Flair flasker

Flair flaske til bartenderen

Flair Bartending bliver mere og mere udbredt. Bartendere som kan lave fede tricks bag baren, vinder automatisk en smule mere opmærksomhed. Med en flair flaske er du klar til at gå direkte i træningslokalet. Flair flasker bruges som en slags ”træningsflaske,” hvilket betyder, at flasken er brudsikker. Læs mere her 

Indlæser...
Stigende orden
 1. Flair Flaske 1L BTBL3326 by 5713 color Sort
  Flair Flaske 1L
  179,00 kr
 2. Flairco - flair flaske (0,75l) 1131 by 5772 color Sort
  Flairco - flair flaske (0,75l)
  269,00 kr
 3. Flair Boston rustfrit stål - 90cl BTBL3658 by 5713 color Sort
  Flair Boston rustfrit stål - 90cl
  99,00 kr
Stigende orden

Du kan tabe den på gulvet, uden der sker det mindste. De fleste flair flasker har desuden medfølgende skænkeprop, således man opnår den mest realistiske træning.

Øv dig med en flair flaske

Flair bartending er ikke nemt. Det kræver mange timers øvelse, og mange flasker tabt på gulvet. For at det ikke skal blive hverken dyrt eller dumt, med glasflasker, så kan man bruge en flair flaske. Flaskerne har en realistisk vægt og er monteret med en skænkeprop. Det er muligt at øve sig med tomme flasker, eller fylde dem op med en ønsket mængde vand. Flair flasker kan fås i forskellige udgaver, så man kan øve sig, så realistisk som muligt.

Brudsikre glas

Hvis du skal øve dig til flair bartending, er det nødvendigt med flair flasker. En anden god ting at have, er brudsikre glas. De er lavet i polycarbonat, og kan ikke gå i stykker ved at tabe dem. Hvis du har de rette flairflasker og brudsikre glas, er der ingen chance for, at du kommer til at ødelægge noget. Sørg for at have forskellige glastyper, så træningen bliver så realistisk som muligt. Herfra er det kun øvelse det kræver, før du mestrer flair bartending.

Her kan du finde vores udvalg af polycarbonatglas

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.7
Copyright © 2015-2021 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna