Sifoner

Sifon til baren og køkkenet

Er du på udkig efter en hjælpende hånd til at piske flødeskum, så er du kommet til det rette sted. Vi har et af landet største udvalg af flødeskumssprøjter, sifoner og tilbehør til disse. De senere år har sifoner for alvor vundet indpas i de danske køkkener og barer. Det er glædeligt, for resultaterne er fantastiske. Dine gæster vil elske smagen af rigtig flødeskum. Find dine nye sifoner i vores udvalg og læs mere om brugen af dem her

Faldende orden
Side
 1. Sifonflaske Gourmet 0,25L ISI
  Sifonflaske Gourmet 0,25L ISI
  729,00 kr
  Quickview
 2. Thermo Whip Plus 1/2L ISI
  Thermo Whip Plus 1/2L ISI
  1.049,00 kr
  Quickview
 3. Thermo Express Whip 1L - ISI
  Thermo Express Whip 1L - ISI
  1.799,00 kr
  Quickview
 4. Destino Sifon - Rustfrit stål (1,0l)
  Destino Sifon - Rustfrit stål (1,0l)
  799,00 kr
  Quickview
 5. Soda Sifon
  Soda Sifon
  975,00 kr
  Quickview
 6. Soda Sifon Mixology
  Soda Sifon Mixology
  909,00 kr
  Quickview
 7. Harlequin Guld Soda Siphon 1ltr
  Harlequin Guld Soda Siphon 1ltr
  1.599,00 kr
  Quickview
 8. Harlequin Sort Soda Siphon 1ltr
  Harlequin Sort Soda Siphon 1ltr
  1.599,00 kr
  Quickview
 9. Sæt Easy Whip
  Sæt Easy Whip
  199,00 kr
  Quickview
 10. Sæt Cream Profi/ Profi+
  Sæt Cream Profi/ Profi+
  199,00 kr
  Quickview
Faldende orden
Side

Ægte flødeskum med en sifon

Skal du bruge meget flødeskum, eller skal du bruge små portioner ofte, så kender du til besværet med at piske. Det er tidskrævende og hårdt at piske en stor portion flødeskum, hvis det gøres i hånden. Anvender man en elektrisk håndmixer, er det ikke hårdt, men det kan være svært at stoppe i tide. I løbet af kort tid, kan flødeskum gå fra en lækker blød konsistens, til en mere klumpede og fast konsistens. Med en flødesifon får du perfekt flødeskum - hver gang. Det er blot at hælde fløde i tanken og sætte en patron i. Så er du klar til at lave flødeskum uden besvær. Skal du ikke bruge så meget af gangen, kan en sifon blot sættes i køleskabet. Fløden holder sig frisk, da kammeret er helt lufttæt. Husk at det første mængde efter en pause, skal i skraldespanden.

Flødeskumssprøjte til køkkenet

I en bar bruges der normalt mest flødeskum til en Irish Coffee. Her er det også vigtigt med lækker flødeskum. Det er ærgerlig at bruge andre gode ingredienser, og så vælge en billig flødeskum fra en flødeskumsdåse. I køkkenet bruges flødeskum mest til kager og andre desserter. Til en flødeskumssprøjte fås der et bredt udvalg af spidser, til at sætte i enden af sprøjten. På den måde kan man dekorere sine kager og desserter, med flødeskum i forskellige mønstre. Skal der lægges en flot flødeskumskant, er disse spidser et must i køkkenet. En flødeskumssprøjte gør det lidt at få rigtig flødeskum i bedste kvalitet. Samtidigt bliver det let at arbejde med. Vores udvalg spænder bredt i størrelser og materialer. Alle er i højeste kvalitet på markedet, og er nøje udvalgt til vores sortiment. Vil du hurtigt igang, er en pakkeløsning måske det rette for dig.

Copyright © 2019 Barlife Aps