Indlæser...

Balsamicoeddike Glaze 380 ml

Varenummer
683945
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

159,00 kr.

Beskrivelse

Forkæl dig selv med vores Balsamicoeddike Glaze i 380 ml-størrelse, der tilbyder en lækker og aromatisk smagsoplevelse til dine kulinariske kreationer. Denne glaze er lavet af balsamicoeddike, der er blevet reduceret til en tyk og koncentreret sirup.


Vores Balsamicoeddike Glaze tilføjer en intens sødme og syrlighed til dine retter og giver en perfekt balance mellem smag og konsistens. Den er ideel til at drizzle over salater, grillet kød, grillede grøntsager eller som en smagfuld finish på oste og delikatesser.


Denne glaze er også en dekorativ og smagfuld tilføjelse til dine tallerkener. Du kan bruge den til at lave smukke og kunstneriske mønstre eller prikker på dine retter og give dem et visuelt løft.


Vores Balsamicoeddike Glaze er alsidig og kan tilpasses efter dine præferencer. Du kan bruge den i forskellige opskrifter som dressinger, marinader eller saucer for at tilføje en intens smag og dybde til dine måltider.


Oplev den lækre og aromatiske smag af vores Balsamicoeddike Glaze i 380 ml-størrelse. Løft dine kulinariske kreationer til nye højder med denne velsmagende og dekorative glaze. Prøv vores Balsamicoeddike Glaze og lad din madlavning få et løft med en intens sødme og syrlighed. 

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna