Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Drinks dispensere til baren eller hjemmet - se udvalget
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Drinks dispenser

Dispenser - når drikkevarer skal serveres med stil

De fleste af os ved at drikkevarer smager bedre når de serveres med stil. Og med vores dispensere som du kan se på vores hjemmeside vil alle de drikkevarer du vælger at servere smage meget bedre. Uanset om du har brug for en drikkevarer dispenser derhjemme eller i dit bar eller cafe så har vi noget for dig.

Både store dispensere og små dispensere er at finde på vores hjemmeside. Samtidigt har vi dispensere til både øl og andre alkoholiske drikke såvel som dispensere for juicer og andre ikke alkoholiske drikke. Ja, det er kun din fantasi som sætter grænser. Som altid er alle vores produkter valgt med stor omhu med fokus på høj kvalitet og bruger venlighed. Designs er top moderne og flotte så du kan roligt handle her velvidende at du vil få markedets bedste dispensere til markedets laveste pris. Og med vores 14 dages retur ret kan du altid levere produkterne tilbage hvis du af en eller anden grund fortryder dit køb.

Læs mere ↓

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side

Skab opmærksomhed med din servering

Til dem som ønsker at servere drinks, øl og andet på en sjov og anderledes måde kan vi tilbyde vores party dispensere. Den flotte og praktiske drinks dispenser kan bruges til flere lejligheder. Hvis du vil promote dine drinks til en fest eller på en cafe eller diskotek kan du med fordel bruge denne drinks dispenser.

Med en rygsæk til selve dispenser og en hånd hane er den meget praktisk og nem at arbejde med. Hvis du gerne vil servere øl til flere mennesker på en lidt alternativ måde kande bruge vore øl tårn eller vores øl dispenser med kølekammer. Med disse vil dine kammerater nyde deres øl og beundre og misunde din servering.

Med vores mange dispensere til drinks kan du servere drinks, juice og punch, blandt andre ting, til fester. Vi har dispensere i flere forskellige størrelser og udformninger og dermed har vi sikkert også noget som du er på udkig efter. Vi har dispenser med kapacitet på 5,6 liter og 6 liter. Derudover har vi større dispensere til større fester eller forsamlinger på 8 liter og helt op til 17,5 liter. Med denne dispenser kan du holde mange ganer tilfredsstillet og tørsten slukket.

Med den seje Gas Pumpe dispenser er det sikkert at du vil fyre op for festen da den ultra seje design ikke er noget man ser til hverdag. Med denne dispenser vil det være endnu sjovere at drikke, hvis det overhovedet er muligt.