Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Askebæger - Dag til dag levering hos Barlife.dk
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Askebæger

Askebæger i plast og porcelæn

Uanset hvilken situation, der er tale om, vil man altid være mere interesseret i, at folk de asker i et askebæger end at de asker et andet sted.
Til en privatfest skal der askebæger på bordet
Hvis du står og skal holde en eller anden privatfest er du naturligvis meget interesseret i, at stedet ser ordentligt ud bagefter, uanset om det er din egen lejlighed eller et sted du har lejet eller lignende. Og en måde, hvorpå du kan sørge for, at der ser ordentligt ud er ved at sørge for, at der er mindst ét askebæger til festen. For det er sådan, at hvis der minimum er et askebæger, så vil du næste dag slippe for at fjerne mange af de skodder, som ellers ender med at flyde rundt omkring, hvis ikke man lige har stillet et askebæger frem. At finde et askebæger på Barlife website er yderst nemt. Vi ved nemlig hvor meget det betyder, at have et askebæger, hvorfor vi går meget ud af at have et udvalg, hvor du i høj grad kan se hvad du kan få således, at du kan vælge lige netop det askebæger, der er bedst for dig.
I baren skal der et askebæger til
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
pr. side

Et askebæger hos Barlife er klassisk

Her på siden finder du også et askebæger, hvis formålet er et andet end en privatfest. Det kan være, at du ejer en bar og i denne bar skal du så have et askebæger. Og måske er du ikke selv typen, der ryger, men alligevel er man nødt til at anerkende, at der er andre mennesker, som ryger og de kan ikke sidde og ryge uden et askebæger. Derfor kan du lige så godt gøre noget ud af det askebæger, som du så ender med at købe. For ligesom du går meget op i, hvordan udstyret ser ud i dit køkken og hvordan udstyret er i din bar, så bør du også sørge for, at der er et askebæger, som man kan bruge. På denne hjemmeside vil du lægge mærke til, at vi har et bredt udvalg af askebægre, som man kan kalde for ’klassiske’. Det klassiske ved et sådan askebæger er, at der er plads til tre cigaretter, som kan ligge og hvile sig når de ikke er i brug. Sådan har et askebæger set ud i så lang tid, at der har eksisteret et askebæger så der er noget næsten nostalgisk ved dette. Ligesom det er essentielt at have diverse barudstyr i baren, er det også essentielt at have forskellige ting på bordene når man skal servere noget. Blandt andet er det vigtigt at man sørger for, at der er et askebæger, hvis altså det er et sted, som man må ryge. For så slipper folk for at kalde på dig og sige, at de ønsker et askebæger, selvom det de i virkeligheden virkeligt ønsker, blot er at ryge en cigaret. Og derfor vil det helt sikkert blive modtaget rigtig godt, hvis du går meget op i, at et askebæger skal kunne leve op til det, som et askebæger normalt lever op til. Du kan finde et askebæger hos Barlife i to forskellige farver. Den ene farve er den helt klassiske sorte, som er kendetegnet ved at have en sort, skinnende farve. Der er et hul i midten af dette askebæger således, at cigaretter kan puttes heri efter endt rygning. Desuden kan man også finde et askebæger, som er sølvfarvet, men som derudover minder meget om det sorte askebæger. Den eneste forskel er, at dette askebæger er lavet i rustfrit stål modsat sort, skinnende keramik.