Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Møbler - Barindretning
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Møbler

Møbler

Her på websitet Barlife kan du finde nogle sjove møbler, som vil passe godt til din bar grundet deres bartema.

I en bar er møbler nødvendige

Når folk går i gang med at indrette en bar eller en café sker der tit det, at stedet ender med at ligne alle andre lignende steder. Det er synd da det er vigtigt at skille sig ud fra de øvrige konkurrenter. En måde, hvorpå man blandt andet kan skille sig ud er ved at finde nogle møbler, som er lidt anderledes og som folk vil huske. For så snart, at folk husker dig for noget specielt så er der større sandsynlighed for, at de vil komme igen næste gang næste gang de skal ud og have en øl, eller en stor portion nachos. 

Sid på proppen

Vi kan med glæde tilbyde vores kunder nogle møbler, som de fleste nok ikke har set før. Det er nemlig sådan, at vi har en helt række møbler i serien ’Gigant champagneprop’. Som navnet antyder, er disse møbler kendetegnet ved, at de på en prik ligner champagnepropper, hvilket jo passer perfekt ind i bartemaet. Med disse møbler får du dog ikke brug for en champagnekøler, da der naturligvis ikke er tale om rigtige propper. 

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
pr. side

En alsidig serie

I denne serie kan du både finde møbler, som er borde og som er stole, og de ligner hinanden ved første øjekast. Måden hvorpå de adskiller sig er dog ved, at disse møbler har forskellige overflade. Bordet er kendetegnet ved at være fladt, således, at man kan have glas stående på bordet uden de falder af. Og derudover kan du finde en stol, som minder mere om en skammel. Og den ligner endnu mere en champagneprop. Dette skyldes, at den har en runding, der hvor man sidder. Og det gør faktisk ikke noget for når man sidder så kan det føles helt rart, at der er denne runding på stolen. Og det mest oplagte at drikke når man bruger disse møbler er naturligvis champagne, så find allerede nu champagneglas frem og inviter gæster og venner til champagne.