Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Barmåtter - Hold baren ren og pæn med en måtte til disken
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Barmåtte

Stort udvalg af Barmåtter i plast og stål

Der er mange gode grunde til at anskaffe sig mindst én barmåtte til sin bar, så det er dit held, at du på Barlifes hjemmeside kan finde en lang række måtter til din bar.

Undgå dryp og glid

Når du har en bar og skal servere forskellige drinks så kan du ikke undgå, at der bliver lidt vådt på baren. Dette kan gøre, at mange af de glas, som du så stiller på baren vil glide rundt og det kan potentielt ende med, at et glas så ryger på gulvet og måske kan du ende med, at du er nødt til at købe endnu en drink fordi, at du smed den anden ned.

For at undgå dette kan du købe en måtte, som blandt andet har den funktion, at den sørger for, at glas ikke glider rundt på baren. En måtte er nemlig lavet af et materiale, som sørger for, at et glas ikke kan glide rundt på en bar overhovedet da det er et yderst skridsikkert materiale, der er tale om. En måtte er et must når det kommer til cocktailtilbehør i din bar. Dette skyldes, at cocktails ofte er tungest i toppen, for eksempel er det tilfældet, hvis du køber en martini eller en cosmopolitan, da de bliver serveret i specielle cocktailglas, som har en slags timeglasformet form.

Læs mere ↓

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
pr. side

Måtter i forskellige former

Hos Barlife kan du blandt andet finde en rund barmåtte, som desuden er kendetegnet ved, at den har nogle korte ’vægge’ rundt i kanten. Dette gør, at glassene ikke glider rundt da der er den skridsikre flade. Desuden gør de små vægge, at glassene ikke vælger ud på bordet eller ud på kanten. En meget klassisk måtte, som vi naturligvis også forhandler hos Barlife er den aflange barmåtte. Dette skyldes, at den er oplagt at have stående på baren, da en bar jo netop også er aflang, hvilket gør, at der kan være en aflang måtte oven på disken.

Hvis der dryppes, kan en barmåtte hjælpe

Udover, at en måtte er et godt stykke barværktøj når man ønsker at undgå, at flasker og glas glider rundt, så er en barmåtte også rigtig god at bruge som en drypbakke. For det er helt umuligt at undgå, at der på en bar vil blive spildt. Især lige der hvor man placerer de lækre drinks man serverer, hvad enten det er i shotglas, rødvinsglas eller i ølglas. Og måden hvorpå man kan sørge for, at baren ikke flyder over i væsker, som bliver spildt fra de mange drikkevarer, som bliver langet over disken er ved at få fat i en drypbakke.

En drypbakke består for det meste af to dele, et låg, som er formet som et gitter, og en bund. Du kan skille de to ting fra hinanden når drypbakken, eller barmåtten, som det på sin vis også er, er fuld og så kan du tømme den og stille den tilbage efterfølgende. Især er det en smart idé at bruge denne form for drypbakke under et fadølsanlæg. For enhver vil vide, at enhver der har stået bag et fadølsanlæg og har skænket fadøl, at der bliver spildt nogle liter øl på sådan en dag. Og tænk engang hvis alt dette øl, blot blev tabt ned på bordet eller baren, så ville det flyde helt over! I stedet handler det om at få fat i nogle gode drypbakker, som kan tage disse overskydende dråber, som man ikke kan undgå drypper ned fra fadølsanlægget, enten hvis man skal fjerne skum, hvis anlægget er tomt for øl eller hvis man et øjeblik mister koncentrationen og kommer til at spilde.