Indlæser...

Baracuda Rum Silver FL 70

Varenummer
684173
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

179,00 kr.

Beskrivelse

Baracuda Rum Silver 70 cl er en rum af høj kvalitet, der er skabt til at give dig en behagelig og delikat romoplevelse. Denne sølvfarvede rom har en let og forfriskende karakter med en blanding af subtile smagsnoter, der vil vække dine smagsløg.


Når du smager på denne rom, vil du opleve en blød og rund smag med noter af karamel, vanilje og tropiske frugter. Den har en let sødme og en behagelig eftersmag, der efterlader en forfriskende fornemmelse.


Baracuda Rum Silver er perfekt til at nyde alene, med is eller som en ingrediens i cocktails. Den tilføjer en subtil og elegant smag til dine drinks og er velegnet til enhver lejlighed.


Denne rom er fremstillet med omhu og ekspertise af Baracuda, der er kendt for deres kvalitetsrom og passion for at levere enestående smagsoplevelser. Med Baracuda Rum Silver kan du opleve en forfriskende og delikat rom, der vil glæde dine smagsløg.


Forkæl dine smagsløg med Baracuda Rum Silver 70 cl og oplev den forfriskende og delikate romoplevelse. Nyd de subtile smagsnoter og den bløde karakter, der gør denne rom til en fornøjelse at nyde. Lad Baracuda Rum Silver tage dig med på en smagsrejse og lad dig forføre af deres kvalitetsrom.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna