Champagnekølere

Champagne skal være køligt

Skal du nyde et glas mousserende vin, eller byde dine gæster på et glas champagne, skal det være afkølet. Derfor har du brug for en champagnekøler. Med sådan en køler er du sikker på, at din champagne holder sig frisk og kølig, selvom der går lidt tid med at drikke den. En køler er også ideel, hvis din champagne skal nydes udenfor om sommeren. Her kan temperaturen hurtigt stige i mørke glasflasker. Læs mere om champagnekølere her 

Faldende orden
 1. Champagnekølere - Slank 9791
  Champagnekølere - Slank
  279,00 kr
 2. Champagne køler 10 liter VA34-T
  Champagne køler 10 liter
  499,00 kr
 3. Stor champagnekøler på stander 23657
  Stor champagnekøler på stander
  4.900,00 kr
 4. Vin / ChampagneKøler 7L 11136087
  Vin / ChampagneKøler 7L
  299,00 kr
 5. Rustfrit stål party spand 11118-23672
  Rustfrit stål party spand
  2.499,00 kr
 6. Dynasty Vin&champagnekøler 21589-41120
  Dynasty Vin&champagnekøler
  999,00 kr
 7. Bådformet Plastik Party Tub 6ltr 22668-42898
  Bådformet Plastik Party Tub 6ltr
  199,00 kr
 8. Vin / champagnekøler -TROPHY- Stål 11136092
  Vin / champagnekøler -TROPHY- Stål
  379,00 kr
 9. Champagnekøler - Akryl 10503
  Champagnekøler - Akryl
  399,00 kr
 10. Dobbelt flaske Drinks spand 19776-38237
  Dobbelt flaske Drinks spand
  229,00 kr
Faldende orden

Brug en champagnekøler rigtigt

Brug en champagnekøler rigtigt. Når du bruger en champagnekøler, er det vigtigt, at flasken er kold. Det vil tage lang tid at nedkøle en flaske i en køler, men til gengæld tager det også lang tid om at varme flasken op, når først den er kold. Der kan være stor forskel på kølere. Derfor er det vigtigt at vurdere på, hvad dine behov er. Først skal man vurdere på, om køleren skal bruges til en eller flere flasker på samme tid. Det er også vigtig at tænke på, om den skal kunne stå på et bord, eller have en fod/stander. En champagnekøler på fod, er beregnet til at stå ved siden af et bord. Skal køleren bruges udendørs, anbefales det at vælge en dobbeltvægget køler. En dobbeltvægget model opnår en termoeffekt mellem de to lag. Det sikrer, at køleren holder bedre på kulden, så isterningerne smelter langsommere. 

Champagnebowle til festen

Hos Barlife kan vi blandt andet tilbyde en champagnebowle til de helt store selskaber. Eksempelvis er kobber champagnebowle med plads til seks flasker ideel til en stor fest. Den er yderst dekorativ grundet kobberfarven, og så er meget brugbar. Der medfølger et låg med seks huller i. Hvert hul har plads til en flaske champagne. Under låget er køleren fyldt med is, således champagnen forbliver kold. Fordelen ved denne køler frem for andre er, at den holder meget bedre på kulden grundet sit låg. Er plads til seks flasker champagne ikke nok, så har vi mange andre store varianter. Den største køler er på hele 24L. Den er næsten dobbelt så stor, som den føromtalte køler til seks flasker. For et eksklusivt udtryk kan der vælges blandt udgaverne i blankt stål og eventuelt med læderhåndtag. Det vil dine gæster sætte pris på.

Champagnekøler på fod

Med en champagnekøler på fod, kan du servere champagne eller kølig vin ved bordet. Har du et mindre bord, så kan en køler fylde rigtigt meget på det. Derfor er det smart med en køler på en stander. En champagnekøler på fod kan stå lige ved bordet. Alle modellerne har en højde, så de passer til et almindeligt bord. Derfor er det nemt at tage flasken op og ned, uden at skulle rejse sig. Kølerne på fod fås ikke med låg. I stedet anbefales det at lægge et viskestykke hen over køleren. Viskestykket er med til at holde på kulden, og så kan det bruges til at tørre flasken af for vand. Det kan ikke undgås at der sætter sig et par vanddråber på ydersiden af flasken.

Copyright © 2019 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna