Indlæser...

Balsamicoeddike 1-Blad Mazzetti 1LTR

Varenummer
671281
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

110,00 kr.

Beskrivelse

Mazzetti Balsamicoeddike - Naturlig Gæring på Egetræsfade

Denne Mazzetti Balsamicoeddike er lavet efter en naturlig gæringsproces på egetræsfade i Modena. Den har en lækker smag og er perfekt til at tilføje en unik og intens smag til dine retter.

Brug denne balsamicoeddike til at marinere kød, dressinger, saucer eller som en smagfuld topping til salater eller frugt. Den har en diameter på 1 liter og er ideel til både professionelle kokke og hjemmekokke.

Opbevar denne balsamicoeddike på et tørt og køligt sted for at bevare dens kvalitet og smag. Den er fri for genetisk modificerede organismer og indeholder kun naturlige ingredienser.

Med Mazzetti Balsamicoeddike kan du tilføje en autentisk italiensk smag til dine retter og imponere dine gæster med din kulinariske kunnen.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna