Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Diverse til baren - Alt fra barmåtter til baropsats, her finder du alt til din bar eller hjemmebar.
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Diverse til baren

Diverse til baren

På Barlife hjemmeside kan du finde en lang række ting til din bar, din restauration eller til hjemmet. Udover de helt almindelige ’gængse’ produkter kan du også finde diverse til baren, som kan være alt muligt, som ikke nødvendigvis passer ind i en kategori fordi, at der er tale om mere unikke ting.

Fra LED lys til tavler

Kategorien diverse til baren, som du finder på Barlife hjemmesiden er en kategori, hvor du kan finde mange spændende fund. Du kan her finde ting, som du ikke nødvendigvis vidste, at du ledte efter, men som du vil blive glad for eksisterer, når du ser dem. For diverse til baren er stedet, hvor du kan shoppe løs når du har en bar, som du ønsker at gøre til noget specielt eller når du skal holde en fest, som ikke blot skal være den klassiske fest, som alle holder normalt.

Lad det lyse!

En af de ting, som du kan finde under denne diverse til baren kategori er VIP med LED lys, som er en ting, som du kan bruge, hvis du ønsker at lyse en flaske fra dit barsortiment op. Blandt andet kan du få denne genstand i grøn, og det vil se super sejt ud, hvis du i blot én af dine flasker placerer denne lysting fra diverse til baren kategorien. Alternativt kan du også vælge at bruge denne genstand på samtlige af dine flasker, hvilket vil give et endnu mere friskt udtryk og det vil være noget, som alle lægger mærke til. Det er ikke kun i farven grøn, at du kan finde denne VIP lys på Barlife hjemmesiden, for du finder også den samme ting i både pink og blå. Det kan se rigtig sjovt ud at købe en af hver og så stille dem op ved siden af hinanden, eller måske lidt forskudt. Det vil gøre, at folk lægger mærke til dem og kommer op i baren og måske endda får lyst til at drikke af lige præcis de flasker, som du har stående der. 


Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side

Sørg for, at folk har entré

Når du shopper løs i diverse til baren på Barlife vil du også opdage et entré armbånd, som er oplagt at købe, hvis du skal holde en fest og ikke ønsker, at uvedkommende skal komme ind til festen. Dette armbånd gør, at du ved præcis hvem der kommer ind til din fest og det skaber både en sikkerhed og en tryghed for dig og dine gæster. Du kan købe mange af én gang således, at du kan holde en kæmpe fest og sørge for, at kun folk, der står på gæste liste kommer ind. For i én pakke køber du nemlig 1000 stk. på én gang så du har til mange gæster. For når man alligevel holder en fest er der ingen grund til at gøre det halvt.

Når glassene ikke skal skride

Under denne fane diverse til baren vil du også finde barmåtter, som er en form for barværktøj, som er et must i enhver bar. Du kan blandt andet købe den aflange måtte under denne diverse til baren kategori. Denne måtte kan du bruge til at stille dine glas ovenpå således, at de ikke skrider når du stiller dem der. Denne barmåtte er sort og vil derfor ikke skille sig synderligt ud når den står på din bar, som formentligt også er sort. Du kan også få en væsentligt større barmåtte når du er på udkig på diverse til baren siden og denne måtte er især beregnet til, at du kan have den omme bag baren så den kan bruges af dig selv og dine medarbejdere når der skal stå flasker og glas fast, som ikke må skride rundt.