Indlæser...

Barske M/ Flaskeåbner - Urban bar

Varenummer
9810
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

159,00 kr.

Beskrivelse

Smuk og lang Urban barske

En barske behøver ikke bare at være en almindelig ske, som ligner andre af denne type bestik, og det er noget, som denne lange Urban beviser med sit unikke udseende og sin lækre finish, som de fleste er vilde med. Den måler hele 32 cm, hvilket må siges at være væsentligt mere end den almindelige og klassiske ske du kender. Den skiller sig ikke blot ud med sin længde, men også sine raffinerede detaljer, som gør den yderst unik. Skeen er lavet i rustfrit stål, hvilket gør den velegnet til baren da den er hygiejnisk og holdbar. Du kan ikke blot bruge den til at lave drinks med for du kan også bruge den som flaskeåbner, hvilket gør den multifunktionel. Barskeen kan rumme en volumen på 5 ml, hvilket betyder, at du kan bruge den til at måle mindre mængder alkohol når du står i baren og skal lave drinks.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna