Barindretning

Find alt til barindretning lige her

Hvis du skal have indrettet din bar eller hjemmebar, så er du landet det rigtige sted. Vi har alt hvad der skal til, for at du kan skabe den perfekte bar. Vi har lige fra barskilte, flaskeholder, vinkøler og meget andet. Du kan blive inspireret i vores store sortiment, eller finde et specifik produkt ved at bruge søgefunktionen. Vil du vide mere om nogle af vores produkter, kan du trykke her

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Indlæser...

Hold styr på flaskerne med en flaskeholder

Hvis du skal drive en bar, eller hvis du har en stor hjemmebar, skal der være styr på spiritusflaskerne. Det kan hurtigt blive rodet, og ikke mindst se rodet ud, hvis flaskerne ikke står eller hænger på faste pladser. En flaskeholder er perfekt til at holde styr på dine spiritusflasker. VI har flere forskellige modeller, der varierer i antal og flaskestørrelse. Det er muligt at få en flaskeholder, der kan have helt op til 8 almindelige flasker. En flaskeholder kan både fås som væghængt eller standmodel. Det kommer helt an på, hvilken der passer bedst til din bar. Har du store flasker, så har vi eksempelvis også en flaskeholder, der kan holde en flaske på hele 4,5L. En drypbakke er en god ide at have under flaskerne, samt på bardisken. En drypbakke samler de værste dråber og spild. Fordelen ved en drypbakke er, at de nemt kan gøres rene i opvaskemaskinen.

Server altid kølige vine og champagne

Skal du holde din vin eller champagne kølig, så er en vinkøler lige hvad du skal bruge. Du kan simpelthen ikke gå ned på køl. De fleste af vores vinkølere er lavet til at have én flaske, og kan både fås med eller uden stand. En vinkøler med stander er god, fordi den ikke tager plads på bordet, men flasken er stadig i en god højde. Skal du bruge en vinkøler til udendørsservering, hvor flasken kan komme til at stå i sol, er det en god ide at vælge en dobbeltvægget vinkøler. Luftrummet mellem de to lag, skaber en termoeffekt, der holder vinen kold i længere tid. En champagnekøler er ideel, når der skal serveres de dyre dråber. Vores udvalg er stort, og du kan helt sikkert finde en chamapagnekøler, der har det rette udseende og han rumme det korrekte antal flasker. Den største champagnekøler vi har, kan rumme omkring 8 flasker.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna