Lysestager og lys

Lysestager giver en hyggelig stemning

Lysestager er noget, der virkelig kan være med til at skabe hyggelig stemning. Det gælder både i baren, restauranten og i privaten. Vi forhandler et bredt udvalg af lysestager, hvor især messing lysestager er populære. Vi har mange forskellige modeller, så du finder helt sikkert nogle, som passer ind i din indretning. Ud over lysestager er fyrfadslys og kunstige lys på batteri også i vores sortiment. Læs her hvordan vores lys kan bruges Læs her hvordan vores lys kan bruges 

Faldende orden
Side
 1. Led flaske lys - Blå
  Led flaske lys - Blå
  25,00 kr
  Quickview
 2. VIP LED Lys - Grøn
  VIP LED Lys - Grøn
  25,00 kr
  Quickview
 3. FYRFADSLYS 4 STK. M/BATT
  FYRFADSLYS 4 STK. M/BATT
  25,00 kr
  Quickview
 4. BLOKLYS T/BATTERI STR.7 X 9 CM HVID M/TIMER
  BLOKLYS T/BATTERI STR.7 X 9 CM HVID M/TIMER
  25,00 kr
  Quickview
 5. BLOKLYS T/BATTERI STR.7 X13 CM HVID M/TIMER
  BLOKLYS T/BATTERI STR.7 X13 CM HVID M/TIMER
  30,00 kr
  Quickview
 6. BLOKLYS LED 7,5 X 15 CM GRÅ M/SVING FLAME
  BLOKLYS LED 7,5 X 15 CM GRÅ M/SVING FLAME
  99,00 kr
  Quickview
 7. BLOKLYS LED 7,5 X 15 CM HVID M/SVING FLAME
  BLOKLYS LED 7,5 X 15 CM HVID M/SVING FLAME
  99,00 kr
  Quickview
 8. BLOKLYS LED 7,5 X 15 CM RÅHVID M/SVING FLAME
  BLOKLYS LED 7,5 X 15 CM RÅHVID M/SVING FLAME
  99,00 kr
  Quickview
 9. FYRFADSLYS 2 STK. M/BATT
  FYRFADSLYS 2 STK. M/BATT
  25,00 kr
  Quickview
 10. BLOKLYS LED 3-PK M/3 STR. MED FJERNBETJENING
  BLOKLYS LED 3-PK M/3 STR. MED FJERNBETJENING
  129,00 kr
  Quickview
Faldende orden
Side

Lysestager i flotte designs

Lysestager kan bruges i mange sammenhænge, og de giver en hyggelig stemning. Vi forhandler mange modeller, som kan holde forskellige antal lys. Skal du bruge stager, som kun kan have et lys, finder du dem i vores sortiment. Søger du et eksklusivt udtryk, er vores lysestage i blankt stål et sikkert valg. Leder du efter en lysestage med et vintage udtryk, så er vores flotte lysestage i sølv, et godt valg. Denne lysestage holder ikke et almindeligt stearinlys, men derimod et fyrfadslys. Fyrfadslyset sættes ned i holderen, hvorefter glaskuglen sættes over. Glasset er med til at forstærke den flotte flamme.

 

Fyrfadslys og kunstige lys

Leder du efter lysestager til fyrfadslys, så har vi flere forskellige modeller at vælge i mellem. Det er smart at vælge en model som er “vindsikker”. Det betyder, at der er en afskærmning omkring selve fyrfadslyset. Det kan derfor både bruges indenfor og udenfor. Vil du være sikker på, at dit lys ikke går ud, så kan du vælge et kunstige lys. Kunstige lys kan også fås som LED fyrfadslys. Har du en flot lysestage til denne type lys, kan du vælge LED fyrfadslys og sætte i den. På den måde kan din nuværende lysestage bruges udenfor. Kunstige lys findes også i udgaver, der ligner bloklys. De giver et livagtigt skær, og du er sikker på, at de ikke går ud. LED fyrfadslys og kunstige lys bruger batteri, og grundet deres lave forbrug, holder de længe.

Copyright © 2019 Barlife Aps