Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Lamper - Barindretning
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Lamper

Lamper

Noget af det, som har mest at sige når man skal vurdere, hvorvidt dit hus er hyggeligt er, hvordan lyset er. Så det vil sige, at de lamper, som du har i dit hus har meget at sige omkring kvaliteten og hyggen.

Med lamper er der lys

Der er altid mange forskellige overvejelser, som man skal gøre sig når man står overfor en situation, hvor man skal have lys i hytten. For de lamper, som man vælger at købe vil have stor betydning for hvordan belysningen i dit hjem er. Uanset hvilke lamper du vælger at anskaffe dig vil du højst sandsynligt kunne finde dem her på Barlife siden. Dette skyldes, at vi har så bredt et sortiment af forskellige lamper, at du næsten ikke kan gå galt i byen ved at kigge på vores hjemmeside. Dette skyldes, at vi både har lamper, som er gode til loftet, til gulvet, til væggen og til det midt imellem.

Find en flot pendel

En af de former for lamper, som du finder hos os er den klassiske pendel. Disse lamper er ofte anderledes end de meget klassiske bordlamper, hvilket kommer meget tydeligt til udtryk når man ser hvordan de to former for lamper er sat op. Det skyldes nemlig, at bordlamper er karakteriseret ved at stå på et bord eller en anden flade. Og så vil det lys, som disse lamper giver ud, for det meste blot lyse op på den flade eller det bord, hvorpå lampen er sat. Dette gør altså ikke ligefrem bordlampen til den allersmarteste lampe, hvis du er på udkig efter noget, som skal lyse hele hytten op. 

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
For det er kun meget sjældent, at en bordlampe ville kunne dette. Men en pendel til gengæld den kan sagtens lyse et større område op. Det kommer naturligvis helt an på hvilken pendel der er tale om. For når det kommer til lamper kan det ofte være svært at sige noget generelt om dem da de er så forskellige, at nogle faktisk ikke kan sammenlignes selvom de er i kategori sammen. En pendel er kendetegnet ved, at den ikke er meget stor og så hænger den altid i loftet. Mange af de kendte designere, som de fleste mennesker kender i dag, har en gang lavet denne type lamper, hvilket mange har oplevet stor succes med. Det er stadig arven fra disse lamper, som du kan se i vores webshop, da det er meget tydeligt, at mange af de lamper af typen pendel er blevet inspireret af netop de gamle designere.

På gulvet kan der også være lys

Hos Barlife kan vi også stolt tilbyde dig nogle gulvlamper, men noget af de vi er ekstra stolte af det er designet af vores lamper. Du vil blandt andet hurtigt kunne se, at en lampe, som vi har rigtig mange af det er den såkaldte pineapple lampe. Når man ser den er man ikke i tvivl om hvorfor den bliver kaldt netop det, da den har lige præcis den samme form som en ananas med de strittende blade og den aflange, runde facon. Vi har også en række andre lamper, som minder meget om denne ananaslampe, men som dog er anderledes. Her er der tale om Illumin lampen, som også er karakteriseret ved sine strittende blade, som næsten får disse lamper til at ligne kogler mere end lamper. Dette er med til at gøre, at lamperne føles meget skovagtige, hvilket i nogle tilfælde bliver forstærket fordi, at disse lamper rent faktisk har en farve, som netop er meget naturlig og som minder om noget man kunne finde i en skov.