Indlæser...

BALLONER POSE Á 45 STK.

Varenummer
683511
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

39,00 kr.

Beskrivelse

Gør din fest eller begivenhed ekstra festlig med vores pose med 45 stk. balloner. Disse farverige balloner er et sjovt og dekorativt element, der kan tilføje en festlig atmosfære til ethvert rum.


Vores balloner kan pustes op og bruges til forskellige formål. Du kan dekorere festlokaler med ballonbuer eller hænge dem op som farverige klynger i loftet. De kan også bruges til at skabe sjove aktiviteter som ballonlege, konkurrencer eller bare til at sprede smil og glæde blandt festdeltagere.


Pose med 45 stk. balloner giver dig rigeligt med muligheder for at skabe den ønskede dekoration og sjov. Du kan vælge mellem forskellige farver og kombinere dem efter din smag og temaet for din fest eller begivenhed.


Vores balloner er lavet af holdbart materiale og er nemme at puste op. De er velegnede til både børn og voksne og vil skabe en festlig og livlig atmosfære.


Oplev den festlige stemning med vores pose med 45 stk. balloner. Skab farverige dekorationer, sjove aktiviteter og sprede glæde til dine festlige begivenheder. Gør din fest endnu mere mindeværdig med vores festlige balloner. (Varenr. XXXX)

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna