Indlæser...

Flaskeholder Vægmonteret 6 70cl / 1 liter

Varenummer
15618
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

379,00 kr.

Beskrivelse

Vægmonteret flaskeholder til 6 flasker

Denne smarte vægmonterede flaskeholder, gør arbejdet som bartender sjovere og nemmere. Den bedrager til at få flere kunder igennem om dagen, da den hurtigt og effektivt opmåler spiritussen. Hold dine flasker samlet på række á op til 6 flasker, placeret i det smarte stativ. Flaskens hoved placeres i mundstykket til dispenseren med bunden i vejret, hvorfra du kan afmåle den nøjagtige mængde spiritus til dine drinks. Med den professionelle vægmonterede flaskeholder, sikrer du dig også mere bordplads og rum til at trylle bag baren. Flaskeholderen er ideel i enhver type bar, lige fra hjemmebaren til professionelle barer og caféer. Ligeledes er det en brugervenlig løsning der henvender sig til enhver bartender! Stativet er let at få samlet og hængt op – og klar til brug med det samme. Juster højden så den passer dig, med de justerbare beslag.


Dispensere skal købes separat. Alkohol følger ikke med.


Specifikationer - Materiale: Alu - Farve: krom og sort - Kapacitet: 6 flasker á 70 cl. – 1 liter - Spiritusmål: 25 ml. - Beslag mål: H: 310-400 mm. * B: 530 mm. * D: 100 mm. - Valgfri mål: H: 160 mm. * B: 65 mm. * D: 86 mm.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna