Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Opbevaring & Flasker - Stort udvalg i Speedrail, Flaskeholder og Skænkeflasker
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Barindretning

Til Baren

At have en bar kræver, at man har mange forskellige ting, som nødvendigvis skal opbevares på en struktureret og pæn måde, hvilket sætter store krav til opbevaring.

Praktisk er vigtigt når det kommer til opbevaring

At skulle opbevare sine ting i baren er meget vigtigt da man altid har mange forskellige ting, som man ikke ønsker skal ligge og flyde rundt omkring. Og en måde, hvorpå man kan sørge for, at disse ting ikke ligger og flyder rundt omkring er ved at finde noget opbevaring, som netop gør, at det kan bringes af vejen. Når man skal vælge muligheder for opbevaring til sin bar er det faktisk lige så vigtigt, at vælge noget godt, som det er at have det rette cocktailtilbehør til sin bar. For på mange måder kan man sige, at opbevaring faktisk netop er en del af dette tilbehør. Noget af det allervigtigste, der er at tænke på når det kommer til opbevaring er, at det skal være struktureret på en måde, som primært du kan forstå. For hvis det er dig, der til daglig skal stå i baren er det naturligvis vigtigt, at du på et splitsekund kan huske præcis hvor de forskellige ting er. For når der står en tørstig bargæst går det ikke, at du skal lade vedkommende vente. Så det vigtigste er, at have en slags plan over hvor man gør af de forskellige ting. Når man er i gang med et barjob vil det dog ofte være sådan, at man tager låget af meget af det opbevaring man har så der er nemmere og hurtigere adgang til de ting, som der er i den pågældende type opbevaring. Men når der ikke er så meget gang i biksen vil du have mange af tingene gemt væk og så vil det ikke være muligt for dig at kunne tage de mange forskellige ting hurtigt.

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side

En rund opbevaring vækker opsigt

Hos Barlife kan du finde mange former for opbevaring og du kan naturligvis også finde mange former og farver og typer af opbevaring. Noget af det vi har hos Barlife er en cocktail bowl med runde former. Den er rund og stor, og man kan på sin vis sige, at den kan fungere som et meget stort cocktailglas, som kan bruges af mange personer på én gang. Enten kan man gøre det, at man placerer et par sugerør i bowlen, eller man kan vælge at stille nogle glas ved siden af bowlen og så kan folk ellers bare tage løs af den lækre bowle, som du har hældt i. Her kan der både være tale om en lækker og frisk sangria, eller en form for blanding af hvad du lige havde derhjemme. For når det hele bliver blandet sammen i den rette form for opbevaring og så længe der kommer godt med isterninger i, så vil den være et hit uanset hvad. Og nogle frugtskiver og diverse pynt vil også altid pynte heri.

Med en dispenser kan folk selv servere

Hvis du skal stå for et stort arrangement og du ved, at du får svært ved at kunne tage dig af alle gæsterne fordi, at du ikke kan servere til dem på samme tid, så kan du få fat i en dispenser, som er en form for opbevaring, som du kan købe hos Barlife. Blandt andet kan du købe en juicedispenser i en stor størrelse, som dog også kan bruges til andre formål end lige juice. Det unikke ved denne form for opbevaring er, at den har en tappehane således, at folk selv kan gå hen og tappe af den lækre drink du har hældt i dispenseren.

Bar indretning

Hvis man har tanker om at starte en bar op, er det naturligvis vigtigt, at have de rigtige redskaber, men noget som også er meget vigtigt er, at man har noget flot barindretning, som gæsterne kan nyde når de kommer til din bar.

Find en barindretning, der passer til konceptet

Konkurrencen blandt forskellige barer og beværtninger har aldrig været større, hvorfor der er et stort behov for, at man gør hvad man kan for at adskille sig fra alle de andre. Og måden hvorpå man gør dette er ved meget hurtigt at finde et bestemt koncept, som det så er vigtigt, at man overholder efterfølgende. Blandt andet kan dette koncept komme til udtryk ved den barindretning, som man vælger. Hos Barlife kan vi bidrage med mange forskellige genstande, som falder ind under kategorien barindretning, og vi kan understøtte mange forskellige koncepter. Hvis for eksempel du har en bar, som har et Heineken tema så kan vi bidrage med wetstop barløber, som er en slags barmåtte, som du kan placere på baren.