Indlæser...

Baracuda Gran Reserva Rum FL 70

Varenummer
684124
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

259,00 kr.

Beskrivelse

Baracuda Gran Reserva Rum FL 70 er en sand fornøjelse for romelskere og kendere. Denne rom er skabt med en omhyggelig blanding af nøje udvalgte romdestillater, der er lagret i lang tid for at opnå en enestående smagsprofil.


Med en flaske på 70 cl får du rigelig mængde rom til at nyde og udforske alle nuancerne. Flaskens elegante design og etikette afspejler den eksklusivitet, der findes indeni.


Baracuda Gran Reserva Rum tilbyder en fyldig og kompleks smag, der kombinerer noter af tropisk frugt, krydderier, vanilje og karamel. Hver slurk af denne rom er en rejse gennem smagspaletten og efterlader en varig og tilfredsstillende eftersmag.


Den høje kvalitet og omhyggelige fremstillingsproces gør denne rom til en sand fornøjelse at drikke rent eller som en del af cocktails og mixdrinks. Baracuda Gran Reserva Rum er skabt til at imponere og levere en exceptionel romoplevelse.


Forkæl dig selv med Baracuda Gran Reserva Rum FL 70 og oplev den sublim smag af denne eksklusive rom. Uanset om du er en erfaren romelsker eller ønsker at udforske verdenen af rom, vil denne rom være et imponerende valg, der vil tilfredsstille dine smagsløg.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna