Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Glasophæng til baren - få mere bordplads og tør glassene nemt
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Glasophæng

Glasophæng til din bar eller restaurant

Med et ophæng til glassene, får du mere plads.

Der vil ikke gå lang tid før du finder ud af, at det at have forskellige former for ophæng gør, at du slet og ret føler, at du har mere plads når du skal have hængt dine glas op. For en af de absolut største fordele ved glasophæng er netop, at de gør, at de glas, som du så ofte bruger bag en bar ikke står stablet rundt omkring og flyder. For dette vil gøre, at du har sværere ved at komme til de andre ting i din bar, og noget af det vigtigste i en bar er ellers netop, at du så let som ingenting kan finde lige præcis det barværktøj, som du har brug for i det givne øjeblik.

Læs mere ↓

Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side

Find et ophæng i forskellige størrelser

Hvis du er på udkig efter glasophæng bør du ikke købe noget før du lige har målt din bar godt igennem. For der er ingen tvivl om, at du har en bar, som kræver ophæng i forskellige størrelser, da enhver bar er anderledes og de ophæng du skal hænge op, skal naturligvis passe til baren.

Et af de mindre ophæng, som du finder på Barlifes hjemmeside er et ophæng, som måler 25 cm i længden. Dette er et af de mindste glasophæng du finder, og det er især anvendeligt, hvis du har et skævt sted i din bar, som ikke er så stort, men hvor du har brug for et ophæng. Det er dog ikke kun ophæng i denne størrelse, som vi kan tilbyde vores kunder hos Barlife. Vi kan nemlig også tilbyde et ophæng til glassene, som måler hele 61 cm. Med et ophæng på over en halv meter vil du have mulighed for at have en lang række glas hængende her, hvilket især er smart, hvis du alligevel har pladsen til det i din bar og hvis du rent faktisk har nok glas til at fylde den ud.

Det er ikke kun de forkromede glasophæng du finder hos os, for du finder også en forgyldt model, som har en guldfarve, som uden tvivl vil lokke mange blikke til sig fra dine kunder. For det er alligevel sjældent, at man ser et ophæng, som er forgyldt da det primært er de forkromede, som man ser. Men hvis du vil skille dig lidt ud så kan det være en ide at kaste dig over et ophæng, som er lavet i guldfarve.

På Barlife hjemmeside finder du mange former for glasophæng, men til fælles har de alle, at de sørger for, at dine glas på denne måde vil blive gemt væk således, at de ikke flyder rundt omkring. På denne hjemmeside kan du blandt andet finde en version, som er forkromet.

Dette glasophæng er beregnet til at blive hængt op lige over baren og så kan du blot række op og tage et glas ned, og du behøver ikke engang at kigge derop, da glassene altid er samme sted. Dette ophæng har en længde på 41 cm, og det er sjældent, at blot ét glasophæng er nok. Ofte er du nødt til at købe adskillige glasophæng og på den måde kan du også skelne mellem de store og små ølglas, de forskellige vinglas, og naturligvis også de forskellige cocktailglas du har i baren.

Ved at købe et glasophæng som dette vil du hurtigt føle, at du har et meget bedre overblik over din bar og du vil føle, at de arbejdsgange, som kendetegner arbejdet for dig selv og dine medarbejdere vil være langt hurtigere da I ikke skal stå og overveje hvor de forskellige glas er henne.