Lamper

Lamper skaber hyggen

Når hjemmebaren eller den kommercielle bar skal indrettes, er belysningen vigtig. Belysningen skal både give et godt lys og skabe en hyggelig stemning. Vi forhandler en lang række lamper i vores sortiment. Du finder både standerlamper, væglamper og bordlamper. Skal dine lamper kunne dæmpes, så forhandler vi ligeledes dæmpbare pære. Det er muligt at vælge lamper i sæt. Eksempelvis med en bordlampe og en væglampe i samme stil. Læs mere om vores lampeudvalg her

Faldende orden
Side
 1. PineApple XS lav bordlampe G9 LED
  PineApple XS lav bordlampe G9 LED
  699,00 kr
  Quickview
 2. PineApple Medium Pendel Dia 45 cm - Grå
  PineApple Medium Pendel Dia 45 cm - Grå
  1.499,00 kr
  Quickview
 3. PineApple Medium Pendel Dia 45 cm - mørk grøn
  PineApple Medium Pendel Dia 45 cm - mørk grøn
  2.499,00 kr
  Quickview
 4. PineApple Medium Pendel Dia 45 cm - mørk rød
  PineApple Medium Pendel Dia 45 cm - mørk rød
  2.499,00 kr
  Quickview
 5. PineApple Medium Pendel Dia 45 cm - sort
  PineApple Medium Pendel Dia 45 cm - sort
  1.499,00 kr
  Quickview
 6. PineApple Medium Pendel Dia 45 cm - blå
  PineApple Medium Pendel Dia 45 cm - blå
  2.499,00 kr
  Quickview
 7. WALL it hvid med Crayon hvid dia 18 cm
  WALL it hvid med Crayon hvid dia 18 cm
  1.449,00 kr
  Quickview
 8. WALL it sort med Crayon sort dia 18 cm
  WALL it sort med Crayon sort dia 18 cm
  1.449,00 kr
  Quickview
 9. Wall It + PineApple InBetween Sort
  Wall It + PineApple InBetween Sort
  1.548,00 kr
  Quickview
 10. WALL it sort med sort PA XS pendel
  WALL it sort med sort PA XS pendel
  1.048,00 kr
  Quickview
Faldende orden
Side

Lamper skal være funktionelle og pæne

Der er mange forskellige overvejelser, som man skal gøre sig, når man skal vælge lamper. De modeller man vælger at købe, vil have stor betydning for hvordan belysningen i dit hjem bliver. Det gælder både udseendet på lamperne, og ikke mindst selve belysningen. Vi har et bredt udvalg af lamper, som alle kan give et godt lys. Samtidigt giver vores sortiment mulighed for, at man kan skabe synergi i ens belysning. Vi forhandler flere modeller, som både fås som bordlampe, gulvlampe og væglampe. På den måde er det muligt, at have en gennemgående lampe, i ens restaurant eller store hjemmebar. Lamperne i vores sortiment, kan udstyres med dæmpbare pære. Derved sikres det, at lysstyrken altid kan tilpasses til rummet og stemningen. Udseendet på lamper er en smagssag, og derfor sørger vi for at have et bredt sortiment. En Gulvlampe kan være med til at give et bredt lys. Derfor er en gulvlampe god at have i store rum.


Find en flot pendellampe

En af de modeller, du finder hos Barlife er den klassiske pendellampe. Pendellampe er et generelt udtryk, som bruges om lamper, der har flere lampeskærme. De er normalt bygget op med 3-4 lampeskærme. Lamperne er bygget op med forskellige størrelser skærme. Den yderste er den største, hvorefter de bliver mindre. Vi forhandler pendellamper i forskellige modeller. Det er både muligt at vælge en som bordlampe eller væglampe. De giver et rigtigt godt lys, uden at blænde personer omkring dem. Netop derfor er pendellamper rigtig populære i restauranter eller barer, hvor gæster kan sidde forskudt. Skal du bruge meget lys, kan du vælge en pendellampe som gulvlampe, eller en stor hængende model. Her er vores pineapple lampe rigtig god. En pineapple lampe kan hænge højt uden at blænde. Designet af pineapple lampe har gjort den populær, og den giver et eksklusivt udtryk. Pineapple lampe fås også som bordlampe.


Lamper til haven

Skal der være havefest, eller har du udeservering for gæster i din restaurant, kræver det også belysning. Det er eksempelvis muligt at købe havelamper, som kan sættes i jorden, bede eller i potteplanter. Det gode ved disse er, at de kører på solceller. De lader op i løbet af dagen, og holder let en aften. Har du mulighed for det, kan nogle lamper også hænges op. Eksempelvis med en lyskæde med lysende kugler. Den kan snoes omkring tværbjælker eller hænges i små hæfteklammer. Det kan være med til at skabe en hyggelig stemning i haven og samtidig give et fornuftigt lys. Som bordlampe til udendørs eller indendørs brug, har vi også et udvalg af olielamper. En olielampe som bordlampe giver et flot skær fra den levende flamme.


Har du meget udendørs servering, så husk at have nogle gode serveringsbakker. Vi fører et bredt udvalg, som du kan finde lige her

Copyright © 2019 Barlife Aps