Indlæser...

Baracuda Rum Gold FL 70

Varenummer
684172
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

189,00 kr.

Beskrivelse

Baracuda Rum Gold 70 cl - En Rom af Høj Kvalitet

Baracuda Rum Gold 70 cl er en rom af høj kvalitet, der er skabt til at give dig en unik og smagfuld oplevelse. Denne gyldne rom har en dyb og kompleks karakter med en blanding af delikate smagsnoter, der vil forføre dine smagsløg.

Når du tager en slurk af denne rom, vil du opleve en rig og fyldig smag med noter af karamel, vanilje og tropiske frugter. Den har en blød og behagelig eftersmag, der efterlader dig med en følelse af tilfredsstillelse.

Baracuda Rum Gold er perfekt til at nyde alene, med is eller som en ingrediens i klassiske rombaserede cocktails. Den er velegnet til at løfte smagen i dine drinks og tilføje en sofistikeret touch til enhver lejlighed.

Denne rom er lavet med omhu og ekspertise af Baracuda, der er kendt for deres kvalitetsrom og dedikation til at levere enestående smagsoplevelser. Med Baracuda Rum Gold kan du opleve den ultimative luksus og nyde en rom af højeste kaliber.

Forkæl dine smagsløg med Baracuda Rum Gold 70 cl og oplev den luksuriøse og smagfulde romoplevelse. Nyd de komplekse smagsnoter og den harmoniske blanding af smag, der gør denne rom til en ægte fornøjelse. Tag en rejse ind i verden af Baracuda og lad dig forføre af deres eksklusive romkreation.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna