Indlæser...

Ballonpisker HOME 28x5,5 cm

Varenummer
689170
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

Tilbudspris 29,00 kr. Normalpris 59,00 kr.
Spar 51% (30 kr)

Beskrivelse

Ballonpisker i Rustfrit Stål med Træhåndtag

Gør din madlavning mere effektiv og elegant med denne ballonpisker fra HOME. Den er lavet af rustfrit stål og har et træhåndtag i mørk aske, der giver et stilfuldt og moderne udseende. Piskeren er også udstyret med en læderrem, så den nemt kan hænges op og opbevares praktisk.

Med en størrelse på 28x5,5 cm er denne ballonpisker perfekt til at piske æggehvider, flødeskum og andre ingredienser til luftige og lette konsistenser. Den rustfri stålkonstruktion sikrer holdbarhed og lang levetid, mens det træhåndtag giver et behageligt greb under brug.

Denne ballonpisker er en del af en produktlinje, der tilbyder flere værktøjer til dit køkken. Uanset om du er en professionel kok eller bare elsker at lave mad derhjemme, vil denne ballonpisker være et uundværligt redskab i dit køkken.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna