Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Opbevaring & Flasker - Stort udvalg i Speedrail, Flaskeholder og Skænkeflasker
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Barindretning

Til Baren

At have en bar kræver, at man har mange forskellige ting, som nødvendigvis skal opbevares på en struktureret og pæn måde, hvilket sætter store krav til opbevaring.

Praktisk er vigtigt når det kommer til opbevaring

At skulle opbevare sine ting i baren er meget vigtigt da man altid har mange forskellige ting, som man ikke ønsker skal ligge og flyde rundt omkring. Og en måde, hvorpå man kan sørge for, at disse ting ikke ligger og flyder rundt omkring er ved at finde noget opbevaring, som netop gør, at det kan bringes af vejen. Når man skal vælge muligheder for opbevaring til sin bar er det faktisk lige så vigtigt, at vælge noget godt, som det er at have det rette cocktailtilbehør til sin bar. For på mange måder kan man sige, at opbevaring faktisk netop er en del af dette tilbehør. Noget af det allervigtigste, der er at tænke på når det kommer til opbevaring er, at det skal være struktureret på en måde, som primært du kan forstå. For hvis det er dig, der til daglig skal stå i baren er det naturligvis vigtigt, at du på et splitsekund kan huske præcis hvor de forskellige ting er. For når der står en tørstig bargæst går det ikke, at du skal lade vedkommende vente. Så det vigtigste er, at have en slags plan over hvor man gør af de forskellige ting. Når man er i gang med et barjob vil det dog ofte være sådan, at man tager låget af meget af det opbevaring man har så der er nemmere og hurtigere adgang til de ting, som der er i den pågældende type opbevaring. Men når der ikke er så meget gang i biksen vil du have mange af tingene gemt væk og så vil det ikke være muligt for dig at kunne tage de mange forskellige ting hurtigt.

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
pr. side
 1. Barmåtte "Service Only" 30 x 44cm

  Barmåtte "Service Only" 30 x 44cm

  Barmåtte i sort gummi med tekst "Service Only", mål 30 x 44cm Som bartender har du brug for et godt underlag at arbejde på. Derfor er flere og flere hobby bartendere også begyndt at bruge barmåtter, når der skal mixes cocktails. Barmåtter hjælper også til med at holde arbejds - og betjeningsområdet rent og pænt, da overskydende væske samles i bunden af måtterne. Brug dem som drinksmåtter ved betjening, produktionsområde eller opbevaring af brugt barværktøj. Alle vores barmåtter er lavet i tyk kvalitets gummi og er udviklet til mange års brug i et restaurations miljø. Derfor er du sikret mange års levetid på dit produktet. Vis detaljer
  279,00 DKK
  Prisgaranti

 2. Barmåtte 15 x 30 cm

  Barmåtte Mini 15x30

  Barmåtte 15 x 30 cm

  Enhver gæst fortjener en drink der ikke er sjasket ind i væske. Barmåtten her, fanger spildte væsker som gør at både dine glas og dine overflader forbliver rene. 

  Specifikationer
  Længde: 30 cm
  Bredde: 15 cm
  Højde: 1 cm
  Materiale: Gummi

  Vis detaljer
  79,00 DKK
  Prisgaranti

 3. Glas måtte20x30cm

  Glasmåtte - 205mm x 305mm

  Smart glasmåtte, som holder glas rene

  I mange barer har folk en tendens til at placere glas på en hylde, hvilket der ikke som sådan er noget galt ved. Dog er det et problem da det desværre ofte er sådan, at det viser sig at den pågældende hylde er ret beskidt. Og så er det klart, at de glas, som man så vælger at placere på denne måtte også bliver beskidte. Men dette er dog alt sammen fortid nu hvis man vælger at købe sig denne smarte glasmåtte. For noget af det smarte ved netop denne type måtte det er, at alt det vand, som er på en hylde eller et andet sted i baren, som ikke har nogen steder at løbe hen, det løber ned i de huller, som der er i måtten. Det gør, at selve overfladen altid er ren, og på den måde kan man også sørge for, at ens glas altid er rene på den måde, da overfladen ikke er beskidt. Uanset om det er i den professionelle bar eller i hjemmebaren derhjemme så egner de sig rigtig godt til enhver situation. Glasmåtten har en længde på 30 cm, og har desuden en bredde på 20 cm, hvilket er en god størrelse.
  Vis detaljer
  29,00 DKK Ned til: 15,00 DKK
  Prisgaranti

 4. Måtte til glas - 10mtr Sort

  Hyldeforing - Sort - 61cm x 10m

  Skridsikker og praktisk måtte til glas

  Enhver bar, uanset om der her er tale om en hjemmebar eller en professionel bar har brug for måtter til glas, det vil enhver vide, som har haft noget med dette at gøre. Der er nemlig flere grunde til, at det er godt at anskaffe sig et vis antal måtter til glas bag ens bar. For det første så er noget af det meget unikke ved netop denne type måtte til glas, at den har en antibakteriel funktion. Dette er med til at gøre sådan, at den overflade, som denne måtte til glas ligger ovenpå altid vil være rent, da de værste bakterier vil blive fjernet ved hjælp af denne funktion. Størrelsen på denne yderst smarte måtte er, at den er 10000 mm, hvilket er det samme som en m. I bredden er den så 61 cm og så er den 2 mm høj. Det er en god størrelse til en bar af en vis størrelse fordi, at den er stor nok til at man kan have mange glas på den. Hvis man ikke har helt så mange glas i baren så er den dog også god da man ikke nødvendigvis behøver at have glas over det hele på denne type måtte til glas.
  Vis detaljer
  499,00 DKK
  Prisgaranti

 5. Gummimåtte sort 1 x 1,5 m

  Gummimåtte sort 1 x 1,5 m

  Undgå gliderier med denne gummimåtte

  Der er ingen bartender eller barejer, som er interesseret i at have en følelse af at glide rundt bag baren. For det er uundgåeligt, at der vil blive spildt væsker og hvis det i forvejen er et glat gulv, som er bag baren så vil du opleve, at du meget nemt kommer til at falde. Men hvis du sørger for at anskaffe dig en gummimåtte så kan sandsynligheden for, at du selv eller en anden bartender eller kollega kommer til at falde, være mindre. For med denne gummimåtte, som er stor med sine 1x1,5 meter så kan du stå meget mere fast på gulvet end du kan hvis der ikke er nogen gummimåtte. Med en sort gummimåtte, som denne skal du dermed ikke være bange for, at du falder overhovedet fordi, at den er lavet i et skridsikkert materiale, som gør, at du står bedre fast. Derudover er der også en anden god ting ved sådan en gummimåtte og det er, at den kan gøre, at det, som du taber ned på den ikke går i stykker. For hvis en flaske eller et glas falder ned på den sorte gummimåtte vil den formentligt holde til det.
  Vis detaljer
  950,00 DKK
  Prisgaranti

 6. Glasmåtte - Sort 13 "x 13"

  Glasmåtte - Sort 13 "x 13"

  Barmåtte til hjemmet eller baren. 

  Denne barmåtte er genial til ethvert hjem, uanset om du har en hjemmebar eller ej. Placer disse barmåtter på dine hylder, og lad dine glas stå på disse barmåtter. Du beskytter dermed dine hylder, men du sikrer også at dine glas kan tørre ordentligt. Du ser disse barmåtter i enhver professionel bar, og de er bestemt super effektive. Denne barmåtte måler 34x34 og har dermed en super fin størrelse til private hjem. Barmåtterne er sorte og passer dermed perfekt til ethvert køkken eller enhver hjemmebar.
   • Ideel til stable glas bag baren • Beskytter hyldernes overflade • skridsikker overflade • Giver ventilation til glasende • Kan klippes sammen • Bredde: 340mm • Længde: 340mm • Dybde: 12mm • Vægt: 248g
  Vis detaljer
  69,00 DKK
  Prisgaranti

 7. Barmåtte - klar plast

  Barmåtte - klar plast

   

  Undgå fugtige glas med denne geniale barmåtte i klar plast.

  Du har helt sikkert set denne type barmåtte i mange cafeer og barer allerede, og det er virkelig et godt produkt. Placer dine glas på denne barmåtte, og du er sikker på at de tørrer 100 %, og ikke nok med det, du beskytter naturligvis også dine reoler og hylder mod ridser og mærker. En super barmåtte som er velegnet til professionelt brug såvel som i private hjem, uanset om du har en hjemmebar eller ej, kan nemlig fint bruges i dine køkkenskabe også.
  Ryd Hylde liner Størrelse: 61cm x 5m roll.
  Vis detaljer
  475,00 DKK
  Prisgaranti

 8. Glas vase Bossa Nova, Nachtmann - 28cm

  Glas vase Bossa Nova, Nachtmann - 28cm

  Smuk og elegant glas vase Bossa Nova, Nachtmann – 28 cm

  Ønsker du at udvide dit glas- og skålesortiment er denne glas vase Bossa Nova, Nachtmann – 28 cm oplagt at starte med. Den er fra Nachtmann, som er kendt for at lave smukke ting af glas, og den vil pynte på dit bord.
  Det mest fascinerende ved Bossa Nova designet er, at det er flettet. Det gør, at dine glas kommer til at ligne, at det er blevet vævet som en kurv. Lyset ser rigtig smukt ud når det rammer mønstret - og bliver endnu bedre, når du fylder vand i vasen. 
  Vaseformen er et sted mellem rektangulært og ovalt. Omkredsen er 10,5x9,0 cm bred med afrundede kanter og lidt runde kanter. Denne form supplerer kurvemønsteret perfekt.
   
  Information
  Højde (cm): 28,0
  Bredde (cm): max. 10,5
  Dybde (cm): maks. 9,0
  Materiale: krystalglas
  Farve: transparent
  Overflade: mønstret
  Producent: Nachtmann
   
  Vis detaljer
  299,00 DKK
  Prisgaranti

 9. Kilner hane til glasbeholder Stål

  Kilner hane til glasbeholder Stål

  Smart og holdbar Kilner hane til glasbeholder Stål

  Serverer man ofte større mængder af drinks kan det være en rigtig god ide at anskaffe sig en Kilner glasbeholder. Den kan man lave lækker sangria i eller lignende og folk vil elske det. Der kan dog ske det, at hvis man bruger den meget at hanen går i stykker. Det bør ikke kunne ske, men man kan dog godt være så uheldig. I det tilfælde kan man heldigvis købe en ny hane. Denne Kilner hane til glasbeholder Stål er rigtig holdbar og du kan være sikker på, at du kan lave rigtig mange liter drinks med den. Den er meget nem at bruge, også for gæsten der aldrig har brugt sådan en før.
  Vis detaljer
  299,00 DKK
  Prisgaranti

 10. Glas vase Bossa Nova, Nachtmann - 16cm

  Glas vase Bossa Nova, Nachtmann - 16cm

  Smuk og elegant Glas vase Bossa Nova, Nachtmann - 16cm

  Har  man nogle smukke blomster bør man vise dem frem på en måde, som gør, at deres skønhed kommer til rette. I denne Glas vase Bossa Nova, Nachtmann - 16cm vil du uden tvivl kunne fremvise dine blomster på en god og elegant måde. Vasen har et unikt og smukt mønster, som du uden tvivl vil nyde at kigge på. Uanset hvilken type af blomster der er tale om vil de pynte meget i denne vase. Det er en forholdsvis lille vase, hvilket er med til at få den til at se endnu mere elegant og lækker ud.
   
  Højde (cm): 16,0
  Bredde (cm): max. 6,3
  Dybde (cm): max. 6,3
  Materiale: crystal glass
  Farve: transparent
  Overflade: patterned
  Producer: Nachtmann
  Vis detaljer
  199,00 DKK
  Prisgaranti

 11. Glasdispenser, Prime Bar - 2l

  Glasdispenser, Prime Bar - 2l

  Klassisk og smuk Glasdispenser, Prime Bar - 2l

  En glasdispenser er en god ting at have på en bar eller en café. Og er det noget man køber i professionel sammenhæng kan man lige så godt købe en der er meget simpel. Så kan man hælde vand, citrusfrugter og lidt mynte i, hvilket vil se smuk ud. Dernæst kan gæsterne blot skænke vand til sig selv. Det er en god service, som folk sætter meget stor pris på. Du kan købe mere end én Glasdispenser, Prime Bar - 2l således, at du altid er sikker på, at du kan tilbyde dine gæster et lille glas vand.
   
  Egenskaber:
  Højde (cm): 25,5
  Længde / bredde (cm): 11,5
  Volume (l): 2,0
  Materiale: glas, plastik (tap)
  Farve: transparent
  Overflade: glat
  Producer: Prime Bar
   
   
  Vis detaljer
  99,00 DKK
  Prisgaranti

 12. Drikke dispenser Tiki glas, med tryk og låg - 5,0l

  Drikke dispenser Tiki glas, med tryk og låg - 5,0l

  Stor og rummelig Drikke dispenser Tiki glas, med tryk og låg - 5,0l

  Skal man holde en stor fest, kan det være nødvendigt med en stor drinksdispenser. Hvis ikke man har en bartender stående kan det nemlig blive et stort arbejde for folk, hvis de selv skal lave deres drinks. For at gøre det nemmere for alle kan du købe denne Drikke dispenser Tiki glas, med tryk og låg - 5,0l. I den kan du blot hælde en særlig drink og så kan folk ellers selv vælge at skænke. Den har et særligt mønster, som gør, at du får fornemmelsen af palmetræer, sand under fødderne og caribiske instrumenter i hovedet.
   
  Højde (cm): 26,0
  Diameter (cm): 19,0
  Rumfang (l): 5,0
  Materiale: glas, plastic, metal
   
  Vis detaljer
  299,00 DKK
  Prisgaranti

 13. DL20 Væglampe Sort Indbygget USB-oplader

  DL20 Væglampe Sort Indbygget USB-oplader

  Pæn og praktisk DL20 Væglampe Sort Indbygget USB-oplader

  Ønsker du at have en lille, praktisk hylde ved din seng samtidig med, at du ønsker at have en pæn lampe behøver du ikke købe to ting. Med denne smarte DL20 Væglampe Sort Indbygget USB-oplader kan du nemlig have begge ting på samme tid. Udover, at være en rigtig flot, sort lampe, så er det nemlig også en hylde, hvor du kan have ting stående. Derudover kan du også oplade dine enheder da der er en indbygget USB-oplader. Det gør, at du aldrig skal være bange for, at din mobil eller din anden enhed er afladet. Den er lavet i sort, hvilket passer godt til mange soveværelser, hvor den er god at have hængende.
  Vis detaljer
  699,00 DKK
  Prisgaranti

 14. DÅSEPRESSER MED SOFTGRIB TIL VÆGMONTERING

  DÅSEPRESSER MED SOFTGRIB TIL VÆGMONTERING

  Praktisk og hurtig dåsepresser med softgrib til vægmontering

  Bruger du mange dåser derhjemme til madlavning og til at drikke af vil du formentligt vide hvor vigtigt det er at man kan presse sine dåser nemt. Det kan være hårdt for hænderne eller hovedet hvis man skal gøre det på den måde. Derfor kan man bruge denne dåsepresser med softgrib til vægmontering i stedet. Den er meget praktisk da den er vægmonteret, hvilket gør, at du ikke skal lede efter den hver gang du skal bruge den. Desuden kræver den meget få kræfter så også hvis du ikke er så stærk kan du bruge den. Den har et softgrib hvilket gør, at den er dejlig at røre ved og det gør hele oplevelsen meget bedre.
  Vis detaljer
  99,00 DKK
  Prisgaranti

 15. DL20 Væglampe Hvid Indbygget USB-oplader

  DL20 Væglampe Hvid Indbygget USB-oplader

  Moderne og smart DL20 Væglampe Hvid Indbygget USB-oplader

  Udover, at denne DL20 Væglampe Hvid Indbygget USB-oplader er meget smukt designet er den også praktisk. Den har nemlig en indbygget USB-oplader, som er smart således, at man blot kan oplade sin mobil via lampen. Det er smart i nutidens teknologiske og meget moderne hverdag, hvor man altid har brug for at lade sin mobil op. Lampen har en indbygget hylde, som er smart når du har noget du skal lægge fra dig så som din mobil eller en bog. Dermed har du med denne lampe en kombineret lampe og hylde. Det gør også, at den er økonomisk smart da du ikke behøver at bruge penge på begge dele, hvilket mange rigtig godt kan lide.   
  Vis detaljer
  699,00 DKK
  Prisgaranti

 16. Catering Flair Bar - Klassisk

  Catering Flair Bar - Klassisk

  Flot og holdbar Catering Flair Bar – klassisk

  Catering Flair Bar 2in1 - har samme struktur som Mobile Flair Bar, bortset fra at den har to bordplader - Den første er 160 cm lang, og den anden 300 cm lang - med to ekstra bordplader indstillet på begge sider af baren. Dette giver os to bordplader: 160 cm eller 300 cm lang, når det er nødvendigt. Den 300 cm lange bordplade leveres med 4 ekstra ben, der er monteret med den. Benene gør stangen meget stabil og pladen kan holde vægten af en kaffemaskine, der vejer mere end 30 kg. 
  Alle fladerne - både 150 cm og 300 cm lange passer ind i kassen sammen med baren.
   
  Farve
  Sort hvid
  Type
  Klassisk, 2 in1
  Vægt
  30 kg
  Bar Størrelse
  160-300cm / 50cm / 115cm
  bordplade
  bordplade 1 = 50 cm x 160 cm / bordplade 2 = 50 cm x 300 cm
  Serveringstæller
  160 cm / 20 cm
  Boksstørrelse
  35 cm / 55 cm / 90 cm
   
   
  Vis detaljer
  9.500,00 DKK
  Prisgaranti
 17. Catering Flair Bar - stål

  Catering Flair Bar - stål

  Flot og holdbar Catering Flair Bar – stål

  Catering Flair Bar 2in1 - har samme struktur som Mobile Flair Bar, bortset fra at den har to bordplader. Den første af bordpladerne er 160 cm lang, og den anden bordplade måler 300 cm  med to ekstra bordplader indstillet på begge sider af baren. Dette giver os to bordplader: 160 cm eller 300 cm lang, når det er nødvendigt. Den 300 cm lange bordplade leveres med 4 ekstra ben, der er monteret med den. Benene gør, at stangen er meget stabil og pladen kan holde vægten af en kaffemaskine, der vejer helt op til end 30 kg. Den er lavet i stål, hvilket gør den ekstra god og holdbar
  Alle fladerne - både 150 cm og 300 cm lange passer ind i kassen sammen med baren.
   
  Farve
  Sort hvid
  Type
  Klassisk, 2 in1
  Vægt
  30 kg
  Bar Størrelse
  160-300cm / 50cm / 115cm
  bordplade
  bordplade 1 = 50 cm x 160 cm / bordplade 2 = 50 cm x 300 cm
  Serveringstæller
  160 cm / 20 cm
  Boksstørrelse
  35 cm / 55 cm / 90 cm
   
   
  Vis detaljer
  12.499,00 DKK
  Prisgaranti
 18. Mobil Bar - Eksklusiv med flaskeopstilling

  Mobil Bar - Eksklusiv med flaskeopstilling

  Mobile Back Bar + Bottle Exposition 
  - sæt beriget med iøjnefaldende væske Plexiglas trappe. 
  Trappen kan let tændes ved hjælp af en hvilken som helst belysningskilde. Få din mobilstang til at se endnu mere spektakulær ud!
  Eksklusiv Back Bar har samme struktur som Back Bar - Classic, bortset fra at den har eksklusiv hvid quiltet læder (sort eller hvid) polstring - både på forsiden og siderne. 
  Den meget nederste del af den quiltede front er desuden beriget med en beskyttende rustfrit stålramme! Det beskytter fronten mod skader forårsaget af gæster, der nærmer sig baren. Den quiltede front har et specielt boltløst monteringssystem! Front og sider kan konfigureres om 30 sekunder !!! 
  Quiltet stangpolstring passer ikke ind i sagen - den har et separat beskyttelsesdæksel med et behageligt håndtag.
  Eksklusiv Back Bar er det nyeste produkt i vores sortiment! 
  Iøjnefaldende og praktisk baglinje - et mobilt barmodul placeret bag bartenderens ryg er meget nyttigt og gør hele linjen til enestående. 
  Eksklusiv Back Bar gør det muligt at vise flasker og opbevare mange glas eller andre produkter, der er nødvendige bag baren. 
  Hver bartender finder denne løsning absolut nyttig!
  Farve
  Sort bar + Sort polstring + flaskeudstilling, sort bar + hvid polstring + flaskeudstilling, hvid bar + hvid polstring + flaskeudstilling
  Type
  Eksklusiv
  Vægt
  30 kg
  Bar Størrelse
  160cm / 50 cm / 115 cm
  bordplade
  160 cm / 50 cm
  Serveringstæller
  20 cm / 80 cm
  Boksstørrelse
  35 cm / 55 cm / 90 cm
  Vis detaljer
  10.499,00 DKK
  Prisgaranti
 19. Mobil Bar - Eksklusiv

  Mobil Bar - Eksklusiv

  Eksklusiv Back Bar har samme struktur som Back Bar - Classic, bortset fra at den har eksklusiv hvid quiltet læder (sort eller hvid) polstring - både på forsiden og siderne. 
  Den meget nederste del af den quiltede front er desuden beriget med en beskyttende rustfrit stålramme! Det beskytter fronten mod skader forårsaget af gæster, der nærmer sig baren. Den quiltede front har et specielt boltløst monteringssystem! Front og sider kan konfigureres om 30 sekunder !!! 
  Quiltet stangpolstring passer ikke ind i sagen - den har et separat beskyttelsesdæksel med et behageligt håndtag.
  Eksklusiv Back Bar er det nyeste produkt i vores sortiment! 
  Iøjnefaldende og praktisk baglinje - et mobilt barmodul placeret bag bartenderens ryg er meget nyttigt og gør hele linjen til enestående. 
  Eksklusiv Back Bar gør det muligt at vise flasker og opbevare mange glas eller andre produkter, der er nødvendige bag baren. 
  Hver bartender finder denne løsning absolut nyttig!
  Farve
  Sort Bar + Sort Padding, Sort Bar + Hvid Padding, Hvid Bar + White Padding
  Type
  Eksklusiv
  Vægt
  30 kg
  Bar Størrelse
  160cm / 50 cm / 115 cm
  bordplade
  160 cm / 50 cm
  Serveringstæller
  20 cm / 80 cm
  Boksstørrelse
  35 cm / 55 cm / 90 cm


  Vis detaljer
  9.500,00 DKK
  Prisgaranti
 20. Mobil Bar med flaskeopstilling

  Mobil Bar med flaskeopstilling

  Mobile Back Bar - Classic er det nyeste produkt i vores sortiment! 
  Iøjnefaldende og praktisk baglinje - et mobilt barmodul placeret bag bartenderens ryg er meget nyttigt og gør hele linjen til enestående. 
  Back Bar gør det muligt at vise flasker og opbevare mange glas eller andre produkter, der er nødvendige bag baren. 
  Opsætningen af denne bar tager kun 3 minutter! 
  Hver bartender finder denne løsning absolut nyttig!
  Mobile Back Bar + Bottle Exposition - sæt beriget med iøjnefaldende væske Plexiglas trappe. Trappen kan let tændes ved hjælp af en hvilken som helst belysningskilde. Få din mobilstang til at se endnu mere spektakulær ud!
  Farve
  Sort bar + flaskeudstilling, hvid bar + flaskeudstilling
  Type
  klassisk
  Vægt
  25 kg
  Bar Størrelse
  160cm / 50 cm / 115 cm
  bordplade
  160 cm / 50 cm
  Serveringstæller
  20 cm / 80 cm
  Boksstørrelse
  35 cm / 55 cm / 90 cm
  Vis detaljer
  7.999,00 DKK
  Prisgaranti
 21. Mobil Bar klassisk

  Mobil Bar klassisk

  Mobile Back Bar - Classic er det nyeste produkt i vores sortiment! 
  Iøjnefaldende og praktisk baglinje - et mobilt barmodul placeret bag bartenderens ryg er meget nyttigt og gør hele linjen til enestående. 
  Back Bar gør det muligt at vise flasker og opbevare mange glas eller andre produkter, der er nødvendige bag baren. 
  Opsætningen af denne bar tager kun 3 minutter! 
  Hver bartender finder denne løsning absolut nyttig!
  Farve
  Sort hvid
  Type
  klassisk
  Vægt
  25 kg
  Bar Størrelse
  160cm / 50 cm / 115 cm
  Boksstørrelse
  35 cm / 55 cm / 90 cm
  Serveringstæller
  20 cm / 80 cm
  bordplade
  160 cm / 50 cm
  Vis detaljer
  6.999,00 DKK
  Prisgaranti
 22. Catering VIP Bar - Eksklusiv Stål

  Catering VIP Bar - Eksklusiv Stål

  Catering VIP Bar 2in1 - Eksklusiv Stål  - beriget med eksklusiv hvid eller sort quiltet polstring (på forsiden og siderne) og mest af alt med en iøjnefaldende og praktisk bordplade lavet af rustfrit stål sammen med et drænbræt! 
  Serveringsbord  lavet af rustfrit stål kan foldes og passer ind i sagen sammen med stangen. Den rustfrie stål serveringsbord med eksklusiv quiltet læder polstring gør baren anderledes, attraktivt og stabilt! 
  Quilted bar front  er desuden beriget helt nederst med en beskyttende rustfrit stål ramme! Det forhindrer skader forårsaget af gæster, der nærmer sig baren. Den quiltede front har et specielt boltløst monteringssystem! Front og sider kan konfigureres om 30 sekunder !!!
  Catering Vip Bar 2in1-Exclusive Steel har to bordplade! - Den første 160 cm lange, og den anden 300 cm lange - med to ekstra tællere indstillet på begge sider af baren. Dette giver os to bordplader: 160 cm eller 300 cm lang, når det er nødvendigt. Den 300 cm lange tæller leveres med 4 ekstra ben, der er monteret med den. Benene gør stangen meget stabil og tælleren kan holde vægten af en kaffemaskine, der vejer mere end 10 kg. 
  Alle tællerne - både 150 cm og 300 cm lange passer ind i sagen sammen med baren.
  Farve
  Sort Bar + Sort Padding, Sort Bar + Hvid Padding, Hvid Bar + White Padding
  Type
  Eksklusive, stål, 2 in1
  Vægt
  35 kg
  Bar Størrelse
  160 - 300cm / 65cm / 120 cm
  bordplade
  bordplade 1 = 65 cm x 160 cm / bordplade 2 = 65 cm x 300 cm
  Serveringstæller
  160 cm / 25 cm
  Boksstørrelse
  35cm / 68cm / 95cm
  Vis detaljer
  17.499,00 DKK
  Prisgaranti
 23. Catering VIP Bar - Eksklusiv

  Catering VIP Bar - Eksklusiv

  Catering VIP Bar 2in1 - Exclusive har samme struktur som Mobile VIP Bar 2in1 - Classic, bortset fra at den har eksklusiv hvid quiltet læder (sort eller hvid) polstring - både på forsiden og siderne. 
  Catering Vip Bar 2in1 har to bordplade! - Den første 160 cm lange, og den anden 300 cm lange - med to ekstra tællere indstillet på begge sider af baren. Dette giver os to bordplader: 160 cm eller 300 cm lang, når det er nødvendigt. Den 300 cm lange tæller leveres med 4 ekstra ben, der er monteret med den. Benene gør stangen meget stabil og tælleren kan holde vægten af en kaffemaskine, der vejer mere end 30 kg. 
  Alle tællerne - både 150 cm og 300 cm lange passer ind i sagen sammen med baren.
  Den meget nederste del af den quiltede front er desuden beriget med en beskyttende rustfrit stålramme! Det beskytter fronten mod skader forårsaget af gæster, der nærmer sig baren. Den quiltede front har et specielt boltløst monteringssystem! - Front og sider kan konfigureres om 30 sekunder !!!
  Quiltet stangpolstring passer ikke ind i sagen - den har et separat beskyttelsesdæksel med et behageligt håndtag. 
  Utvivlsomt en af vores mest solgte! Det ser rigtig imponerende live ud, og det er svært at forestille sig, at baren folder sig ud af en sag! 
  Anbefales af bartendere fra hele verden! Vi er virkelig stolte af denne bar!
  Farve
  Sort Bar + Sort Padding, Sort Bar + Hvid Padding, Hvid Bar + White Padding
  Type
  Eksklusive, 2 in1
  Vægt
  30 kg
  Bar Størrelse
  160 - 300cm / 65cm / 120 cm
  bordplade
  bordplade 1 = 65 cm x 160 cm / bordplade 2 = 65 cm x 300 cm
  Serveringstæller
  160 cm / 30 cm
  Boksstørrelse
  35cm / 68cm / 95cm
  Vis detaljer
  14.999,00 DKK
  Prisgaranti
 24. Catering VIP Bar - stål

  Catering VIP Bar - stål

  Mobile VIP Bar 2in1 - Stål  har samme struktur som Mobile VIP Bar 2in1 - Classic. 
  Mobile VIP Bar 2in1 - Stål beriget med en professionel serveringstæller lavet af rustfrit stål og et iøjnefaldende og praktisk aftapningsbord! 
  Serveringstæller kan foldes og passer ind i barhuset. 
  Rustfrit serveringsbord gør baren meget attraktiv og meget stabil! 
  Mobile VIP Bar 2in1 - Stål leveres i sort eller hvid farve.
  Catering Vip Bar 2in1 har to bordplade! - Den første 160 cm lange, og den anden 300 cm lange - med to ekstra tællere indstillet på begge sider af baren. Dette giver os to bordplader: 160 cm eller 300 cm lang, når det er nødvendigt. Den 300 cm lange tæller leveres med 4 ekstra ben, der er monteret med den. Benene gør stangen meget stabil og tælleren kan holde vægten af en kaffemaskine, der vejer mere end 30 kg.
  Farve
  Sort hvid
  Type
  Stål, 2 in1
  Vægt
  35 kg
  Bar Størrelse
  160 - 300cm / 65cm / 120 cm
  bordplade
  bordplade 1 = 65 cm x 160 cm / bordplade 2 = 65 cm x 300 cm
  Serveringstæller
  160 cm / 25 cm
  Boksstørrelse
  35cm / 68cm / 95cm


  Vis detaljer
  13.499,00 DKK
  Prisgaranti
 25. Catering Flair Bar - Eksklusiv

  Catering Flair Bar - Eksklusiv

  Praktisk og let anvendelig Catering Flair Bar – Eksklusiv

  Catering Flair Bar 2in1 - Exclusive har stort set samme struktur som Catering Flair Bar 2in1. Det der adskiller de to er at denne har eksklusiv hvid quiltet læder (sort eller hvid) polstring - både på forsiden og siderne. 
  Catering Flai Bar 2in1 har desuden to bordplader. Den ene er 160 cm lang, og den anden 300 cm lang. Den har to ekstra bordplader indstillet på begge sider af baren. Dette giver os to bordplader: 160 cm eller 300 cm lang, når det er nødvendigt. Den 300 cm lange bordplade leveres med 4 ekstra ben, der er monteret på den. Benene gør stangen meget stabil og bordpladen kan holde vægten af en kaffemaskine, der vejer mere end 30 kg. 
  Alle bordpladerne - både 150 cm og 300 cm lange passer ind i opbevaringskassen sammen med baren.
  Den allernederste del af den quiltede front er desuden beriget med en beskyttende rustfrit stålramme. Det beskytter fronten mod skader forårsaget af gæster, der kommer tæt på baren. Front og sider kan samles på 30 sekunder.
  Den quiltede stangpolstring passer ikke ind i kassen - den har et separat beskyttelsesdæksel med et behageligt håndtag. 
  Det er utvivlsomt en af de mest solgte af typen flair bar. Den ser rigtig imponerende ud live, og det er svært at forestille sig, at baren folder sig ud af en kasse.
  Anbefales af bartendere fra hele verden.
  Vis detaljer
  13.499,00 DKK
  Prisgaranti
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
pr. side

En rund opbevaring vækker opsigt

Hos Barlife kan du finde mange former for opbevaring og du kan naturligvis også finde mange former og farver og typer af opbevaring. Noget af det vi har hos Barlife er en cocktail bowl med runde former. Den er rund og stor, og man kan på sin vis sige, at den kan fungere som et meget stort cocktailglas, som kan bruges af mange personer på én gang. Enten kan man gøre det, at man placerer et par sugerør i bowlen, eller man kan vælge at stille nogle glas ved siden af bowlen og så kan folk ellers bare tage løs af den lækre bowle, som du har hældt i. Her kan der både være tale om en lækker og frisk sangria, eller en form for blanding af hvad du lige havde derhjemme. For når det hele bliver blandet sammen i den rette form for opbevaring og så længe der kommer godt med isterninger i, så vil den være et hit uanset hvad. Og nogle frugtskiver og diverse pynt vil også altid pynte heri.

Med en dispenser kan folk selv servere

Hvis du skal stå for et stort arrangement og du ved, at du får svært ved at kunne tage dig af alle gæsterne fordi, at du ikke kan servere til dem på samme tid, så kan du få fat i en dispenser, som er en form for opbevaring, som du kan købe hos Barlife. Blandt andet kan du købe en juicedispenser i en stor størrelse, som dog også kan bruges til andre formål end lige juice. Det unikke ved denne form for opbevaring er, at den har en tappehane således, at folk selv kan gå hen og tappe af den lækre drink du har hældt i dispenseren.

Bar indretning

Hvis man har tanker om at starte en bar op, er det naturligvis vigtigt, at have de rigtige redskaber, men noget som også er meget vigtigt er, at man har noget flot barindretning, som gæsterne kan nyde når de kommer til din bar.

Find en barindretning, der passer til konceptet

Konkurrencen blandt forskellige barer og beværtninger har aldrig været større, hvorfor der er et stort behov for, at man gør hvad man kan for at adskille sig fra alle de andre. Og måden hvorpå man gør dette er ved meget hurtigt at finde et bestemt koncept, som det så er vigtigt, at man overholder efterfølgende. Blandt andet kan dette koncept komme til udtryk ved den barindretning, som man vælger. Hos Barlife kan vi bidrage med mange forskellige genstande, som falder ind under kategorien barindretning, og vi kan understøtte mange forskellige koncepter. Hvis for eksempel du har en bar, som har et Heineken tema så kan vi bidrage med wetstop barløber, som er en slags barmåtte, som du kan placere på baren.