Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Møbler - Barindretning
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Møbler

Møbler

Her på websitet Barlife kan du finde nogle sjove møbler, som vil passe godt til din bar grundet deres bartema.

I en bar er møbler nødvendige

Når folk går i gang med at indrette en bar eller en café sker der tit det, at stedet ender med at ligne alle andre lignende steder. Det er synd da det er vigtigt at skille sig ud fra de øvrige konkurrenter. En måde, hvorpå man blandt andet kan skille sig ud er ved at finde nogle møbler, som er lidt anderledes og som folk vil huske. For så snart, at folk husker dig for noget specielt så er der større sandsynlighed for, at de vil komme igen næste gang næste gang de skal ud og have en øl, eller en stor portion nachos. 

Sid på proppen

Vi kan med glæde tilbyde vores kunder nogle møbler, som de fleste nok ikke har set før. Det er nemlig sådan, at vi har en helt række møbler i serien ’Gigant champagneprop’. Som navnet antyder, er disse møbler kendetegnet ved, at de på en prik ligner champagnepropper, hvilket jo passer perfekt ind i bartemaet. Med disse møbler får du dog ikke brug for en champagnekøler, da der naturligvis ikke er tale om rigtige propper. 

Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side
 1. Bambusbar inkl. 2 barstole

  Bambusbar inkl. 2 barstole

  Smuk og autentisk Bambusbar inkl. 2 barstole

  Har du en bar, som du ønsker at give lidt kant og lidt eksotisk udseende så er du nødt til at købe denne Bambusbar inkl. 2 barstole. Det er en bar, som har et tag, som man kan sidde under. Baren er med til at skabe en meget eksotisk stemning på baren. Den er lavet i bambus look, hvilket ser dejligt og indbydende ud. Ønsker du at gøre hele stemningen ekstra gennemført kan du hælde lidt sand på gulvet.
   
  Produktinformation
  Bar:
  Mål samlet med halvtag: B: 2,0 x D:1,5 x H: 2,4 m
  Højde disk: 1,03 m
  Dybde bardisk: 0,60 m

  Stole:
  Grundmål: B:39 x D:58 cm
  Højde: 90 cm
  Siddehøjde: 75 cm
  Sæde: B:39 x D:30 cm
   
  Vis detaljer

  Pris: 4.499,00 DKK

  Specialpris: 4.250,00 DKK

  Prisgaranti

 2. Paris 4 stol sort

  Paris 4 stol sort

  Høj kvalitet og god komfort med Paris 4 stol sort

  Der er mange gode ting at sige om denne Paris 4 stol sort, som er en af de stole, som de fleste cafégæster nyder at sidde på. Det er en stol, som er meget flot og som derudover holder rigtig godt. Selve stellet er lavet af materiale, som minder om bambus. Det er dog kraftigt aluminium, som er med til at gøre, at den holder godt. Selve stoffet man sidder i er meget behageligt, hvilket de fleste cafégæster vil skrive under på. Uanset hvilke udendørsmiljø man har vil denne stol passe godt hertil.
  Produktdetaljer:
  Materiale: Aluminium, PVC
  Bredde: 57 cm
  Dybde: 57 cm
  Højde: 83 cm
  Vægt: 3,8 kg
  Siddehøjde: 43 cm
  Sæde: B:41 x D:41 cm
  Stables: 6 stk.
   
  Vis detaljer
  799,00 DKK
  Prisgaranti

 3. Paris 2 stol sort

  Paris 2 stol sort

  Behagelig og stilet Paris 2 stol sort

  Når man skal have nogle møbler til caféen eller restauranten bør man købe nogle, som er gode og som ikke går i stykker med det samme. Hvis man køber nogle stole, som med det samme går i stykker kan man nemlig ende med at skulle betale rigtig mange penge. Med denne Paris 2 stol sort kan man være sikker på, at man har en stol der holder i mange år. Det er nemlig en stol, som er meget robust. Og ikke nok med, at de holder godt er de også meget behagelige.
  Produktdetaljer:
  Materiale: Aluminium, PVC
  Bredde: 57 cm
  Dybde: 57 cm
  Højde: 83 cm
  Vægt: 3,8 kg
  Siddehøjde: 43 cm
  Sæde: B:41 x D:41 cm
  Stables: 6 stk.
   
  Vis detaljer
  799,00 DKK
  Prisgaranti

 4. Isabell stol sort/guld

  Isabell stol sort/guld

  Kraftig Isabell stol sort/guld i bambus look

  Denne Isabell stol sort/guld er flot af mange grunde. For det første er det bambus looket, som man lægger mærke til. Det giver stolen en autentisk ok næsten eksotisk charme. Stolen ser ud som om, at den kunne stå i Paris eller lignende. Den er robust, hvilket skyldes, at den ikke er lavet af bambus, men et mere kraftigt materiale. Også det flettede materiale den består af er kraftigt og robust og kan holde til en del. Den har kraftige gjorde, som er med til at gøre, at den kan holde til lidt af hvert.  
  Produktdetaljer:
  Materiale: Aluminium, PVC
  Bredde: 46 cm
  Dybde: 55 cm
  Højde: 88 cm
  Vægt: 3,6 kg
  Siddehøjde: 46 cm
  Sæde: B:42 x D:41 cm
   
  Vis detaljer
  799,00 DKK
  Prisgaranti

 5. Paris bænk sort

  Paris bænk sort

  Tidsløs og stilet Paris bænk sort

  Skal du have en flot bænk på cafeen eller lignende så kan du overveje at købe denne Paris bænk sort. Det er en meget klassisk bænk, som både er holdbar, pæn og god at sidde i. den er beklædt med en form for materiale, som er meget holdbart. Det betyder, at bænken gode kan holde til at stå udenfor. Den er især god til udendørsområder, da formen også minder en om at være udenfor. Den er lavet i et bambus look, hvilket giver den et særligt udtryk, som både kan minde om noget eksotisk og noget fra Paris. De fleste vil elske at sidde og nyde det gode vejr i denne bænk.
  Produktinformation
  Materiale: Aluminium, PVC
  Bredde: 149 cm
  Dybde: 59 cm
  Højde: 87 cm
  Vægt: 7,9 kg
  Siddehøjde: 46 cm
  Sæde: B:145 x D:42 cm
  Vis detaljer
  1.999,00 DKK
  Prisgaranti

 6. Werzalit bordplade Ø70 cm lys marmor

  Werzalit bordplade Ø70 cm lys marmor

  Smukt og elegant Werzalit bordplade Ø70 cm lys marmor

  Med denne bordplade har man en meget klassisk bordplade, som især er flot grundet det flotte og elegante materiale den er lavet af. Den er lavet af laminat, som skal forestille marmor. Det giver den et næsten majestætisk udtryk, som de fleste er vilde med. Uanset hvad man er til når det kommer til indretning vil man nyde marmor. Det marmorerede mønster er utroligt smukt og lige til at elske. Diameteren på bordpladen er 70 cm, hvilket er en god størrelse til for eksempel en café. Også til en restaurant vil det i nogle tilfælde være en god størrelse.
  Produktinformation
  Materiale: Laminat
  Diameter: 70 cm
  Vægt: 5 kg
  Tykkelse: 1,6 cm
  Tykkelse på kant: 2,6 cm
  Vis detaljer
  599,00 DKK
  Prisgaranti

 7. Werzalit bordplade 60x60 cm granit

  Werzalit bordplade 60x60 cm granit

  God og alsidig Werzalit bordplade 60x60 cm granit

  En bordplade bør både kunne stå indenfor og udenfor. Ved man, at man aldrig kommer til at have den stående udenfor er det naturligvis ikke så vigtigt. Hvis man køber denne Werzalit bordplade 60x60 cm granit kan man dog være sikker på, at man nok skal have et bord der kan holde lang tid. Også hvis du stiller bordpladen udenfor en hel sæson uden at tage den ind kan du være sikker på, at du ikke vil fortryde det. Bordpladen vil beholde sin flotte overflade uanset hvad. Det er noget af det du skal nyde ved dette bord. Stellet skal du købe separat til bordpladen.
   
  Produktinformation
  Materiale: Laminat
  Længde: 60 cm
  Bredde: 60 cm
  Vægt: 4,8 kg
  Tykkelse: 1,6 cm
  Tykkelse på kant: 3 cm
  Vis detaljer
  699,00 DKK
  Prisgaranti

 8. Form dug til ståbord

  Form dug til ståbord

  Praktisk og elegant Form dug

  Hvis du skal præsentere noget for nogen er det en god ide at have et ståbord, hvor du kan have produkterne liggende. Dette Form dug ståbord inkl. topdug hvid er også oplagt til restaurationen. Når gæster kommer ind på en restaurant kan det være en ide at stille et topbord i starten hvor man kommer ind. Her kan du have et menukort liggende, som folk kan se på mens de venter. Du kan lave et skilt, hvor der står, at de skal vente indtil de får et bord. Det kan gøre, at det ser professionelt ud og så slipper du for, at folk går rundt uden de er lukket ind.
  Produktinformation
  Materiale: 100% Polyester
  Vis detaljer
  499,00 DKK
  Prisgaranti

 9. Paris stol mørkebrun/hvid

  Paris stol mørkebrun/hvid

  Pæn og klassisk Paris stol mørkebrun/hvid

  Der er ingen tvivl om, at denne Paris stol mørkebrun/hvid er en sand klassiker når det kommer til udendørsmøbler. Det er en af de bedre stole du kan finde udenfor. Som bar- eller cafégæst er det altid en ting man husker, hvis der har været god udendørsservering. Når man sætter sig ud er det ofte for at nyde nogle solskinsstråler eller lignende. Her ønsker man at sidde ordentligt. I denne dejlige stol får man hele oplevelsen med da det er en stol, der er meget god at sidde i og som generelt skaber et godt look og en god hygge udenfor caféen.
  Produktdetaljer:
  Materiale: Aluminium, PVC
  Bredde: 44 cm
  Dybde: 50 cm
  Højde: 89 cm
  Vægt: 3,7 kg
  Siddehøjde: 44 cm
  Sæde: B:40 x D:42 cm
  Stables: 8 stk.
   
  Vis detaljer
  799,00 DKK
  Prisgaranti

 10. SKIN barstol i sort

  SKIN barstol i sort

  Stilren og klassisk SKIN barstol i sort

  Rigtig mange har denne SKIN barstol i sort på deres bar da den giver et moderne udtryk. Det er en stol, som er god at sidde i når man skal sidde ved et højt bord. Også hvis man ønsker at finde nogle moderne stole til baren kan disse stole være et bud. Det er nogle stole, som er beregnet til indendørs brug. Derfor er det bedst, at man holder dem indendøre. De er meget behagelige at sidde på så dine gæster vil elske dem. De er lavet med stel, som er holdbart grundet det pulverlakerede stål.
  Produktdetaljer:
  Materiale: Polypropylen, glasfiber, metal
  Bredde: 52 cm
  Dybde: 54,5 cm
  Højde: 94,5 cm
  Vægt: 7,45 kg
  Siddehøjde: 73 cm
   
  Vis detaljer
  1.699,00 DKK
  Prisgaranti

 11. Simpel bar i sort

  Simpel bar i sort

  Smuk og ekstra smart Simpel bar i sort

  Af og til står man i en situation, hvor man skal bruge en bar, der lynhurtigt kan klappes sammen. Har man en bar er det sjældent tilfældet. Hvis man derimod skal ud et sted til et større arrangement er det meget relevant. Det er nemlig et tidspunkt, hvor det er en god ide at have en bar med. Denne smarte bar er sort, hvilket skaber et meget stilet udtryk. Det er muligt at få trykket sit reklamelogo på baren hvis man ønsker det. Den er lavet af galvaniseret stål, hvilket er et meget holdbart materiale, som du uden tvivl vil elske meget.
  Produktinformation
  Materiale: Galvaniseret stål
  Bredde:180 cm
  Dybde: 48 cm
  Højde: 110 cm
  Vægt: 35 kg
  Vis detaljer
  3.199,00 DKK
  Prisgaranti

 12. Simpel bar i hvid

  Simpel bar i hvid

  Smart og anvendelig Simpel bar i hvid

  Denne bar er rigtig god at have, hvis man skal bruge en bar midlertidigt. En Simpel bar i hvid er nemlig noget, som du hurtigt kan tage frem og lige så hurtigt fjerne igen. Derfor er det meget nemt at have den stående til hvis du skal bruge den på et tidspunkt. Det er en bar, som især er god til større arrangementer. Skal man ud og servere et sted har man naturligvis brug for en form for bar. Her kan man for eksempel vælge at have en sammenklappelig bar som denne med. Det vil folk elske. Du kan have dit reklametryk på den hvis du ønsker at gøre lidt reklame for dig selv eller din virksomhed.
  Produktinformation
  Materiale: Galvaniseret stål
  Bredde:180 cm
  Dybde: 48 cm
  Højde: 110 cm
  Vægt: 35 kg
   
  Vis detaljer
  3.199,00 DKK
  Prisgaranti

 13. Vintønde Neutral, Olieret Ø65

  Vintønde Neutral, Olieret Ø65

  Flot og unik Vintønde Neutral, Olieret Ø65

  Med denne smukke vintønde kan man være sikker på, at man har noget flot til baren, som samtidig er praktisk. Det er en vintønde, som er lavet i flot og neutralt træ. Det ligner brugt træ, men tønden er dog ny og har blot et vintage look. den forreste del af tønden er en almindelig tønde. Den ser dog anderledes ud på bagsiden. På bagsiden af denne Vintønde Neutral, Olieret Ø65 vil man lægge mærke til, at der er plads til glas. man kan både have vinglas hængende og vinflasker liggende. Har du nogle snacks du ønsker at servere for folk kan du også have dem stående inde i tønden. Ovenpå tønden kan du have ting stående og den kan dermed også fungere som et barbord.
  Vis detaljer
  5.959,00 DKK
  Prisgaranti

 14. Wagon Anretterbord - sort metal

  Wagon Anretterbord - sort metal

  Unikt og praktisk Wagon Anretterbord - sort metal

  Dette Wagon Anretterbord - sort metal er meget praktisk på mange måder. Det er rigtig godt at bruge hvis man har et sted, der serverer mange ting. For eksempel er det en oplagt anrettervogn til baren. Har man en stor bar kan det være, at man skal kunne servere drinks forskellige steder. Det gør, at man har brug for at man kan flytte sine flasker og lignende rundt. Med denne anrettervogn er det meget nemt at flytte rundt på ting, hvilket du vil nyde hvis du har folk der skal lave drinks i din bar. Den er ikke bare praktisk, men også meget smukt med det flotte jern, som er malet sort.
  Produktinformation
  Materiale: Metal
  Længde: 101 cm
  Bredde: 87 cm
  Højde: 78 cm
  Vægt: 40 kg
   
  Vis detaljer
  6.499,00 DKK
  Prisgaranti

 15. Zown plastbord Cocktail 80cm

  Zown plastbord Cocktail 80cm

  Robust og enkelt Zown plastbord Cocktail 80cm

  Skal man have et bord til baren er det meget vigtigt, at man vælger et bord af en vis kvalitet. Det skyldes, at der ofte vil være meget slitage forbundet med at have et bord i en bar. Hvis man vælger et bord som dette Zown plastbord Cocktail 80cm kan man være sikker på, at det nok skal holde. Det er nemlig et godt bord, som kan holde til lidt af hvert. Især er det materialet der gør, at du kan være sikker på, at det godt kan holde.
  Produktinformation
  Materiale: HDPE, stål
  Farve: Lys grå
  Diameter: 81,3 cm
  Højde: 110 cm
  Vægt: 8,9 kg
  Bordplade: 45 mm
  Max belastning midt på bordet: 170 kg
  Max belastning fordelt på bordet: 225 kg
   
  Vis detaljer
  649,00 DKK
  Prisgaranti

 16. Event cafe- og ståbord

  Event cafe- og ståbord

  Smart og justerbart Event cafe- og ståbord

  Der er mange gode ting at sige om dette Event cafe- og ståbord. Noget af det, som man især vil lægge mærke til er, at det er justerbart. Det kan nemlig justeres i højden, hvilket især er smart, hvis man har en form for beværtning. Her kan man både bruge bordet når man skal sidde ned og som et ståbord. Det er ikke kun hvis man skal bruge det i baren, at det kan være smart. Også hvis man skal til et særligt event eller en messe kan det være meget brugbart.
   Produktinformation
  Material: Mørkbejdset og lakeret birkefinér
  Bordhøjde (ståbord): 106 cm
  Bordhøjde (cafebord): 78 cm
  Vægt: 8,85 kg
  Diameter fod: 81,5 cm
  Bordplade diameter: 80 cm
  Bordplade tykkelse: 1,9 cm
   
  Vis detaljer
  799,00 DKK
  Prisgaranti

 17. Zown Premium plastbord Cocktail

  Zown Premium plastbord Cocktail

  Smukt og solidt Zown Premium plastbord Cocktail

  Hvis du skal have et barbord kan det være en god ide at få dette til at være det bord du har stående. Det er nemlig et bord, som er ekstra hårdført, hvilket især skyldes det materiale, som bordet er lavet af. Selve bordpladen på dette Zown Premium plastbord Cocktail er lavet af HDPE, hvilket er et materiale du kan være sikker på holder i mange år. Der findes mange stole, som passer godt til dette bord så det bliver ikke et problem at finde.
  Produktinformation
  Materiale: HDPE, stål
  Farve: Mørk grå
  Diameter: 76,2 cm
  Højde: 110,8 cm
  Vægt: 9,27 kg
  Bordplade: 50 mm
  Max belastning: 181,4 kg
  Garanti: 10 års garanti ved almindelig brug og slitage
   
  Vis detaljer
  799,00 DKK
  Prisgaranti

 18. LAYLA barstol sort / wenge

  LAYLA barstol sort / wenge

  Moderne og smuk LAYLA barstol sort / wenge

  Med denne flotte stol i baren kan du være sikker på, at folk kommer til at sidde og nyde deres drinks i lang tid. Det er især det bløde materiale, som er på selve puden, som er meget behageligt. Det er sort og dejlig blødt og du vil nyde at sidde på stolen. Det er især en god stol, hvis du har en bar eller en café, hvor du ønsker at gøre det bedste for kunden. Det er en robust stol, som du helt sikkert kommer til at sidde godt på uanset hvor den er placeret.
  Produktinformation
  Materiale: Træ
  Bredde: 32,5 cm
  Dybde: 32,5 cm
  Højde: 80 cm
  Vægt: 6,5 kg
  Sæde: B:32,5 x D:32,5 cm
  Siddehøjde: 80 cm
   
  Vis detaljer
  1.199,00 DKK
  Prisgaranti

 19. Madonna barstol wengé/sort

  Madonna barstol wengé/sort

  Behagelig og holdbar Madonna barstol wengé/sort

  Når det kommer til møbler man kan bruge i baren er dette en af de bedre, hvilket der er mange gode grunde til. For det første er der ingen tvivl om, at komforten på denne Madonna barstol wengé/sort er helt i top. Det bløde sæde gør, at man sidder dejligt og man har lyst til at blive siddende i lang tid. Den har et eksklusivt look, hvilket er med til at give din bar, café eller restaurant ekstra meget stil.
  Produktinformation
  Materiale: Træ, kunstlæder
  Bredde: 47,5 cm
  Dybde: 56,5 cm
  Højde: 114 cm
  Siddehøjde: 80 cm
  Sæde: B:43 x D:44 cm
  Vægt: 6,1 kg
  Polster: Kunstlæder (66% PVC, 23% polyester, 11% polyurethan), 600 gr./cm2
  Slidstyrke: 120.000 martindale

   

  Vis detaljer
  1.699,00 DKK
  Prisgaranti

 20. Bambus barstol

  Bambus barstol

  Autentisk og unik Bambus barstol

  Denne smukke barstol er med til at skabe lidt kant til baren. Når først man begynder at lede finder man ud af, at der findes rigtig mange forskellige barstole. Det er derfor vigtigt, at man på forhånd overvejer grundigt hvad det er for en type bar eller café man har. Hvis man ønsker en lidt særlig og ekstra eksotisk barstål kan man overveje at købe denne Bambus barstol. Det er nemlig en stol, som har den rette højde og det rette materiale. Den er lavet af bambus, som stammer fra Østen og det er med til at gøre den ekstra eksotisk og smuk.
  Produktinformation
  Bredde: 39 cm
  Dybde: 58 cm
  Højde: 90 cm
  Vægt: 6,25 kg
  Siddehøjde: 75 cm
  Sæde: B:39 x D:30 cm
   
  Vis detaljer
  599,00 DKK
  Prisgaranti

 21. AVANT barstol sort bejdse

  AVANT barstol sort bejdse

  Smuk og unik AVANT barstol sort bejdse

  Skal du have nye barstole kan det være en ide at overveje om ikke en AVANT barstol sort bejdse kunne være en mulighed. Det er en smuk barstol, som har et meget godt sæde. Sædet er lavet af træ og det er både med til at gøre stolen meget pæn og holdbar. Den har en højde på 87 cm, hvilket giver den en ideel størrelse til baren. Det kan være med til at gøre, at du helt sikkert vil nyde at sidde i den. De fleste mennesker sidder godt i denne barstol og mange mennesker er vilde med følelse af at sidde på en flot barstol som denne.
  Produktinformation
  Bredde: 53,2 cm
  Dybde: 52,4 cm
  Højde: 87 cm
  Vægt: 4,5 kg
  Sæde: B:35,5 x D: 37 cm
  Siddehøjde: 74,5 cm
  Ryglæn: H:15 cm
  Fodstøtte højde fra gulv: 29,5 cm
   
  Vis detaljer
  1.119,00 DKK
  Prisgaranti

 22. Frank barstol natur, sort Bronco

  Frank barstol natur, sort Bronco

  Flot og klassisk Frank barstol natur, sort Bronco

  Med denne barstol kan du være sikker på, at du giver et helt særligt udtryk i din bar. Det er nemlig en meget smuk stol, som folk vil elske at sætte sig op på. Det er især kontrasten mellem den sorte farve og stellet i naturtræ, som gør denne Frank barstol natur, sort Bronco meget unik. Sædet er lavet i sort materiale, som ser indbydende ud og som man med det samme har lyst til at sætte sig på. Stellet er lavet af træ i en mat tone. Generelt er der tale om en stol, som lever op til de krav der er til møbler af denne type. Uanset hvem du er vil du helt sikkert nyde at have disse stole stående i din bar eller café.
  Vis detaljer
  1.799,00 DKK
  Prisgaranti

 23. Form dug til ståbord

  Form dug til ståbord

  Smart og elegant Form dug

  Der er mange tidspunkter, hvor et Form dug ståbord inkl. topdug sort giver god mening at have. Det er især hvis du har noget der skal præsenteres, at det er en god ting at have. På det flotte ståbord kan du for eksempel have nogle visitkort liggende. Det kan være, at du skal til messe eller lignende og her har man brug for visitkort. Så behøver du ikke at sidde ned ved et almindeligt bord. Står man op og siger velkommen til potentielle kunder giver man et langt bedre indtryk end hvis man sidder ned. Den sorte farve er neutral og passer til alt andet uanset hvad omgivelserne byder på.
  Produktinformation
  Materiale: 100% Polyester
  Vis detaljer
  499,00 DKK
  Prisgaranti

Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side

En alsidig serie

I denne serie kan du både finde møbler, som er borde og som er stole, og de ligner hinanden ved første øjekast. Måden hvorpå de adskiller sig er dog ved, at disse møbler har forskellige overflade. Bordet er kendetegnet ved at være fladt, således, at man kan have glas stående på bordet uden de falder af. Og derudover kan du finde en stol, som minder mere om en skammel. Og den ligner endnu mere en champagneprop. Dette skyldes, at den har en runding, der hvor man sidder. Og det gør faktisk ikke noget for når man sidder så kan det føles helt rart, at der er denne runding på stolen. Og det mest oplagte at drikke når man bruger disse møbler er naturligvis champagne, så find allerede nu champagneglas frem og inviter gæster og venner til champagne.