Vinkølere

Skal du nyde et glas mousserende vin, eller byde dine gæster på et glas hvidvin, er det alfa og omega at den serveres afkølet og forbliver afkølet.

Til at tjene dette ædle formål er vinkøleren blevet opfundet, og med din vinkøler er du garanteret, at din hvidvin eller mousserende vin forbliver afkølet.

Et vinkøleskab er ideelt, til når du skal opbevare vine i en helt bestemt temperatur. Sådan sikrer du at dine hvidvine altid er perfekt tempererede inden servering. Men når du skal nyde et glas hvidvin ude på terrassen i de varmeste måneder, sikrer vinkøleren nemlig, at temperaturen på flaskens indhold ikke stiger, som nemt er tilfældet med mørkere glasflasker.  

Her hos BarLife elsker vi vine og alt det tilbehør som findes til dertil. Og hvis du holder af vin bare halvt så meget, som vi gør, så er der i hvert fald to typer vin tilbehør, du bare skal have styr på.

En vin køler og et vinkøleskab.

Det er svært at komme uden om franske Laguiole, når den franske livsnyder skal findes frem, og er du som os betaget af de franske toner, kan du starte med at se nærmere på denne vinkøler fra Laguiole med træunderlag.  

Her hos BarLife finder du et stort udvalg af tilbehør til vin, og er du interesseret i at se nærmere på vores vinkøleskabe, er du velkommen til at klikke her.

Nedenfor finder du vores brede sortiment af vinkølere og søger du yderligere information kan du læse mere her.

Indlæser...
Stigende orden
Side
 1. 45%
  SALE
  Vinkøler med stander 10257BM by 5742 color Sølv
  Vinkøler med stander
  Tilbudspris 549,00 kr Normalpris 999,00 kr
 2. LAGUIOLE Vinkøler stick 40268876 by 5904 color Sort
  LAGUIOLE Vinkøler stick
  149,00 kr
 3. 33%
  SALE
  Vinkøler Rustfri Stål 9862 by 5742 color Sølv
  Vinkøler Rustfri Stål
  Tilbudspris 199,00 kr Normalpris 299,00 kr
 4. Vinflaske køler Guld VINERS® VR302236 by 5989 color Guld
  Vinflaske køler Guld VINERS®
  212,00 kr
 5. 25%
  SALE
  Caso WineCase One Sort 1 FL Ø cm CS614 by 6223 color Sort
  Caso WineCase One Sort 1 FL Ø cm
  Tilbudspris 1.199,00 kr Normalpris 1.599,00 kr
 6. Final Touch vinkøler - rustfrit stål IB9 by 5853 color Sort
  Final Touch vinkøler - rustfrit stål
  299,00 kr
 7. 33%
  SALE
  Vinkøler Luksus 1942 by 5772 color Sølv
  Vinkøler Luksus
  Tilbudspris 399,00 kr Normalpris 599,00 kr
 8. Oval flaske køler 5 liter 391/2 by 5915 color Sort
  Oval flaske køler 5 liter
  249,00 kr
 9. 25%
  SALE
  LAGUIOLE Vinkøler med træunderlag 40268930 by 5904 color Sølv
  LAGUIOLE Vinkøler med træunderlag
  Tilbudspris 299,00 kr Normalpris 399,00 kr
 10. Vinkøler holder 9790 by 5742 color Sølv
  Vinkøler holder
  199,00 kr
 11. Kobber vinkøler 16810 by 5742 color Kobber
  Kobber vinkøler
  379,00 kr
 12. Vinkøler - Hammeret Stål 11136026 by 5768 color Sølv
  Vinkøler - Hammeret Stål
  199,00 kr
 13. 25%
  SALE
  Caso WineCase One rustfrit stål 1 FL Ø
  Caso WineCase One rustfrit stål 1 FL Ø<9 cm
  Tilbudspris 1.199,00 kr Normalpris 1.599,00 kr
 14. Øl køler - Vacu vin 3854960 by 5749 color Sort
  Øl køler - Vacu vin
  67,00 kr
 15. Vinkøler cement - ø12 cm 59251012 by 5768 color Sort
  Vinkøler cement - ø12 cm
  139,00 kr
 16. Vinkøler - Rustfrit stål BTBL3533 by 5713 color Sølv
  Vinkøler - Rustfrit stål
  189,00 kr
 17. Kobber Vinkøler med Håndtag 20940-40070 by 5742 color Kobber
  Kobber Vinkøler med Håndtag
  450,00 kr
 18. Vinkøler - Chrome & Plast BTBL3506 by 5713 color Sort
  Vinkøler - Chrome & Plast
  139,00 kr
 19. Vinkøler Kobber BTBL3527 by 5713 color Kobber
  Vinkøler Kobber
  249,00 kr
 20. Double Vinkøler 3439 by 5768 color Sort
  Double Vinkøler
  279,00 kr
Stigende orden
Side

Sådan bruger du din vinkøler rigtigt

I princippet er der ikke synderlig stor forskel på, om du bruger din champagnekøler eller om du bruger din vinkøler. De tjener begge samme formål og er underlagt de samme kriterier, for at have den bedst mulige virkning på den vin eller den champagne, som placeres heri. Det er ikke fordi, der ligger en avanceret raketvidenskabelig teori bag anvendelsen af en vinkøler spand, men der er dog visse forholdsregler, som er vigtige at overholde, hvis du gerne vil opnå et fornuftigt resultat ved brugen af din vinkøler. 

Når du bruger en champagnebowle, er det vigtigt, at flasken er kold på forhånd, da det vil tage lang tid at nedkøle en flaske i stuetemperatur kun ved hjælp af en champagne køler. Det samme gør sig gældende for når du skal bruge din vinkøler. Lad derfor vinen stå på køl frem til den skal åbnes, evt. i dit lækre vin køleskab, så indholdet er perfekt afkølet. Til gengæld er vinkøleren det perfekte valg, når du ønsker at bevare den kølige temperatur, efter vinflasken er blevet åbnet.

Der kan være stor forskel på kølere, og det er derfor vigtigt at du tænker over, hvad dit behov er. Skal din vinkøler kunne rumme mere end en enkelt flaske vin, eller skal den blot kunne rumme en enkelt flaske. Du gør også klogt i at overveje, om din vinkøler er tiltænkt til at skulle stå på bordet, eller om den skal have en fod/stander, som gør det muligt at stille vinkøleren ved siden af bordet. Har du i tankerne at anvende din vinkøler udendørs kan det være praktisk med en vinkøler på fod, så du kan stille den, hvor det passer dig.

Vi anbefaler helt klart at vælge en køler med dobbeltvæg, hvis du tiltænker at benytte den udendørs, fordi en sådan type vinkøler holder bedre på kulden, grundet den termoeffekt som opbygningen sikrer. På den måde går der længere tid før isen smelter, og du holder din vin afkølet hele aftenen.   

 

Vinkøler til festen

Her hos Barlife har vi et stort udvalg af forskellige vinkølere, som kan indeholde alt fra 1 flaske vin op til flere flasker vin. Skal du holde fest for et større selskab, så kan vi varmt anbefale dig vores Deluxe Vinkøler, som kan indeholde op til 6 flasker vin. Den er enormt stilfuld og lavet i rustfrit stål og så kan du også bruge den som champagnekøler. Den er yderst stilfuld, og så er den i den grad praktisk. Toppen er aftagelig og hullerne til flaskerne er allerede inkorporeret i designet. Der er en god skål med masser af plads til is, således vinflaskerne forbliver afkølede hele aftenen.

Hvis du virkelig skal holde en stor fest, hvor der kommer til at blive drukket mange vinflasker, så kan det på det varmeste anbefales, at du anskaffer dig et vinskab. Med et vinkøleskab har du mulighed for at opbevare mange flasker vin i en perfekt temperatur. Dermed er du sikret at kunne hive nye flasker frem, når de fremsatte flasker er blevet tømt. Du kan få vinkøleskabe i alle afskygninger. Har du blot brug for at have et færre antal flasker på køl, kan sagtens nøjes med et lille vinkøleskab og vil du ikke ofre for mange penge, kan du sagtens finde billige vinkøleskabe her hos os.

Måske har du set andre, som har et vinkøleskab til indbygning i væggen, hvor der bliver sparret en del plads, ved at implementere skabet som en naturlig del af væggen i baren eller der, hvor du nu vil placere vinkøleskabet.

Så hvad enten om du vil anskaffe en vinkøler eller et vinkøleskab, så er det en super investering, hvis du skal have mange gæster.

    

Vinkøler til bordet

På en lun sommerdag kan en vinflaskes temperatur hurtigt stige. Især hvis den er placeret midt i solens stråler. For at undgå en hurtig temperaturstigning, kan du vælge at benytte en hvidvinskøler. Vinkølere kan fås i mange forskellige varianter. En af de mest populære versioner, er vinkøleren med stander, hvor selve spanden er monteret på en høj fod. Den er populær fordi den ikke tager plads på bordet. Den kan stille ved siden af, og har en højde der gør, at du nemt kan tage flasken derfra. En anden god udgave, er en vinkøler til bord. Med en vinkøler til bordet, kan du holde dine vinflasker kolde, og stille dem direkte på bordet. Det kræver dog, at du har en smule mere bordplads. 

 

Vintage vinkøler

Er du fan af vintagelooket, så har vi lige vinkøleren der matcher din smag. Med en vintage inspireret vinkøler, blander du stilen fra de gamle vinkølere med et nymoderne touch. Vintagestilen + vinkøler går hånd i hånd og skaber et utroligt lækkert udtryk til serveringen af vin.

Kunne du godt tænke dig at din vinkøler har et touch af retro over sig, finder du hos os vinkølere i både kobber, sølv og guld. Det klassiske udseende og de karismatiske farver antyder noterne tilbage til en gammel fransk vinkøler, hvilket fremhæver charme, selvtillid og ekstravagance.     

Er du til det klare look, hvor vinkølerens materiale er transparent, har vi også et udvalg af vinkølere i klar plastik. Ønsker du at bruge din køler til andet end vin f.eks. andre typer spiritus til at blande drinks med, er denne type køler klart at foretrække og er særdeles populær rundt omkring på barerne.

Vi forhandler også et udvalg af vinkølere i stål, som bærer et tidsløst design. Med en vinkøler i rustfrit stål er du godt garderet og går aldrig fuldstændig galt i byen, hvad angår design og kvalitet.  

 

Hvad er termoeffekt?

Som tidligere nævnt er det muligt at finde vinkølere med termoeffekt, hvilket betyder at den er dobbeltvægget. Og netop denne konstruktion giver termoeffekten, som i dette tilfælde holder varmen på porten, og bevarer kulden inde i køleren. Termoeffekt fungerer begge veje og det ses ofte i forbindelse med at holde varme drikke varme. Termokander, termokrus og lignende, er skabt efter samme princip, og er kendt for at kunne holde kaffen varm hele dagen.

På en varm sommerdag er termokøleren fuldstændig uundværlig, hvis du gerne vil holde en flaske hvidvin, mousserende vin eller flaske champagne afkølet.   

 

Vinkøleskabe

Som skrevet indledningsvist forhandler vi her hos BarLife et bredt udvalg af vinkøleskabe. Vi har mange forskellige varianter og du finder både vinkøleskab med 1 kølezone, 2 kølezoner og op til 3 kølezoner. Med et mini vinkøleskab fra mærket Caso er du særdeles godt dækket ind, og du får et rigtig lækkert og samtidig billigt vinkøleskab for billige penge. Desuden har vi ofte Caso vinkøleskab på tilbud, så du har her muligheden for at gøre en god handel.

En lækker feature ved vinkøleskabet er at du har mulighed for at indbygge det i væggen. På samme måde, som det gør sig gældende for barkøleskabet, så vil et indbygnings vinkøleskab ikke tage ekstra rumplads i baren, hvilket ofte kan være fordelagtigt.    

Et vin skab kan indeholde mange vinflasker, og vi forhandler vinkøleskabe med en kapacitet på op mod 165 flasker. Så uanset om du er på jagt efter et stort eller lille vinkøleskab, så finder du med stor sandsynlighed, det du har brug for her hos BarLife.  

 

Champagnekølere

Foruden vores udvalg af vinkølere, har vi også et stort sortiment af champagnekølere, som på lige fod med vinkøleren, vil holde din champagne afkølet på en varm sommerdag.

En champagnekøler kan fås både med og uden fod, alt efter hvilket behov du har, og den er superpraktisk. Champagne nydes nu engang bare bedst når den er afkølet, og i stedet for at rende frem og tilbage til køleskabet, kan du med din champagnekøler, læne dig tilbage og nyde din champagne, uden at skulle få sved på panden.

En champagnekøler gør sig godt på et bord, hvor den dekorativt løfter udtrykket og fremviser champagnen på en flot måde. Du finder vores store udvalg af champagnekølere lige her.   

 

Hvis du ønsker at forkæle dig selv og dine gæster, så er vinkøleren ikke et dårligt valg. Den er flot at se på, tilføjer en ekstra dimension af ekstravagance til en ellers i forvejen temmelig ekstravagant drik, og så tjener den det ædle formål at holde din vin afkølet.

Lad dig endelig inspirere af vores udvalg, for at finde den køler der matcher dine behov.

Rigtig god fornøjelse! 

 

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.7
Copyright © 2015-2021 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna