Barværktøj

Lækkert udstyr til baren

Man skal have det rigtige barværktøj, for at kunne lave gode cocktails i baren. Hvis man vil tilbyde sine gæster cocktails fra øverste hylde, så er det nødvendigt, at have sit barværktøj i orden. I denne kategori finder du alt det udstyr, der skal til, for at du kan udstyre din bar fra A-Z. Du finder alt fra isspande, isskeer og til flair flasker. Find alle de redskaber du skal brug i baren og læs mere her

Faldende orden
 1. Prof Hawthorn Strainer 17800
  Prof Hawthorn Strainer
  179,00 kr
 2. Boston Cocktail Shaker - Grå Komodo 17547
  Boston Cocktail Shaker - Grå Komodo
  275,00 kr
 3. Boston Cocktail Shaker - Rød Komodo 17546
  Boston Cocktail Shaker - Rød Komodo
  249,00 kr
 4. Calabrese 2pc Cocktail Shaker - Urban bar UB123
  Calabrese 2pc Cocktail Shaker - Urban bar
  349,00 kr
 5. Cocktail Strainer Calabrese - Urban bar UB122
  Cocktail Strainer Calabrese - Urban bar
  199,00 kr
 6. Boston Cocktail Shaker Med Opskrifter 059
  Boston Cocktail Shaker Med Opskrifter
  199,00 kr
 7. Kobber Cocktail muddler 18209
  Kobber Cocktail muddler
  199,00 kr
 8. Strainer Barray guld - Überbartools 4996
  Strainer Barray guld - Überbartools
  299,00 kr
 9. Boston shaker guld - rustfrit stål (845ml) 1153
  Boston shaker guld - rustfrit stål (845ml)
  219,00 kr
 10. Boston Shaker Alfredo - rustfrit stål (850 ml) 2877
  Boston Shaker Alfredo - rustfrit stål (850 ml)
  249,00 kr
Faldende orden

Lav kolde drinks 

Drinks og cocktails skal være kolde. Derfor er det vigtigt at have isterninger i baren. For ikke at skulle gå for meget mellem baren og fryseren, er det en god ide, at investere i en isspand. En isspand kan have mange isterninger, og de kan holdes kolde længe. Når du kigger efter en isspand, kan du både vælge en med eller uden låg. For at have hygiejnen i top, er det vigtigt, at du benytter en istang. Med en istang skal du ikke bruge fingrene til at tage isterningerne. Når du bruger en istang, overfører du ikke bakterier fra hænderne og til dine gæsters drinks. Hvor stor din isspand skal være, er en vurderingssag. Det kommer an på, om den blot skal bruges til en lille privat fest, eller om den skal bruges i en rigtig bar. Har du ikke en fryser med stor kapacitet, er en isterningemaskine et godt valg.

 

Blær dig foran dine gæster med flair

Mange forbinder bartendere med flyvende glas og flasker, når der laves drinks. Det er med til at gøre baroplevelsen bedre og skabe et godt show. Hvis du ønsker at mestre denne teknik, er med at øve sig, for det kan være svært. En smart måde at øve sig på, er ved at bruge flair flasker. De kan ikke gå i stykker, men er meget realistiske. De kan fyldes med forskellige mængder vand, så de agerer ligesom halvt fyldte spiritusflasker. Dette kan eventuelt kombineres med brudsikre glas. Denne type glas hedder polycarbonat glas, og dem har vi selvfølgelig også i vores sortiment. Med dette udstyr er du klar til bar træning. Bar træning handler også end mere end at flair. Bar træning handler i høj grad også om, at kunne mestre de mest kendt drinks og cocktails.

Copyright © 2019 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna