Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Lys - Barindretning
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Lys

Brug lys til at skabe hygge

Hvis der er noget, som vi danskere er rigtig glade for så er det at hygge, og måden, hvorpå vi indretter vores hjem afspejler da også i høj grad dette. For vi vælger at skabe lys, og have ting omkring os, som kan være med til at skabe denne hygge, og det er noget, som vi ved hos Barlife, hvorfor vores udvalg af hyggeskabende elementer da også er meget tydeligt. Vi har nemlig forskellige lys, som netop kan bruges til at skrue op for hyggen og mange af disse er endda LED-lys, så derfor risikerer du ikke brandfare ved at anvende dem.

Med lys og lygte

Her på siden finder du et rigtig stort udvalg af produkter, som er med til at gøre det hyggeligt derhjemme. De fleste vil uden tvivl mene, at man ikke kan skabe nogen form for hygge derhjemme, hvis ikke man har lys rundt omkring i hjemmet. Og særligt op til jul og i vintermånederne vil man sørge for at have mange lys for at holde mørket ude og for at skabe nogle dejlige miljøer derhjemme.
 
Til jul er der generelt en stor brandfare for folk fordi, at der med levende lys er en større sandsynlighed for, at der opstår en brand eller lignende. Derfor er der mange, som, hvis de har været ude for noget uheldigt i forhold til levende lys, helt undgår at gøre brug af denne form for lys. Det er dog en skam og sådan behøver det slet ikke at være. For man kan købe rigtig mange lys, som slet ikke behøver at have nogen som helst brandfare tilknyttet. Især er det de lys, som gør brug af LED, som er rigtig gode at bruge til hyggen. For der er nemlig ingen risiko forbundet med at bruge disse lys da de aldrig kan gå i brand. Så hvis du pludseligt finder ud af, at du har glemt at du har fem LED-lys stående derhjemme, som du har glemt at slukke så skal du slet ikke blive nervøs. For der kan nemlig ikke ske andet end, at batteriet vil blive brugt lidt hurtigere. På intet tidspunkt behøver du at tænke på, at der er en risiko for, at der kan opstå brand derhjemme. Det gør mange rigtig trygge og det er da også en af de mange grunde til, at netop LED-lys er noget af det, som er ved at blive den mest populære hyggebelysning der findes derude.
 
Især er det familier med små børn, som elsker lys, som bliver drevet af LED frem for levende lys. Der er nemlig mange helt små børn, som ikke ved, at ild er farligt, hvorfor de kan komme til at brænde sig meget slemt. De går måske hen til et lys og rører ved flammen uden at vide, at det er noget, som vil gøre, at de brænder sig. Hvis man har LED-lys i hjemmet i stedet så sker der ingenting ved, at dit barn går hen til flammen fordi, at den slet ikke er varm.
Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side

LED-lys ligner rigtige lys

Da man endnu ikke var så langt i udviklingen af LED-lys var der mange, som ikke ønskede at bruge denne form for lys fordi, at de slet og ret ikke var tilfredse med kvaliteten heraf. Mange syntes, at det var for tydeligt, at der var tale om LED på grund af enten farven på selve lyset eller farven på flammen. Rigtig meget er dog sket siden da for i de fleste tilfælde vil man den dag i dag på længere afstand slet ikke se forskel på, om der er tale om LED-lys eller levende lys, hvilket der er mange grunde til. Blandt andet skyldes det, at selve materialet som for eksempel bloklys med elektrisk lys er lavet af, er en slags voks, som ligner et rigtigt bloklys meget. Det er med til at gøre, at man ikke ved øjekast tænker, at der er tale om lys, som rent faktisk slet ikke er levende lys.
 
En anden grund er også, at man er blevet så god til at imitere den flamme, som brænder i det almindelige lys. Det har man blandt andet gjort ved at lade flammen flimre lidt, hvilket netop er noget som karakteriserer det levende lys, som man er vant til. Også farven på flammen er blevet bedre med tiden og det er da også en af de ting, som gør, at man i dag kan finde mange LED-lys som både bloklys og fyrfadslys, der ligner de rigtige lys med levende flamme meget mere.