Mobile barer

En mobil bar er en unik måde, hvorpå du kan bringe festen med dig – uanset hvor du tager hen. Skal du være bartender til et event af den ene eller anden slags, hvor der er lagt i kakkelovnen til festligt sindelag, så kan det være yderst fordelagtigt at kunne medbringe dit eget personlige cocktail udstyr, så du kan garantere gæsterne en høj standard. Læs mere her

Indlæser...
Stigende orden
Side
 1. Catering Flair Bar - Eksklusiv Stål CFBexstål by Bar Case color Sort
  Catering Flair Bar - Eksklusiv Stål
  17.619,00 kr.
 2. Mobil Vip Bar - stål Vbstål by Bar Case color Sort
  Mobil Vip Bar - stål
  14.399,00 kr.
 3. Mobil FlairBar klassisk FbKlassisk by Bar Case color Sort
  Mobil FlairBar klassisk
  12.209,00 kr.
 4. Mobil Bar - Eksklusiv BBEX by Bar Case color Sort
  Mobil Bar - Eksklusiv
  13.509,00 kr.
 5. Catering VIP Bar - stål CVBstål by Bar Case color Sort
  Catering VIP Bar - stål
  17.369,00 kr.
 6. Mobil VIP Bar - Eksklusiv Stål VBEXstål by Bar Case color Sort
  Mobil VIP Bar - Eksklusiv Stål
  17.999,00 kr.
 7. Mobile Flair Bar - Eksklusiv FBEX by Bar Case color Sort
  Mobile Flair Bar - Eksklusiv
  13.499,00 kr.
 8. Simple Bar i sort 65203Z by ZEDERKOF color Sort
  Simple Bar i sort
  5.739,00 kr.
 9. Catering VIP Bar - Eksklusiv Stål CVBexstål by Bar Case color Sort
  Catering VIP Bar - Eksklusiv Stål
  22.819,00 kr.
 10. Catering Flair Bar - stål CFBstål by Bar Case color Sort
  Catering Flair Bar - stål
  15.999,00 kr.
 11. MobilBar VIP - klassisk VBKlassisk by Bar Case color Sort
  MobilBar VIP - klassisk
  13.159,00 kr.
 12. Mobil Bar med flaskeopstilling BBBEX by Bar Case color Sort
  Mobil Bar med flaskeopstilling
  9.999,00 kr.
 13. Catering VIP Bar - klassisk CVBKlassisk by Bar Case color Sort
  Catering VIP Bar - klassisk
  16.669,00 kr.
 14. Mobilbar VIP - Eksklusiv VBEX by Bar Case color Sort
  Mobilbar VIP - Eksklusiv
  14.499,00 kr.
 15. Mobil Flair Bar stål Fbstål by Bar Case color Sort
  Mobil Flair Bar stål
  12.999,00 kr.
 16. Mobil Bar - Eksklusiv med flaskeopstilling BBEXBEX by Bar Case color Sort
  Mobil Bar - Eksklusiv med flaskeopstilling
  12.609,00 kr.
 17. Catering VIP Bar - Eksklusiv CVBEX by Bar Case color Sort
  Catering VIP Bar - Eksklusiv
  16.999,00 kr.
 18. Catering Flair Bar - klassisk CFBKlassisk by Bar Case color Sort
  Catering Flair Bar - klassisk
  14.959,00 kr.
 19. Mobil Flair Bar - Eksklusiv Stål FBEXstål by Bar Case color Sort
  Mobil Flair Bar - Eksklusiv Stål
  18.249,00 kr.
 20. Simple Bar i hvid 65202Z by ZEDERKOF color Hvid
  Simple Bar i hvid
  5.739,00 kr.
  Udsolgt
Stigende orden
Side

Her hos os finder du mange forskellige muligheder af, hvordan din mobilbar kan komme til at se ud. Vi har alt fra de mere simple anordninger til den større og mere detaljerede opsætning.


Dermed kan du med stor sandsynlighed finde lige netop den mobil bar, du har brug for i vores sortiment.

MOBIL BAR TIL ENHVER ANLEDNING

Skal du holde privat fest derhjemme eller hos en anden, så er mobilbaren blot en utrolig praktisk løsning. Den er nem at transportere, den er nem at sætte op, og samtidig er du sikker på altid at have det rette barværktøj lige ved hånden.

Du har med andre ord muligheden for at opsætte din egen hjemme bar, uden at den nødvendigvis skal stå fremme permanent. I mange tilfælde er denne løsning ideel, da du så kan bruge pladsen, hvor din mobil bar normalvis er opsat til andre formål.

Her hos BarLife har vi mange forskellige typer af barer til diverse anledninger, så der er helt sikkert mulighed for at finde en type, der passer dig. Men for at du kan finde frem til den ideelle bar til dit behov, må du først og fremmest finde ud af, hvilke behov du har.

Skal baren hovedsageligt bruges til cocktails, er en mobil bar med inddelte rum et rigtig praktisk valg. Skal du derimod bruge baren som forlængelse af bordplads, er en catering flair bar det rigtige valg.

En guide til den mobile bar

For at give dig en lille idé om, hvad nogle af de forskellige barer kan tilbyde, vil vi nedenfor fremvise udvalgte barer, så du får en bedre indsigt i, hvilken mobil bar der passer til dine behov.

Deluxe Bartender Sæt

Er du blot interesseret i at finde en løsning, hvorpå du kan transportere alt dit grej, uden nødvendigvis at skulle opsætte en decideret bar, så er dette Deluxe Bartender Sæt lige noget for dig. I denne lækre taske har du muligheden for at samle alt dit gear og dermed nemt kan have det med dig, hvor end du skal hen.

Tasken har gode fastspændingsmuligheder og en stor rummelighed, så du sagtens kan have alt nødvendigt udstyr med, når du skal trylle lækre cocktails frem.

Simple Bar

I nogle situationer er den simple bar mere end rigeligt, hvis du skal ud at være bartender til en fest.

Den er nem at slå op og ikke mindst nem at pakke sammen igen, og så holder den et simpelt stilfuldt udtryk, som skaber en god barstemning.

Vi forhandler både denne type mobilbar i sort og i hvid. Hvis der er behov for det, er det også muligt at have et logo eller reklametryk på baren, så den passer ind i de omgivelser, hvor den nu skal sættes op.

Den klassiske mobilbar

Tag et ekstra godt kig på et af vores nyeste tilføjede produkter i mobil bar sortimentet. Baren går under navnet – Classic Mobile Bar – og du kan vælge mellem farverne sort eller hvid.

En stilfuld og klassisk udseende mobil bar, hvor du som bartender har god plads til at udfolde din cocktail skills.

Du har gode muligheder for at vise flasker frem samt opbevare mange glas og andet tilbehør i baren, så du kan have alle de nødvendige værktøjer, du skal bruge for at lave lækre drinks.

Selve opsætningen af baren tager ikke mere end tre minutter, så du er altså fuld funktionsdygtig på kun et øjeblik med din smarte drinksvogn.

Catering Flair Bar

Er du på jagt efter en vaskeægte luksusudgave af en mobil bar, så er det en Catering Flair Bar, du skal have fingrene i.

Den fås både i den klassiske version og så i den eksklusive version.

Forskellen på den klassiske og den eksklusive Catering Flair Bar er, at den eksklusive har en læderpolstring på både for- og bagsiden, hvilket naturligvis giver et andet udtryk.

I en Catering Flair Mobil Bar får du to bordplader, som du kan installere i forlængelse af selve baren. Du har fantastiske muligheder for at opbevare glas, flasker eller andet tilbehør, som du skal bruge.

Baren er sådan set blot en kuffert, som kan pakkes ud, så på meget kort tid, kan du opsætte en luksuriøs cocktail bar, som vil imponere de glade gæster.

Det er vigtigt at have styr på værktøjet

En mobil bar er en uundværlig feature, hvis du tager ud som bartender til mange forskellige arrangementer. Tager du ikke ud som bartender, men blot ønsker muligheden for at kunne opsætte din egen bar i hjemmet eller til et arrangement, så er mobilbaren også et godt bud.

Men hvad nytter det at stå i cocktailbaren, hvis ikke du har det rette værktøj at lave lækre cocktails med. Og her hos os finder du alt, hvad hjertet begærer indenfor lækkert udstyr til baren.

Dette inkluderer bl.a. et stort udvalg af lækre kvalitets shakere, strainers eller Muddlers. Disse redskaber er nogle af de helt elementære, når du skal fremtrylle velsmagende drinks i din bar, og derfor er det mindst lige så vigtigt at du får styr på selve udstyret, inden du anskaffer en mobil bar.

Er du helt ny i faget som cocktail bartender, så vil vi anbefale dig at købe et komplet barsæt, da du her får alle nødvendige dele på en gang. På den måde er du helgarderet fra start, og du står ikke pludselig og mangler et væsentligt redskab.

Jo bedre du bliver og jo mere avancerede cocktails du kaster dig over, kan du altid tilkøbe flere barværktøjer, som dine bartenderevner udvikler sig, men der er heller ingen grund til at starte for hårdt ud.

Foruden det rette udstyr til din hjemmebar har du med stor sandsynlighed også brug for billig alkohol til at blande drinks til din fest, hvilket du også finder et stort udvalg af her hos barlife dk.

Med den rette mængde udstyr, samt en fed drink bar hvor du kan stå og vise dine svedige bartendertricks frem, er du godt kørende, og du vil kunne sætte gang i en fest, uanset hvor du befinder dig.

Uanset om det er i forbindelse med servering til en fest eller om det er hjem til privaten, så kommer du langt med en mobil bar.

Du er altid velkommen til at hente mere inspiration blandt vores produkter, så du er fuldstændig dækket ind til at lave lækre drinks.

Rigtig god fornøjelse!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna