Bottle pilots

For at lave gode drinks, er det vigtigt, at doseringen af de forskellige ingredienser, er helt korrekte. En Bottle Pilot er et glimrende redskab til din bar, hvis du ønsker at dosere perfekt hver gang. Alle kan bruge en Bottle Pilot, og den passer i stort set alle flasker. Læs mere om brugen af denne type flaskedispenser.

Indlæser...
Stigende orden
 1. Bottle Pilot 4 cl 2017122 by Bottle pilot color Sort
  Bottle Pilot 4 cl
  79,00 kr.
 2. Bottle Pilot med opmåling 3 cl 2017134 by Bottle pilot color Sort
  Bottle Pilot med opmåling 3 cl
  79,00 kr.
 3. Bottle Pilot 5 cl 2017123 by Bottle pilot color Sort
  Bottle Pilot 5 cl
 4. Aquaflow Skænkeprop - 25ML* BTBL3047 by Beaumont color Sølv
  Aquaflow Skænkeprop - 25ML*
  149,00 kr.
 5. Aquaflow Skænkeprop - 50ML* BTBL3049 by Beaumont color Sølv
  Aquaflow Skænkeprop - 50ML*
  149,00 kr.
Stigende orden

Modsat free flow skænkepropper er du, med denne type flaskedispenser, sikker på at doseringen bliver helt præcis. Ligeledes kan der arbejdes næsten ligeså hurtigt med en Bottle Pilot, som med andre typer skænkepropper.

Bottle Pilot i forskellige størrelser

Det kan være forskelligt, hvor meget spiritus man vil have, at sin dispenser giver. Nogle vil blot have et par centiliter mens andre vil have 5 centiliter. Den mindste udgave giver 2 centiliter. Det er en af de mest brugte, da det er nemmere at hælde en gang mere, hvis man ønsker en stærkere drink. Man kan få en Bottle Pilot op til 5 cl. Det er smart hvis, man skal servere store drinks eller cocktails. Så er man fri for at vende flasken flere gange, og derved kan man servere sine gæster hurtigere. Generelt er det normalt, at købe en Bottle Pilot, der er i den mindre ende. Det skyldes, at man ikke kan vælge at fylde en denne type flaskedispenser halvt op. Har man kun en 5 cl model, er det derfor ikke mulig at skænke en mindre mængde op. Har du set vores store udvalg af måleudstyr og dispensere? Se udvalget her

Vælg en Bottle Pilot til din bar

Ejer eller driver du en bar, kan det være smart at benytte en på alle dine flasker. Det gør doseringen nemmere for dine ansatte, og dine gæster kan nyde en perfekt drink, hver gang de bestiller. En Bottle Pilot er nem og hurtig at bruge, og så sikrer den også, at dine gæster ikke skal vente på deres cocktails. Denne type flaskedispenser kan også have en økonomisk gevinst for din bar. Med en dispenser på alle dine flasker, er du sikker på, at der kun bliver brugt den aftalte mængde alkohol i hver drink. Det er nemt for dine ansatte at lave dobbelt-up, og selv hvis bruger store shotsglas, er det nemt at hælde 2 cl op. En Bottle Pilot sikrer at dine gæster får, hvad de har betalt for. Dine ansatte behøver ikke at vurdere, hvor meget alkohol de bruger, og som barejer, får du betaling for den mængde alkohol der bruges.

Nem betjening af en Bottle Pilot

En af de smarte ting ved denne type skænkeprop er, at du ikke behøver at vende flasken hver gang du har skænket. Det skal man med andre typer skænkepropper. Skal der serveres mange drinks, vender man blot flaske en gang, og lader væsken løbe af dispenseren. Derefter flytter man roligt flasken og dispenseren til det næste glas. Hvis man blot holder flasken med bunden opad, vil dispenseren automatisk blive fyldt op igen. Det går meget hurtigere end på øjemål, og det giver et langt bedre resultat. Skal du rengøre din Bottle Pilot, kan du hælde igennem med sæbevand og lade det stå lidt. Efter 30 minutter skyller du efter med almindeligt vand. Undgå at lægge den i direkte sollys, da det kan mørne gummiproppen, så den bliver utæt. Inden man monterer denne dispenser, er det en god ide, at dyppe gummiproppen i lunt vand i ca 30 sekunder. Så er den mere modstandsdygtig hvis man presser den lidt skævt i flasken.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna