Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Flaskeholder - Flotte flaskeholder til din bar eller hjemmebar, stort udvalg af speed rails
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Flaskeholder

Stort udvalg af Flaskeholder

Hvis der er noget, som der altid er i en bar så er det flasker, for uden flasker er der ikke noget at servere og så er der jo ikke meget sjovt at sige om en bar. Og disse flasker kan naturligvis ikke bare stå over det hele uden noget struktur og netop af den grund bør man altid sørge for at have en flaskeholder til hver en flaske man har i sin bar.

Monter det på væggen

Hvis du kigger rundt på Barlife og er på udkig efter en flaskeholder vil du også hurtigt lægge mærke til, at du kan købe en vægmonteret flaskeholder, som du kan hænge op på væggen. Modsat den føromtalte speedrail er det karakteristiske ved denne holder, at flaskerne vender nedad og ikke kan fjernes fra denne flaskeholder. Derimod kan du blot hælde direkte fra flasken og du slipper for at vende flasken om og så videre. Dette er også en god form for opbevaring når det kommer til dine flasker.

Læs mere ↓

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side

Mange muligheder når flaskerne skal holdes

Når du står med mange flasker, som skal holdes, så er der mange muligheder for hvordan du kan gøre det. Blandt andet kan du købe en flaskeholder fra Barlife, og hvis det er noget du er interesseret i, så er der mange forskellige at vælge imellem.

Blandt andet har vi mange kunder, som køber en flaskeholder, som er kaldt en speedrail. Denne form for holder er en slags hylde, som kan have forskellig længde alt efter hvor mange flasker man ønsker, at den skal holde. Og så er det smarte ved denne form for holder, at den kan hænges op således, at man kan vælge præcis hvor på væggen, at man ønsker holderen og så kan man hver gang man ønsker at tage en flaske blot vende sig om og tage den herfra.

Noget smart man kan gøre er at købe flere af disse speedrails, således, at man har helt styr på sine flasker og således, at samtlige flasker bliver holdt på denne måde på disse hylder.

Når man alligevel er i gang med at placere de mange flasker på de mange speedrails man har hængt op kan man ligeså godt gøre sig selv den tjeneste, at man placerer de mange flasker i alfabetisk orden således, at man hurtigt kan sjusse sig frem til hvor den enkelte flaske er på denne speedrail. Det vil også gøre et indtryk på gæsterne når de kan se, at du er så gennemført, at du selv på din flaskeholder sørger for, at der er helt og aldeles styr på tingene.

Vinen skal også holdes

Ofte kan man måske tænke, at man primært tænker på alkohol og likør når man tænker på en flaskeholder. Men hvis du har en bar vil du naturligvis også opleve, at du har mange vinflasker, som skal holdes og de kan ikke holdes på samme måde, som en spiritusflaske kan holdes. Derfor er det nødvendigt at anskaffe dig en holder, som er specielt beregnet til netop vin og dette kan du naturligvis også finde på Barlife hjemmesiden.

Du kan blandt andet finde en vinreol, som er firdelt og som derfor har fire ’rum’, hvor du kan placere dine vinflasker. Denne vinreol kan du både stille på et bord eller du kan hænge den op alt efter hvad du ønsker. Du kan også få en anden slags flaskeholder til vin på Barlife, nemlig en væghængt vinholder. Denne holder er kendetegnet ved, at du hænger den op og så hænger du flaskerne på vinholderen således, at de ’stritter’ ud til hver side. Det ser både pænt ud og er praktisk når du hurtigt skal hive en flaske ud og hurtigt kunne se mærkaten på vinen.