Indlæser...

Baracuda Vanilla Spiced Rum FL 70

Varenummer
684123
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

149,00 kr.

Beskrivelse

Baracuda Vanilla Spiced Rum FL 70 er en eksklusiv blanding af rom og vanilje, der giver en unik smagsoplevelse. Denne krydrede rom har en lækker aroma af vanilje og en kompleks smagsprofil, der blander sødme, varme krydderier og hints af karamel.


Rommen er perfekt til at nyde rent eller som en del af cocktails og mixdrinks. Den forførende smag af vanilje kombineret med den krydrede undertone skaber en harmonisk og velafbalanceret drikkeoplevelse.


Flasken indeholder 70 cl Baracuda Vanilla Spiced Rum, hvilket giver dig rigeligt med rom til at nyde og udforske smagsnuancerne. Den stilfulde emballage afspejler den eksklusivitet og kvalitet, der findes indeni flasken.


Baracuda Vanilla Spiced Rum FL 70 er skabt til at tilfredsstille dine smagsløg og give dig en uforglemmelig romoplevelse. Uanset om du er romelsker eller ønsker at prøve noget nyt, vil denne krydrede rom være et godt valg.


Forkæl dig selv med Baracuda Vanilla Spiced Rum FL 70 og nyd den forførende smag af vanilje og krydderier. Uanset om du foretrækker at drikke den rent eller i cocktails, vil denne rom tilføje en ekstra dimension til dine drikkeoplevelser.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna