Opskriftbøger

Opskriftbøger til din sifonflaske

Der findes massevis af opskrifter til ens sifonflasker, og hos Barlife finder du bøger, hvor et hav af disse opskrifter indgår. Uanset om du har i tankerne at lave fine hot shots, cocktails, madretter eller saucer, kan du altid finde en opskrift, der vil behage dig. Du vil i disse opskriftbøger bemærke, at der er forskel på, hvilke sifoner, der skal bruges til de bestemte opskrifter, og du bør derfor sørge for, at din sifonflaske bruges rigtigt. Læs mere her

Indlæser...
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Inspiration til sifon opskrifter

Nogle er usikre på, hvilke retter en sifon kan bruges til. Det hænger nok sammen med, at de ikke bliver brugt ret meget i private køkkener. Der er dog ingen tvivl om, at sifonflasker er en fast del af inventaret i stort set alle restaurationer. Vil du lave perfekt mousse eller flødeskum, så er den det perfekte værktøj. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan tilsætte i de væsker, som du hælder i beholderen.

Kan din sifon holde til varme væsker, så er der endnu flere muligheder for, hvad den kan bruges til. Måske var det noget med en lækker hollandaise skum til laks og asparges. Vil du lave en sauce til skum, er det blot at hælde saucen i dens beholder. Skal saucen holdes varm, kan hele sifonflasken sættes i et lunt vandbad.

Professionel i hjemmekøkkenet

Når gæsterne eller familien skal imponeres, kan man altid søge hjælp og inspiration i opskriftsbøger. Sifonflasker bruges ikke så ofte, og derfor er ikke så mange normale opskriftsbøger, hvor i de nævnes. Det er en skam, for en sifonflaske, kan gøre mange retter endnu bedre. Sifon opskrifter kræver lidt øvelse at mestre, og derfor det godt med opskriftsbøger. Øvelse gør mester, men de rette opskriftsbøger kan hjælpe dig godt på vej.

Det samme kan det rette udstyr. Find inspiration til din nye sifonflaske her

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna