Opbevaring
Opbevaringen i baren
Der skal være masser af redskaber og cocktailtilbehør i en seriøs bar. Ligemeget om det er i hjemmebaren eller i en ægte bar, skal kræver det en del udstyr, hvis man ønsker at servere topklasse cocktails. For at skabe arbejdsrum og for at kunne arbejde hurtigt i baren, skal der være en god orden. En god orden kan du let skabe, hvis du har de rigtige opbevaringsartikler. Læs her hvordan du kan holde orden i din bar

Hold styr på frugterne
Der findes stort set ikke den drink eller cocktail, hvor der ikke skal bruges citrusfrugter eller anden garnish. Skal der laves cocktails, hvor du skal bruge friske bær eller citrusfrugter, så er en frugtdispenser, det du skal bruge. Vi forhandler forskellige udgaver med op til seks rum. Hvis dine frugter skal holdes friske, er det smart at vælge en model, hvor du kan lægge is i bunden og med låg. På den måde holdes frugterne kolde, friske og indbydende. Hvis festen strækker sig over mange timer, vil isterningerne smelte. Heldigvis er det nemt at fylde nye isterninger i din frugtdispenser. Man løfter blot indsatsen op, hælder smeltevandet fra og hælder nye isterninger i. En frugtdispenser ideel til at holde mynte frisk, uden at det afgiver smag til de andre frugter eller bær.
Condibøtter til opbevaring
Skal dine gæster forkæles med forskellig garnish i deres cocktails, så kræver det opbevaringsplads til dette. Tørret garnish, som eksempelvis tørret æble, pære eller ananas, kan holde sig længe hvis det opbevares på den rigtige måde. Brug altid helt lufttætte condibøtter til opbevaring af dehydreret frugter. Det anbefales at bruge lidt mindre condibøtter, da man nemmere kan dosere sin garnish, uden at de andre condibøtter får luft. Når garnishen skal bruges i baren, er det en god ide, at anvende en frugtdispenser. En frugtdispenser kan også bruges, hvis dine gæster selv kan kunne tage af dine dehydrerede frugter. Alternativt kan der bruges et par flotte fade. Husk kun at tage små portioner ud af dine condibøtter, så garnishen ikke bliver kedelig.
Opbevaring af cocktailtilbehør
Det er ikke kun ganish og frugter, som der skal være styr på i baren. Det er ligelede vigtigt, at der altid er orden i dit cocktailtilbehør. Det gælder eksempelvis sugerør, servietter og andet pynt. Til det anvendes en Bar Organizer eller en Bar Caddy. Det er halvhøje små kasser, som har en god ruminddeling. En Bar Caddy kan stilles flot frem på bardisken eller anretterbord. Der er både plads til servietter og en masse andet tilbehør. Det hjælper til at holde orden i baren, så alle de forskellige dele, ikke ligger og flyder. Har du fadølsanlæg, er det smart at anskaffe sig et par glasbærer. Der kan være 10 fadølsglas, så du eller dine gæster, ikke behøver at gå frem og tilbage flere gange.