holde indholdet køligt, og du kan hele tiden tappe en afkølet cocktail direkte fra tappehanen.

Mange af forberedelserne til de forskellige drinks kan du med fordel lave dagen inden, eller i ugen op til at du skal holde fest. Det gælder de forskellige sukkerlager, sirupper og den frugt som skal skæres ud. Frugten kan du sagtens putte i poser på køl, så de er klar til festdagen.

TAG DIN DRINK DISPENSER PÅ RYGGEN

Kunne du godt tænke dig a servere drinks, øl eller lignende, når du og dine venner skal i parken, så er vores transportable party dispenser lige sagen for dig. Den kan indeholde op til 3 liter og vil uden tvivl vække opsigt på den gode måde blandt vennerne.

Med en rygsæk til selve dispenseren og en håndholdt hane er den meget praktisk og nem at arbejde med.

For at rengøre dispenseren, er det blot at hælde vand med en lille smule sæbe og lade det stå i 10-15 minutter. Herefter lader du vandet løbe igennem hanen, og skyller efter med rent vand et par gange.

EN STOR DISPENSER ELLER FLERE SMÅ

Med vores mange forskellige dispensere, kan du servere drinks, juice, saft, punch mm. til dine gæster på en hurtig måde.

Her hos BarLife får du dispenserer i mange forskellige størrelser og udformninger, og det er helt sikkert muligt at finde en, som passer til dine behov. Den mindste single dispenser, har en kapacitet på 5 liter, mens den største har en kapacitet på hele 17,5 liter. Med 17,5 liter er du sikker på, at dine gæster ikke løber tør for drikkelse lige med det samme.

Skal der serveres forskellige drinks eller punch, er det muligt at vælge modeller, som har plads til flere dispensere. En af de mest populære dispensere er Triple Drinks Dispenser. Denne drink dispenser har 3 beholdere på hver 4 liter. Det er en rigtig god størrelse på beholderne, og den har en samlet kapacitet, som er stor nok til mange gæster.

RENGØRING OG RESERVEDELE

Det er rigtigt nemt at rengøre en drink dispenser. De fleste modeller har en stor åbning, hvilket gør det muligt at rengøre dispenseren på indersiden med en børste.

For at rengøre selve tappehanen skal du først rengøre beholderen. Når beholderen er ren, hælder du en smule sæbevand deri, og lader det rende gennem hanen. Lad derefter dispenseren stå i 10-15 minutter og skyl igennem med rent vand. Alternativt kan nogle af hanerne tages af og skylles igennem.

Skulle du være så uheldig, at en hane brækker, eller bliver utæt efter lang tids brug, så er det nemt at købe en ny hane.

Vi håber at du bliver inspireret af vores dispenserudvalg til at finde den drinksdispenser der passer dig.

Rigtig god fornøjelse!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna